SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ahmet abi fotosuna kahkaha attığımı belirtmeme gerek yok sanırım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 adam kan kaybından öldü yalnız beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 adam kanlı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Archangel_ said: escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. abi polise nasıl güveneceksin? daha bi sene olmadı, parkta bira içtiği için birine tekme atarak öldürdü polis. polise güvenmektense dayağımı yer otururum şahsen. haber linki de vereyim havada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iyi de yanlış anlamışsınız. parkta içen rahatsızlık veriyorsa dövülür eyvallah diyenlere diyorum ben ne eyvallahı ne dayağı, rahatsızlık veren varsa ararsın polisi şu parkta içiyorlar, etrafa rahatsızlık veriyorlar vs dersin diyorum şunu tekrardan koyayım bari kaçıran arkadaşlara. @escape; anladım diyeyim kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 olitere said: istanbul bulgurlu evet afiyet olsun banaaha! ümraniye stayla abilere denk gelmişsin demek ki. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Surda gosterdigin Tayyip sevgisini gosterseydin dayagi yemezdin, oturup bir de ustune birlikte icerdiniz. Sevdiginiz saydiginiz adamin eskiyalari gelip anamiz var bacimiz var diyenler. Bir de su geldi aklima; olitere said: Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Kacmadim, agzimi burnumu dagittilar, gururluyum. Hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iyi de zaten dışarda içmek yassah değil mi biz boşuna mı GBT'ye giriyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 poliz altı sigma saflıkta şakirt iken, barda gelip dövseler, şikayetle gitsen yine eli boş dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 benim bildiğim kadarıyla başkasını rahatsız ediyorsan yasak da, rahatsız etme kavramı kesinlik içeren bi kavram olmadığından kafalarına göre alabiliyolar istediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Sokakta icki icmek falan yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 müslüman ülkede yaşıyorsun. ne içkisi. alın bu kafiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Napolyonn said: sana tavsiyem polise olayı bildirmen ama sanırım sokakta ve parklarda alkol almakta yasaktı bilemedim şimdi. hafızam çok kötü, polise gitsem eşkal bildiremem. ama en iyisi senin öyle yapman. dövemediysen bir şekilde poliste kayıtlara girerse adamların zararına sonuç verebilir. (arama yapacaklarını sanmam tabii de, adamların ilk olayı değilse belki polisler daha dikkatli olur vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yasak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 nasıl yasak değil kamuya açık alanda alkol kullanımının cezası 80 liradan mı ne başlıyor ya da polis bizi yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi alttan alacaktın ayık olduğun zaman onların anasını bacısını göstereceksin. ne orası öyle dağ başımı bir de sen içerken çevreye zarar verdin mi. bunlar neden ana bacı diyerek geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Longshanks said: iyi de zaten dışarda içmek yassah değil mi biz boşuna mı GBT'ye giriyoruz lan? di said: Sokakta icki icmek falan yasak. nerede yasak? tüm türkiye için sokakta içki içme yasağı olan bir mevzuat yok. valiliklerin tebligatları var bazı illerde, ilçelerde. yani şeriat kanunları getirseler haberiniz olmayacak ya da he bu da yasaklanmış diyip geçeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çekmecemdeki ceza makbuzu tam tersini söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben eskişehirdeyim polis görürse dışarda alkol kullandığını gbt ye sokuyor ceza kesmiyim hadi gidin falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dolaylı yoldan varmış cezası. 50 tl mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kafanızdan yasa uydurmayın. halka açık yerlerde içki kullanmak yasak. bence çok da iyi bir yasa çok da güzel bir yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 polisine bakıyo işte, adam kitlerse sana alıyor ekip arabasına. beraberce önce merkeze, sonra da hastaneye gidiyosunuz. kan alıp alkol testi falan yapıyorlar, sonra da sarhoşluktan geçiriyolar cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar