Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico: Barcelona - Real Madrid 29.11.10 @ 22.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

durun daha adamın ilk senesi takımda. deplasmanda bi derbide başarılı olabilmesi çok zor. üstelik gaz bir adam olduğu için haddini bilemedi ve fark yedi ama barçanın yıllardır oturmuş olan kadrosuna karşı madrid'in birbirine alışamamış futbolcular topluluğu..

ha istese oyunu 10 kişi defans yapıp kitleyebilirdi, ama gaza geldiği için yapmadı bunu ofansif oynamayı seçti. hemen öldürmeyin adamı bence dünyada barçaya karşı koyabilecek tek kişi şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

barcelona zaten madrid'e karşı değil mourinho'ya karşı oynadı bu maçı, çok net yani. 5. golde bile çılgınlar gibi sevindiler çünkü mourinho onların hayallerini yıktı geçen sene. barnebauda cl kaldırma şanslarını çaldı. mental olarak müthiş kamçılamış bu da barcalıları.

aynen
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

barcelona zaten madrid'e karşı değil mourinho'ya karşı oynadı bu maçı, çok net yani. 5. golde bile çılgınlar gibi sevindiler çünkü mourinho onların hayallerini yıktı geçen sene. barnebauda cl kaldırma şanslarını çaldı. mental olarak müthiş kamçılamış bu da barcalıları.

Mourinho'ya karşı oynasa 65ten sonra rölantiye almaz, oyuna fasülyeleri sokmaz, 7ye 8e çok rahat giderdi. 4ten sonra bildiğin şımardılar, şov yapmaya dalga geçmeye başladılar yoksa çok daha ezici bi tarihi fark gelirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin dikkatini çekti mi bilmiyorum, ama barça orta sahada top çevirirken bile madrid savunması 10 metre uzaklarında falandı. morünyo kendini böyle riske etmezdi, ama ne iştir anlamadım. 3 önliberö ve geride bir savunma hattı bekliyordum morünyo reyisden, ama hayal kırıklığına uğradım. kesin şike var aga.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

aynen delyynin dediğini yapmış morinyo. ben bu barcelonayı atak yaparak da yenerim demiş. çıkın iler ofsayt taktiği yapın demiş. ama pepe hıyarı işte

abi zaten mourinho'nun yenilmesinin sebebi bu,

Mesela TV'de falan Mourinho'nun, Barça'ya veya ŞL'deki vs. önemli maçlarda oynadıkları oyunları gösterdiler. Adam ilk defa böyle geriyi sağlama almadan, daha doğrusu ilk defa büyük maçlarda maçı kurtarmak yerine kazanmak için sahaya çıkmış resmen,

Mourinho, hayatı boyunca başarılar elde ettiği savunma öncelikli futbol anlayışından vazgeçti bu maçta, Barcelona'da demek öyle ha! diyip cezayı kesti asdf

İyi de oldu, çok güzel oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Masquerade said:

Mourinho'ya karşı oynasa 65ten sonra rölantiye almaz, oyuna fasülyeleri sokmaz, 7ye 8e çok rahat giderdi. 4ten sonra bildiğin şımardılar, şov yapmaya dalga geçmeye başladılar yoksa çok daha ezici bi tarihi fark gelirdi.

abi çok gol = ezmek değil ki,

adamlar attılar kolay yutulamayacak kadar farkı üstüne başladılar b takımı cıkarmaya sizi b takımla da "paslaşarak" top göstermeyerek ezeriz şovu yaptılar

bir matador & boğa ilişkisi yani , sürekli bıcak saplamazsın boğaya biraz da kırmızı gösterip kızdırman gerekir seyirciye oynaman gerekir ki sana "oleeey!" çeksinler adamlar

gol attılar
hayatının paslaşma şovunu yaptılar
top göstermediler
en ufak bi defans gerekliliğinde müthiş presle topu geri aldılar
her türlü fantaziyi yaptı yani barca. en iisini yaptı yani

hem top oynamayı ögretti, hem gollerini dizdi. asıl böle yaptığı icin ezdi. gencecik 17 yaşında herif attı golü daha ötesimi var asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...