Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BaaL said: "brutal vokal eğitimi" !?!? eğitimden sonra da gidip marlyn manson gibi kendine oral yapabilmek için omurlik den kemik aldırmış mı ? kaburga o omurilik değil sdfadgs
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 omurilik ahahahaha hatta omurlik. sinir sisteminden kemik alıyosun
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bir i nin bıdıbıdısını etme bana pls. kaburga omurilik kaval kemigine takılmayın ,olayın urban legend olduguna odaklanın gogo
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aluriel said: BaaL said: "brutal vokal eğitimi" !?!? eğitimden sonra da gidip marlyn manson gibi kendine oral yapabilmek için omurlik den kemik aldırmış mı ? kaburga o omurilik değil sdfadgs ahah
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BaaL said: "brutal vokal eğitimi" !?!? eğitimden sonra da gidip marlyn manson gibi kendine oral yapabilmek için omurlik den kemik aldırmış mı ? AHUHUAHUAHUHAU
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kafayı gömmüş sanırım iddilara göre ırkçı söylem yapan birine, kafayı yiyen de kadın kişisi.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 evet eskiymiş https://yaziyooor.com/hayko-cepkine-kadin-dovme-cezasi/
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 hayko bogurse kadin bayilir zaten kafa atmis olmasi olasi gelmiyor pek bana
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 "Ben kendisini tanımadığım için arkadaşlarıma ‘Kim bu?’ dedim. Bunu duyan Cepkin, hiçbir şey söylemeden bana kafa attı. Ben yere düştüm." said: LEGIT GORUNUYOR
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bingildak said: kafayı gömmüş sanırım iddilara göre ırkçı söylem yapan birine, kafayı yiyen de kadın kişisi. bingildak said: evet eskiymiş https://yaziyooor.com/hayko-cepkine-kadin-dovme-cezasi/ Abi sapık mısın, 6 senelik konuyu up'layıp "evet eskiymiş" demek nedir fdsfsg
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kadın hastaneden yeni mi çıkmış nedir olay?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kafa atmış yumruğu ile geçmişten kadına
Öne çıkan mesajlar