Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks Tartışma Başlığı

Ceday

Öne çıkan mesajlar

rahatsiz said:

şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar.

harbiden yuh ya. butun dunyada bomba etkisi yaratmıs belgeler, biz de sanki hicbisey olmamıs gibi davranıyor medya. ulan neler neler var hicbirine deginilmez mi be? ne diyim insallah hakettigini bulur bu medya da.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

rahatsiz said:

şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar.

harbiden yuh ya. butun dunyada bomba etkisi yaratmıs belgeler, biz de sanki hicbisey olmamıs gibi davranıyor medya. ulan neler neler var hicbirine deginilmez mi be? ne diyim insallah hakettigini bulur bu medya da.

Bizim medyada yayınlanmayan ama diğer medyalarda yayınlanan böyle AKP'nin yediği haltları anlatan belgeler falan mı var? BBC'ye falan baktım da tabi dha dünya genelini etkileyen şeyler vardı. Yani burada yayınlanmayan, bizimle ilgili olup da dünyayı sallayan ne var ki? Meraktan soruyorum bu arada gerçekten, laf atmak için falan değil yani, öğreneyim diye. Diğer topiktekilerin çoğunu Türk medyasında da okudum çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar çıkan en acayip mevzu, abdulkadir aksu'un ufak kızlara olan ilgisi.

rte'nin isviçre bankalarında hesabı oldugu söyleniyor ama sadece söylenti oldugu da ekleniyor.

bi de mehmet şimşek'in doğan hisselerini satın diye tavsiye verdiği var.

akpye karşı bunlar var.

chp'ye elitist bi avuç adam diyor bi de dvgk
Sosyal ağlarda paylaş

tüm belgeler içinden önemli belgeler bunlarsa 250.000 belgenin sonuna gelmeden insanlar ilgisini yitirecektir konuya, hepsini tek seferde açacaklardı, şimdi aylar sürecek lakin 2-3 hafta sonra kimse dönüp bakmayacak bile çok psikopat şeyler çıkmaz ise, tek ihtiyacımız başka bi gündem.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

toggie said:

rahatsiz said:

Bizim medyada yayınlanmayan ama diğer medyalarda yayınlanan böyle AKP'nin yediği haltları anlatan belgeler falan mı var? BBC'ye falan baktım da tabi dha dünya genelini etkileyen şeyler vardı. Yani burada yayınlanmayan, bizimle ilgili olup da dünyayı sallayan ne var ki? Meraktan soruyorum bu arada gerçekten, laf atmak için falan değil yani, öğreneyim diye. Diğer topiktekilerin çoğunu Türk medyasında da okudum çünkü

Abicim az yukarda teror orgutu sayılsın diye haber var mesela. İsin ciddiyetini gozler onune seren. ABD ile ilgili konuları takip etmedim ben, beni Türkiye ilgilendirdigi icin ülkeyi ilgilendiren haberlere baktım. Onlar da linkleri ile birlikte diger baslıkta var ac oku. Kac tanesini ciddiye almıs haber siteleri bir bak. Adam gibi medya olsa su anda bazı kisiler ve kuruluslar yerden yere vuruluyor olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

tüm belgeler içinden önemli belgeler bunlarsa 250.000 belgenin sonuna gelmeden insanlar ilgisini yitirecektir konuya, hepsini tek seferde açacaklardı, şimdi aylar sürecek lakin 2-3 hafta sonra kimse dönüp bakmayacak bile çok psikopat şeyler çıkmaz ise, tek ihtiyacımız başka bi gündem.

büyük ihtimalle lokmalar büyük sürekli ilgi halinde tutabilicekler insanları o yüzden de bir anda açıklamıyorlar ki türkiye hakkında olanlar bakalım ilerliyen günlerde seçime falanda etki eder mi
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

Boyle olması daha iyi. Esas tek seferde acılsaydı 1 hafta sonra unutulurdu. Simdi unutmak pek mumkun olmayacak. Yeni yılın ilk ayları hep bu haberlerle mesgul olacak. Cok guzel bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Abdülkadir Aksu'nun pedo olmasından başka ciddi bişey göremedim evet. Ne erdoğan elkaide, ne de pkk-asker ilişkisine dair sağlam bi kaynak yok. Bi de washingtondan sonra en çok kaynağın türkiyeden olması çok ilginç lan. Draması eksik olmayan memleketiz vesselam.

Abdulkadir Aksu'nun olayı ile diger saydıgının olayların kaynakları aynı. Nasıl birinin saglam kaynagı yokken digerinin var anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün çıkalım, sokakta soralım. halkın %85'inin bu olayı kulağının ucu ile duymuşluğu yoktur.bakın konu hakkında bilgi sahibi olmayı demiyorum bile, duymuşluğu dahi yoktur.

"iki? ikilik? ben anlamam be kızım öyle şeylerden"

ne seçime etkisi..

bizimkiler önemli çıkanlara da yalan diyip geçicekler. doğan için verilen bilgi vs de öenmli mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...