Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Normal şartlarda Real hemen diğer liglerin süper yıldızı alırdı :) Mesela Rooney. Ama bişeyler yapmaları lazım bu Barça ile baş edebilmek için. Jose kesinlikle Kaka'yı iyileştikten 2-3 maç sonra ilk 11'e almaya başlayacaktır. Almalıdır da! Şu Barça'ya karşı pas yapabilecek nadir oyunculardan. Mesut'u keser diye düşünüyorum. Hepsi bir yana Ronaldo bence Rooney bile değil. İyi bir Kaka bile Ronaldo'dan iyidir. Belki yetenek olarak Ronaldo ikisinden de iyi ama bir Lider değil. Lider her duran topun başına geçip bencillik etmez (Mesut'a uygun 1 tane frikik bırakmadı), yanındaki adama bile pas atmada sıkıntısı var. Dünyanın gelmiş geçmiş belkide en egoist oyuncularından. Yahu bu takım Zidane Ronaldo (Brezilyalı orjinal Ronaldo :D) R.Carlos Figo gibi oyuncuları gördü. Sen kimsin ki sahada artistlik yapıyon. Her maç 20 tane şut kullanıyon Messi'den daha çok gol atıcam ödülleri alıcam diye. İşin kötü tarafı Higuain'de aynı ronaldo kafasıyla oynuyor. Jode bile Ronaldo'yu adam edemedi. Sağlam bir Kaka lazım. Birde o sol beg ne aptal bir oyuncudur. Defansta o kadar çalım atıp top kaçıran bir oyuncu dah görmedim. Kendini R.Carlos sanıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 "Tatar Ramazan" said: Holy said: Fenerbahçe bugün barça ile oynasa net 3-0 kazanırdı. o değil de Marcelo'nun halini görünce kesin bi solbek alırlar gibi geliyo, belki bizim Santos'u alırlar iyi paraya inşallah dinimiz amin Bende onu düşündüm maç boyunca. 1 Ronaldo lider değil ve takımı salladığı yok kendi istatistiklerini önemsiyor. 2 Mercelo ne kadar aptal bir oyuncudur ki defansta o kadar çalıma giriyor. Oyun zekasıda sıfır. Yok böyle liglerde oynar o kalite var. Ama R.Madrid'ki bu Barça'a ile aynı ligde o begten bir halt olmaz. Ne Santos'u abi. Bu yenilgiden sonra 40 milyondan aşağı transfer yapmazlar :D Totnımın sol begi var baya iyi ve baya pahalı devre arasında R.Madrid saldıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Real kadrosunu hiç bu kadar kalitesiz görmemiştim ya hakikaten. Higuain'in yerine oynayacak düzgün bi forvet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Birde dün Barca öyle bir pres yapıyor ki Real düzgün paslaşamıyordu. Barca saldırıyor top defansa kalırsa presle tekrar alıp tekrar saldırıyor realin topçuları barcanın sert presi yanında kız gibi kaldılar. Birde barcadaki paslaşma efsane adamlar bale yapar gibi paslaşıp topu çok hızlı taşıyorlar ama maalesef real bunu yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Normal R.Madrid Rooney o kadar sorun yaşarken fırsat bilip alırdı. Ki belki Ronaldo içinde iyi olurdu. Bence takım içinde iyi olurdu hatta bana göre Rooney Barça oyuncu Real değil. Takım oyunuda bilen ve bencil olmayan nadir oyunculardan. Real'in bunlara ihtiyacı var. Ha adamlarında suçu yok. Benim gözümde Messi'den sonra en iyi oyuncu Kaka'yı aldılar. Hem bencil değil hem lider hemde süper yetenekli bir oyuncu. Ama adam sakatlıktan dolayı doğru düzgün oynayamadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000178096.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mourinho çok zeki adam. her maça bir sürpriz hazırlıyo hiç beklenmedik işler yapıyo. yine göstermiş cinliğini, kim tahmin edebilirdi barça'dan 5 tane yiyeceklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 geçen sene adam barcayı elediğinden bugune kadar `abi kaleye otobüs çekti, bırak elesin` diye eleştirilince hırs yapmış bence. ofans yaparak da yenerim ben sizi diye çıktı içinde patladı ehue. 2. maçı şimdiden deli gibi bekliyordur ama haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 orda da max beraberlik alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yalnız tamam adam defansif oynamadı ama o kadar kötü defans olmaz. Defans oyncuları afalladı bir anda. DiMaria nerdeyim ben diyordu. Mesut ne yapacağını şaşırmıştı. Takımın zamana ihtiyacı var. Ama o sol begle bir halt olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sol bek diyosunuz da ilk 2 gol ramos'un tarafından geldi. ikinci golde zaten direk ramos'u gecip vurdu villa. son golde de yine ramos adamı kacırıyor. sonra da sinirlendi onune gelene vurdu tokadı zaten ahahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sol beg kötü diye Ramos iyi değil :D Ama sol beg izlediğim tüm maçlarda böyle. Ramos bazen iyi. Ha R.Madrid'e yetermi o tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dün akşam ki mac futbol ise,Türkiye'de oynanan 22 kisinin koşuşturdugu,oyunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dün akşamki futbol değildi. futbol kurallar gereği iki takımla oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Rewendor said: dün akşamki futbol değildi. futbol kurallar gereği iki takımla oynanır. haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 işte bu ülkede bu futbol oynanmaz. o pas aralarında bir iki bilek ele verilir. Göz dağı verilir filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Türkiye ile kıyaslamak saçma ama ben dünkü maçı hiç beğenmedim. Barça ezdi ve derbilerde bir taraf ezince heycanlı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mosmourinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Masquerade said: ofans yaparak da yenerim ben sizi diye çıktı içinde patladı ehue. Ofans derken : D Yok anladım ne kastettiğini. Lolinhonun açıklamaları da biz ofans oynayınca farka gittilerdi ama adamların doğru düzgün kaleye şutu, ceza sahasına girmişliği falan yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 real atak falan oynamadı abi, gayet defansifti adamlar ama önceki inter maçındaki kadar defansif değillerdi. Zaten adamlar barçanın bütün ataklarında 11 kişi kendi yarısahalarındaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 defansi follo$ etti barca. pepeyle o zenci eleman yolcu bence devre arasinda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 carvalho çok kötü abi asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ofans oynamak için çıktı işte abi kadroya bakınca. oynamayı beceremedi tabi. zanetti lucio cambiasso walter samuel chivu thiago motta gibi isimler vardı o gün. ve uzun süre 10 kişi devam etti inter motta atılınca o maçta. barcelona zaten madrid'e karşı değil mourinho'ya karşı oynadı bu maçı, çok net yani. 5. golde bile çılgınlar gibi sevindiler çünkü mourinho onların hayallerini yıktı geçen sene. barnebauda cl kaldırma şanslarını çaldı. mental olarak müthiş kamçılamış bu da barcalıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 by mehmet demirkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar