S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 off-topic biraz salı-çarşamba günü istanbulda olacak bi arkadaşım kutulu nereden alabilir oyunu ?tüm istanbulda dağıtılmış olur mu ? d&r mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 worgen olmak istiyorum diyelim karakterin tipini-cinsiyetini seçebilecez deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 lol yanlış topicte sormusum sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Seçemeyeceğini düşündüren ne sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cevabımı aldım tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dijital fiyatlar nedir arkadaşlar? gamersloot kullanıyordum. Ama eu sitesiyle arasında 5 lira oynuyor. 5 lira içinde riske girmeyim, karışıklık felan olurda aldığım anahtar kodu uğraştırır diye paranoya yaptım. 35 euro wow-europe.com da, sizin almayı düşündüğünüz güvenilir yerlerde fiyatlar nedir? Satın alma muhabbeti bu konuda dönüyor diye buraya şeetdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Wowpazar ve Gamer-market'te 57 lira olarak gözüküyor. İki site için de yorumlar olumlu. Kredi kartı seçeneği olduğu için ben Gamer-market'ten alıcam büyük ihtimalle. http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=70 http://www.gamer-market.com/world-of-warcraft-cataclysm-eu-cdkey.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 türk firmalardan feci tırsıyorum ben. Alacak olanlara iyi şanslar. Bu arada site vs. değişmiş. Yakında tarayıcıdanda oynarız :P. Ufak işlerimizi hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 etilere kimler geliyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 guilden bi arkadasla konusdum su para level aldıran siteden almıs oyunu 2 gynder beri oyun elindeymiş yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kutusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cadde dnr'a gidecek olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben oralarda olucam. digital aldım gerçi ama televizyona çıkmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dijital alacaklar daha beklemesin; http://www.mmo-champion.com/threads/804887-4-Hour-Battle.net-Website-Queue?p=9697459#post9697459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bende Erenköy'de olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu arada kaçta gitmek lazım? Sıra kaçta oluşur? Fazla geç kalmasak mı ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Erenköy DnRa TBC için gitmiştim. Gidip numara alıodun o numaraya göre çağırıolarıd itşe gelin alın diye. Hani sabhatna git al nuamranı sora gece 12 de git gir alşeklinde yapılabilirdi. WTOLK için Çekmeköy Meydandaki MediaMarkta gitmiştim orda çatır çatır bekletmişlerdi sıra nurmara olayı fln yoktu. O şekilde olursa erken gitmek lazım harbiden. Cataclsym ise aldım direk digitaldan iki sefer yetti bana üşendim üçüncüye asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Numara sistemi iyiymis ya. O zaman aksamustu numara alip gece 12de gitmek en mantiklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 etiler dnr gitmeyi dusunuorum suan.. orda sira olayi konusunda bilgisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dijital alıcaklar buraya da bi baksın. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320624607106#ht_2463wt_905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben spidee zeppelin ve bir arkadasım daha kesin etilerdeyiz.. bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 screwy said: ben spidee zeppelin ve bir arkadasım daha kesin etilerdeyiz.. bekleriz =) etilerin sistemini biliyormusn ? yarin sabah ugrayip numara almama gerek war mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hmm bilmiyorum dersim saat 11 de oldugundan gidip bakarım ben de heralde bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 etiler'e akşam 5 de gidip 12'ye kadar sırada beklemek çok kasar. Hava da soğuk zaten. Forum istanbul'a gelcek var mı? Saturn'de satılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi sonra m.köy e dönmem zor olur benim kasar o is yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar