xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 www.philips.com/wakeup abi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben kullandim bir sure yatak odam isik almiyor diye, oyle cok da carpici birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ürün güzel görünüyor , site ve film çok daha güzel tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mp3 dinleme kolay söndürme istediğin müziği istedigin tonda felan çalması baya hoş özellikler fiyatı ne kadar acaba çok hoşuma gitti ama cidden mp3 olmadan uyandırmada etkilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 of abi video, şehir, reklam falan muhteşem ya. acayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Memleketimin gözünü seveyim, ben de lacivert perde istiyorum phillips'ten güneş girmesin diye odaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sorma ya adamlar aralık-mart arası güneş görmüyorlar.. ne bi deniz manzarası var ne rakı balık ne sarı taksi yaşanmaz abi orda zonguldakta ta maden var gelsinle oh mis yeşillik mavilik bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yahu bu sürekli gece olması beni çok cezbeden bişey resmen kıskanıyorum izlerken ama adamlar ölüyorlar dert yanmaktan. bende mi bi sorun var yoksa bende 1 ay böyle yaşadıktan sonra ağlamaya başlar mıyım bilemedim. geceyi çok seven biriyim saatlerin geri alındığı günü de çok sevmişimdir daha çok gece olucak diye ne güzel lan okula fln gece gidiyolar böle valla kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aglarsin buyuk ihtimalle cunku vucudun o tepkiyi veriyor, senin sevmen sevmemenle alakali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ayrica bu adamlar "11 hafta gece bohuhu" diyorlar ama, yazin da 11 hafta gunduz oluyor, bikbik etmiyorlar onunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vay be, ada norveçten amma uzak. ama kendi adaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Topluca oraya yerleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Exchange gitmek lazım, üniversiteleri varmış hehe :). Adamlar resmen dünyanın tepesinde oturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mum_Chamber said: ayrica bu adamlar "11 hafta gece bohuhu" diyorlar ama, yazin da 11 hafta gunduz oluyor, bikbik etmiyorlar onunla ilgili abi gündüze kim laf etsin, neden etsin ki zaten? güneş muhteşem bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 rahip demiş zaten, insanlar yeni geldiklerinde aa ne enteresan falan diyolar sonra goruyolar ebelerinkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bi de bu reklam yeni ise geçen sene ki şu reklamdan aparma http://www.youtube.com/watch?v=4Krky4i6Xk8 kayseride falanken çok soğuk günlerde ocakta çayın kaynamasını beklerken kafamı aspiratöre dayayıp aspiratörün ışığını da açıyordum.. ocağın sıcaklığı + aspiratör ışığı ile yazın geldiğini hayal ediyordum paso. kıştan ciddi anlamda nefret ediyorum. uzun gecelerden de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gocmen kus olmak istiyorum ben. kisin soyle guneye ineceksin, yazin da kuzeye. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 keşke.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi çok hoşuma gitti yahu bu olay. Yatmadan önce müzik dinlemek falan tam istediğim şeyler ancak yattığım odada bilgisayar olmadığından yapamıyorum. Fiyatı falan uygunsa kesin alırım bundan ben. Türkiyede var mıdır? vuah amazon co uk da 62 pound. Türkiyede kaç kelledir kim bilir. Yahu şöyle yatmadan önce müzik dinleyebileceğim, mümkünse ipod ile, alarmlı malarmlı bi alet ne vardır ki bunun gibi? İlla ışıklı falan olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 burası kadar olmasa da yine de kışın baya karanlık olan isveçin güneyinde bir şehirde kaldım bir süre. ocak ayında okula gitmek için sabah kalkıyorduk. sanki gece 3-4 te kalkmışız gibi. hiç çekilmiyor yani şu an anlıyorum bazı arkadaşlara çekici geliyor ama. :) light room'lar var şehirlerde, rezervasyon yapıyosun giriyosun odalara, 1-2 saat takılıp çıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kışı ağır geçiren iskandinav ülkelerinde depresyon tedavisi için light therapy uygulandığını biliyor muydunuz almanya fiyatı 119 euro imiş. değer mi, bence fazla. ama fikir cidden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 @Eralp Mp3 çalarların sleepoff özellikleri var.Alarm olarakta mis gibi cep telefonu var kapalıyken bile açılıyor alarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Şu kışın havanın 16.30 kararması kadar tiksindiğim birşey yok birde soğuklar, gerçi şu aralar havalar güzel yani istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi onu bunu geçin de öğrenci Mari'yi baya baya beğendim ben, açılmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Law said: Şu kışın havanın 16.30 kararması kadar tiksindiğim birşey yok birde soğuklar, gerçi şu aralar havalar güzel yani istanbulda. hah şom ağızlı 7 C bugün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar