Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayko Cepkin'in Yumruğu


Sorlag

Öne çıkan mesajlar

Hayko Cepkin 29 Ekim'de İzmir Bornova'da seyircilerden birine yumruk attığı ve küfür ettiği ortaya çıktı.Konseri izleyen bir seyircinin cep telefonuyla çektiği görüntülerde Cepkin, şarkısını yarıda kesip seyirciye yumruk atıyor. Ardından hızını alamayan Cepkin “Onu içeri alın, gitmesin. Yukarı çıkarın onu si...ğim” diyor. Görenleri çok şaşırtan görüntülerle ilgili Milliyet’e konuşan Cepkin, olayı şöyle anlattı:
“O görüntüleri kesip biçmişler. Kendi seyircime yumruk atacak kadar manyak mıyım? O 20’li yaşlarda bir gençti, bizim seyircimiz eğlenirken, orada kendisine protokol masası gibi bir şey kurmuş. Seyirciye ayağa kalkıp, ‘Ahkam kesip, dans etmeyin, hareket etmeyin, oynamayın’ demeye başladı. Mekanın sahibinin de tanıdığıymış. Sonra sahneye tacize başladı. El kol hareketleri, dudak okunacak tarzda şeyler. Sabrediyorsun ama bir yere kadar...
Konserin son 4 şarkısına doğru dayanamadım. Yukarı çıkarın dedim ama o lafın gelişi, güvenlik alıp dışarı çıkardı. Kimse bir şey yapmadı. Herkes her istediğini halka malolmuş kişiye yapamaz. Etki tepki yani. 6 yıldır ne anamız kaldı, ne bacımız kaldı, ne Ermeniliğimiz ve ne ırkçılığımız kaldı. Gözümüzün içine bakarak bunu yapamaz? Yaptığı yanına kâr mı kalsaydı?Hayko Cepkin'den beklenmeyecek hareket ama adam haklı bi yandan da.

Kaynak:burası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...