Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm çıkış tarihi hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar açıkçası foruma bu konu hakkında bir yazı yazılıp yazılmadığına dair araştırma yapmadım ve bu konu hakkında internette düzgün bir bilgi bulamadım burada sorayım dedim acaba cataclysm 6 aralığı 7 ye bağlayan gecemi çıkıcak yoksa 7 aralığı 8e bağlayan gecemi ne önemi var diyeceksiniz üniversitede önemli dersler oluo o günlerde ona göre bir devamsızlık planı yapıcam o yüzden bilmek istiyorum önceki wowların çıkış tarihlerinide hatırlayamadım :P teşekkürler şimdiden...

Shadowsong-EU
Narsilion 80 Warrior
Mesaj tarihi:
guild yüzünden alışkanlık ve tabiki server bende gs seven biri deilim ancak çok fazla mecbur kaldım kullanmaya yoksa showoff gibi bir amacım yok kesinlikle...
Mesaj tarihi:
böyle bi basligin altına benim 97978445gs im var beyler en birinci benim yazms arkadas sonra editlemis... hele bide guild-server alıskanlgi demesi epic olmus baya :) meraba ben ahmet 97978445gs ahmet derler bana fln....
Mesaj tarihi:
artık o kadar çok ebay var ki, ach. veya itemlara bakmanın faydası yok. İlla raide alıp 1-2 bosskill/wipe görmek lazım. Pug yönetenlere, raid yapanlara çok acıyorum.

Abi
evet
müsatimisn
evet
ben bir shadowpriest aldımda, nasıl dps yapıcam?
....
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...