Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 age of tarzı bir rts istiyorum büyüsüz, herosuz. eski olursa wildscreen desteklemeli. ayrıca "barut çıktı, mertlik bozuldu" özlü sözüne yürekten inanıyorum. single oynacağım için yapay zekada iyi olmalı. çok şey mi istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 öle rts yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 rise of nations, son çağları saymazsan öyle ama karanlık çağdan uzay çağına kadar uzun bi yolu kapsıyor dsfg. sonracıma Stronghold oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 wildscreen'e güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 öyle rts bulursan bana da haber ver, çok aradım ama anca ezberlediğimiz total warlar var veya eski empire earth falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Thrones and Patriots expansionı kurulmuş Rise of Nations. (tu) Temel olarak bildiğin Age of, direkt araktır zaten, üzerine Empire Earth ve Civilization'dan çalınıp süper entegre edilmiş öğeler var. 2d grafikler, her makinede çalışır ve kapı gibi oyundur. Yalnız oynarken custom setting yapmayı unutma ki modern zamanlara kadar ilerlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zamanlar tekerrür ettiği için sıkar bir süre sonra. en iyi evet çağları kısıtlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Cossacks oynamış mıydın? eski sayılabilir biraz ama ben eğlenmiştim oynarken ha bi de Stronghold var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 civ stronghold total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 stronghold paklar seni, ilki tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 age of tarzı değil pek ama settlers 2 oynayabilirsin tekrar. 10th year edition mu ne çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 seven kingdoms 2 yi dene wildscreen desteği var mi gerçi bilmiyorum? 3.cüsü çikmişti ama korumuşlar mı o mantığı onu da bilmiyorum. ama seven kingdomslar iyiydi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Quel-Thul said: stronghold paklar seni, ilki tabii age of tarzı değil pek hiç değil hatta askeri açıdan ele alırsak hatta civ olabilir belkim ama oda gıcık lan turn bekle turn bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar