Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips Wake Up Light

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

yahu bu sürekli gece olması beni çok cezbeden bişey resmen kıskanıyorum izlerken ama adamlar ölüyorlar dert yanmaktan. bende mi bi sorun var yoksa bende 1 ay böyle yaşadıktan sonra ağlamaya başlar mıyım bilemedim. geceyi çok seven biriyim saatlerin geri alındığı günü de çok sevmişimdir daha çok gece olucak diye ne güzel lan okula fln gece gidiyolar böle valla kıskanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu reklam yeni ise geçen sene ki şu reklamdan aparma
http://www.youtube.com/watch?v=4Krky4i6Xk8

kayseride falanken çok soğuk günlerde ocakta çayın kaynamasını beklerken kafamı aspiratöre dayayıp aspiratörün ışığını da açıyordum..

ocağın sıcaklığı + aspiratör ışığı ile yazın geldiğini hayal ediyordum paso.

kıştan ciddi anlamda nefret ediyorum. uzun gecelerden de..
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok hoşuma gitti yahu bu olay. Yatmadan önce müzik dinlemek falan tam istediğim şeyler ancak yattığım odada bilgisayar olmadığından yapamıyorum. Fiyatı falan uygunsa kesin alırım bundan ben. Türkiyede var mıdır?

vuah amazon co uk da 62 pound. Türkiyede kaç kelledir kim bilir. Yahu şöyle yatmadan önce müzik dinleyebileceğim, mümkünse ipod ile, alarmlı malarmlı bi alet ne vardır ki bunun gibi? İlla ışıklı falan olmasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

burası kadar olmasa da yine de kışın baya karanlık olan isveçin güneyinde bir şehirde kaldım bir süre. ocak ayında okula gitmek için sabah kalkıyorduk. sanki gece 3-4 te kalkmışız gibi. hiç çekilmiyor yani şu an anlıyorum bazı arkadaşlara çekici geliyor ama. :)
light room'lar var şehirlerde, rezervasyon yapıyosun giriyosun odalara, 1-2 saat takılıp çıkıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...