Hakw06 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Arkadaşlar açıkçası foruma bu konu hakkında bir yazı yazılıp yazılmadığına dair araştırma yapmadım ve bu konu hakkında internette düzgün bir bilgi bulamadım burada sorayım dedim acaba cataclysm 6 aralığı 7 ye bağlayan gecemi çıkıcak yoksa 7 aralığı 8e bağlayan gecemi ne önemi var diyeceksiniz üniversitede önemli dersler oluo o günlerde ona göre bir devamsızlık planı yapıcam o yüzden bilmek istiyorum önceki wowların çıkış tarihlerinide hatırlayamadım :P teşekkürler şimdiden... Shadowsong-EU Narsilion 80 Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 saatine kadar cevap yazıcaktım ki son an da parantez içinde yazanı gördüm vazgeçtim. araştır bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 6'yı 7'ye bağlayan. Onu geçtim de gs yazmana takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 guild yüzünden alışkanlık ve tabiki server bende gs seven biri deilim ancak çok fazla mecbur kaldım kullanmaya yoksa showoff gibi bir amacım yok kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bu arada teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ama abi hemen editliyosunuz böyle şeyleri. Biz kaçırıyoruz... Olmuyo valla yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ne vardı ki parantez de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 biri warriormu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hakw06 said: üniversitede önemli dersler oluo Shadowsong-EU Narsilion 80 Warrior liseli detected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Boci said: Ama abi hemen editliyosunuz böyle şeyleri. Biz kaçırıyoruz... Olmuyo valla yaaa.. (tu) bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 böyle bi basligin altına benim 97978445gs im var beyler en birinci benim yazms arkadas sonra editlemis... hele bide guild-server alıskanlgi demesi epic olmus baya :) meraba ben ahmet 97978445gs ahmet derler bana fln.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hawk ıda yanlış yazmış, hemde angaralı ya da 94 yaşında, banlayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Amma kıskandınız ya adamı, sizden iyi oynuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Spidee said: Amma kıskandınız ya adamı, sizden iyi oynuyor işte. sadece gs'e bakarak iyi oynuyor dmek epic olms baya :) hem ben de iyi oynuorm vallla bak ; 9999 gs 9998 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 this pleases spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 İyi oynamadan o itemları nasıl toplayacaksın ki? O itemlar oyunculukla beraber geliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 imba oyuncu olup hc set dizen adamin beyler cata ne zman cıkıyor okuldan kacıcam ekieki benim gs'im de en birinci... diyecegine inanmak isteyesim gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Tamam da WoW ortamı böyle bir ortam sonuçta. Profesörler, doktorlar, bilim adamları mı oynuyor sanıyorsun bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 artık o kadar çok ebay var ki, ach. veya itemlara bakmanın faydası yok. İlla raide alıp 1-2 bosskill/wipe görmek lazım. Pug yönetenlere, raid yapanlara çok acıyorum. Abi evet müsatimisn evet ben bir shadowpriest aldımda, nasıl dps yapıcam? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Pyro said: 6'yı 7'ye bağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar