Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an

olitere

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

escape said:

insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya

bu ne abi? :S
nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var.

abi polise nasıl güveneceksin? daha bi sene olmadı, parkta bira içtiği için birine tekme atarak öldürdü polis. polise güvenmektense dayağımı yer otururum şahsen.

haber linki de vereyim havada kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de yanlış anlamışsınız. parkta içen rahatsızlık veriyorsa dövülür eyvallah diyenlere diyorum ben ne eyvallahı ne dayağı, rahatsızlık veren varsa ararsın polisi şu parkta içiyorlar, etrafa rahatsızlık veriyorlar vs dersin diyorum

şunu tekrardan koyayım bari kaçıran arkadaşlara.
@escape; anladım diyeyim kapansın
Sosyal ağlarda paylaş

Surda gosterdigin Tayyip sevgisini gosterseydin dayagi yemezdin, oturup bir de ustune birlikte icerdiniz.

Sevdiginiz saydiginiz adamin eskiyalari gelip anamiz var bacimiz var diyenler.

Bir de su geldi aklima;

olitere said:

Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var.

lulz.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

sana tavsiyem polise olayı bildirmen ama sanırım sokakta ve parklarda alkol almakta yasaktı bilemedim şimdi.

hafızam çok kötü, polise gitsem eşkal bildiremem.
ama en iyisi senin öyle yapman. dövemediysen bir şekilde poliste kayıtlara girerse adamların zararına sonuç verebilir. (arama yapacaklarını sanmam tabii de, adamların ilk olayı değilse belki polisler daha dikkatli olur vs)
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

iyi de zaten dışarda içmek yassah değil mi
biz boşuna mı GBT'ye giriyoruz lan?

di said:

Sokakta icki icmek falan yasak.

nerede yasak? tüm türkiye için sokakta içki içme yasağı olan bir mevzuat yok. valiliklerin tebligatları var bazı illerde, ilçelerde.

yani şeriat kanunları getirseler haberiniz olmayacak ya da he bu da yasaklanmış diyip geçeceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...