Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico: Barcelona - Real Madrid 29.11.10 @ 22.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Normal şartlarda Real hemen diğer liglerin süper yıldızı alırdı :) Mesela Rooney. Ama bişeyler yapmaları lazım bu Barça ile baş edebilmek için.

Jose kesinlikle Kaka'yı iyileştikten 2-3 maç sonra ilk 11'e almaya başlayacaktır. Almalıdır da! Şu Barça'ya karşı pas yapabilecek nadir oyunculardan. Mesut'u keser diye düşünüyorum.

Hepsi bir yana Ronaldo bence Rooney bile değil. İyi bir Kaka bile Ronaldo'dan iyidir. Belki yetenek olarak Ronaldo ikisinden de iyi ama bir Lider değil. Lider her duran topun başına geçip bencillik etmez (Mesut'a uygun 1 tane frikik bırakmadı), yanındaki adama bile pas atmada sıkıntısı var. Dünyanın gelmiş geçmiş belkide en egoist oyuncularından. Yahu bu takım Zidane Ronaldo (Brezilyalı orjinal Ronaldo :D) R.Carlos Figo gibi oyuncuları gördü. Sen kimsin ki sahada artistlik yapıyon. Her maç 20 tane şut kullanıyon Messi'den daha çok gol atıcam ödülleri alıcam diye.

İşin kötü tarafı Higuain'de aynı ronaldo kafasıyla oynuyor. Jode bile Ronaldo'yu adam edemedi. Sağlam bir Kaka lazım. Birde o sol beg ne aptal bir oyuncudur. Defansta o kadar çalım atıp top kaçıran bir oyuncu dah görmedim. Kendini R.Carlos sanıyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Holy said:

Fenerbahçe bugün barça ile oynasa net 3-0 kazanırdı.

o değil de Marcelo'nun halini görünce kesin bi solbek alırlar gibi geliyo, belki bizim Santos'u alırlar iyi paraya inşallah dinimiz amin

Bende onu düşündüm maç boyunca. 1 Ronaldo lider değil ve takımı salladığı yok kendi istatistiklerini önemsiyor. 2 Mercelo ne kadar aptal bir oyuncudur ki defansta o kadar çalıma giriyor. Oyun zekasıda sıfır. Yok böyle liglerde oynar o kalite var. Ama R.Madrid'ki bu Barça'a ile aynı ligde o begten bir halt olmaz. Ne Santos'u abi. Bu yenilgiden sonra 40 milyondan aşağı transfer yapmazlar :D Totnımın sol begi var baya iyi ve baya pahalı devre arasında R.Madrid saldıracaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde dün Barca öyle bir pres yapıyor ki Real düzgün paslaşamıyordu. Barca saldırıyor top defansa kalırsa presle tekrar alıp tekrar saldırıyor realin topçuları barcanın sert presi yanında kız gibi kaldılar. Birde barcadaki paslaşma efsane adamlar bale yapar gibi paslaşıp topu çok hızlı taşıyorlar ama maalesef real bunu yapamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal R.Madrid Rooney o kadar sorun yaşarken fırsat bilip alırdı. Ki belki Ronaldo içinde iyi olurdu. Bence takım içinde iyi olurdu hatta bana göre Rooney Barça oyuncu Real değil. Takım oyunuda bilen ve bencil olmayan nadir oyunculardan. Real'in bunlara ihtiyacı var. Ha adamlarında suçu yok. Benim gözümde Messi'den sonra en iyi oyuncu Kaka'yı aldılar. Hem bencil değil hem lider hemde süper yetenekli bir oyuncu. Ama adam sakatlıktan dolayı doğru düzgün oynayamadı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

ofans yaparak da yenerim ben sizi diye çıktı içinde patladı ehue.

Ofans derken : D

Yok anladım ne kastettiğini. Lolinhonun açıklamaları da biz ofans oynayınca farka gittilerdi ama adamların doğru düzgün kaleye şutu, ceza sahasına girmişliği falan yok hehe
Sosyal ağlarda paylaş

ofans oynamak için çıktı işte abi kadroya bakınca. oynamayı beceremedi tabi.

zanetti
lucio
cambiasso
walter samuel
chivu
thiago motta

gibi isimler vardı o gün. ve uzun süre 10 kişi devam etti inter motta atılınca o maçta.

barcelona zaten madrid'e karşı değil mourinho'ya karşı oynadı bu maçı, çok net yani. 5. golde bile çılgınlar gibi sevindiler çünkü mourinho onların hayallerini yıktı geçen sene. barnebauda cl kaldırma şanslarını çaldı. mental olarak müthiş kamçılamış bu da barcalıları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...