Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 türkiye el-kaide hangisi onu göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 daha açıklanmayan belgeler arasında herhalde. Belgeler açıklanmadan önce söyleniyordu her yerde onu gösteren belgeler de var falan diye, oradan şey ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 acaba o belgeler neden çıkmadı belki çok tehlikeli diye yayınlamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 turkiye el kaide degil de, turkish prime minister el kaide ili$kisi ortaya cikarsa, cidden vururlar bu adami. ote yandan turkiye devletine vurgu yapilirsa, felaket bir anti islamizm dogar ki, orada ya$ayan turklerin bile turkiyeye mubadelesi soz konusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=61887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 rahatsiz said: şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar. harbiden yuh ya. butun dunyada bomba etkisi yaratmıs belgeler, biz de sanki hicbisey olmamıs gibi davranıyor medya. ulan neler neler var hicbirine deginilmez mi be? ne diyim insallah hakettigini bulur bu medya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 medya onların zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yok yani bugune kadar tarafsız oldugunu dusundugum yerlerde bile bi halt yok. bi ton pislik sacıldı dunyaya. hala bunun arkasından erdogan cıkıp gercegi yansıtmıyor, ciddi degiller falan derse öeeeeh diyecem yetti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Wikileaks terör örgütü sayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oldu cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 toggie said: rahatsiz said: şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar. harbiden yuh ya. butun dunyada bomba etkisi yaratmıs belgeler, biz de sanki hicbisey olmamıs gibi davranıyor medya. ulan neler neler var hicbirine deginilmez mi be? ne diyim insallah hakettigini bulur bu medya da. Bizim medyada yayınlanmayan ama diğer medyalarda yayınlanan böyle AKP'nin yediği haltları anlatan belgeler falan mı var? BBC'ye falan baktım da tabi dha dünya genelini etkileyen şeyler vardı. Yani burada yayınlanmayan, bizimle ilgili olup da dünyayı sallayan ne var ki? Meraktan soruyorum bu arada gerçekten, laf atmak için falan değil yani, öğreneyim diye. Diğer topiktekilerin çoğunu Türk medyasında da okudum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tartışmaları vs buradan yaparsınız. ok? diğer tarafta sadece ilginç gelenleri toplayalım. keza basın iki üç güne kalmaz bu olayı acaip sulandıracak. önemli olanların hepsi hasıraltı edilecek ya da geyiğe malzeme edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şimdiye kadar çıkan en acayip mevzu, abdulkadir aksu'un ufak kızlara olan ilgisi. rte'nin isviçre bankalarında hesabı oldugu söyleniyor ama sadece söylenti oldugu da ekleniyor. bi de mehmet şimşek'in doğan hisselerini satın diye tavsiye verdiği var. akpye karşı bunlar var. chp'ye elitist bi avuç adam diyor bi de dvgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abdülkadir Aksu'nun pedo olmasından başka ciddi bişey göremedim evet. Ne erdoğan elkaide, ne de pkk-asker ilişkisine dair sağlam bi kaynak yok. Bi de washingtondan sonra en çok kaynağın türkiyeden olması çok ilginç lan. Draması eksik olmayan memleketiz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tüm belgeler içinden önemli belgeler bunlarsa 250.000 belgenin sonuna gelmeden insanlar ilgisini yitirecektir konuya, hepsini tek seferde açacaklardı, şimdi aylar sürecek lakin 2-3 hafta sonra kimse dönüp bakmayacak bile çok psikopat şeyler çıkmaz ise, tek ihtiyacımız başka bi gündem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla çıktıkça ilgilenen olacaktır. haberi bulan atlar. trde atlayan olmaz ama allaha çok şükür dijital medya var. bir çok site inceler bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aksine böle daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 nileppezdel said: toggie said: rahatsiz said: şu erdoğan hakkındaki iddaların hiçbiri şu ana kadar basında yer almadı. sağlam korkmuşlar. harbiden yuh ya. butun dunyada bomba etkisi yaratmıs belgeler, biz de sanki hicbisey olmamıs gibi davranıyor medya. ulan neler neler var hicbirine deginilmez mi be? ne diyim insallah hakettigini bulur bu medya da. Bizim medyada yayınlanmayan ama diğer medyalarda yayınlanan böyle AKP'nin yediği haltları anlatan belgeler falan mı var? BBC'ye falan baktım da tabi dha dünya genelini etkileyen şeyler vardı. Yani burada yayınlanmayan, bizimle ilgili olup da dünyayı sallayan ne var ki? Meraktan soruyorum bu arada gerçekten, laf atmak için falan değil yani, öğreneyim diye. Diğer topiktekilerin çoğunu Türk medyasında da okudum çünkü Abicim az yukarda teror orgutu sayılsın diye haber var mesela. İsin ciddiyetini gozler onune seren. ABD ile ilgili konuları takip etmedim ben, beni Türkiye ilgilendirdigi icin ülkeyi ilgilendiren haberlere baktım. Onlar da linkleri ile birlikte diger baslıkta var ac oku. Kac tanesini ciddiye almıs haber siteleri bir bak. Adam gibi medya olsa su anda bazı kisiler ve kuruluslar yerden yere vuruluyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Norak said: tüm belgeler içinden önemli belgeler bunlarsa 250.000 belgenin sonuna gelmeden insanlar ilgisini yitirecektir konuya, hepsini tek seferde açacaklardı, şimdi aylar sürecek lakin 2-3 hafta sonra kimse dönüp bakmayacak bile çok psikopat şeyler çıkmaz ise, tek ihtiyacımız başka bi gündem. büyük ihtimalle lokmalar büyük sürekli ilgi halinde tutabilicekler insanları o yüzden de bir anda açıklamıyorlar ki türkiye hakkında olanlar bakalım ilerliyen günlerde seçime falanda etki eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Norak said: tüm belgeler içinden önemli belgeler bunlarsa 250.000 belgenin sonuna gelmeden insanlar ilgisini yitirecektir konuya, hepsini tek seferde açacaklardı, şimdi aylar sürecek lakin 2-3 hafta sonra kimse dönüp bakmayacak bile çok psikopat şeyler çıkmaz ise, tek ihtiyacımız başka bi gündem. Boyle olması daha iyi. Esas tek seferde acılsaydı 1 hafta sonra unutulurdu. Simdi unutmak pek mumkun olmayacak. Yeni yılın ilk ayları hep bu haberlerle mesgul olacak. Cok guzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 axedice said: Abdülkadir Aksu'nun pedo olmasından başka ciddi bişey göremedim evet. Ne erdoğan elkaide, ne de pkk-asker ilişkisine dair sağlam bi kaynak yok. Bi de washingtondan sonra en çok kaynağın türkiyeden olması çok ilginç lan. Draması eksik olmayan memleketiz vesselam. Abdulkadir Aksu'nun olayı ile diger saydıgının olayların kaynakları aynı. Nasıl birinin saglam kaynagı yokken digerinin var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 turnuanın en makro oyuncularınında koresiz olmasıda komik tabi. lan yanlıs konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adamlar direk 2011'e damga vurucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bugün çıkalım, sokakta soralım. halkın %85'inin bu olayı kulağının ucu ile duymuşluğu yoktur.bakın konu hakkında bilgi sahibi olmayı demiyorum bile, duymuşluğu dahi yoktur. "iki? ikilik? ben anlamam be kızım öyle şeylerden" ne seçime etkisi.. bizimkiler önemli çıkanlara da yalan diyip geçicekler. doğan için verilen bilgi vs de öenmli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar