Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Şimdi bir arkadaştan duydum. Gerçi wowla alakam yok ama olsun. Dedi ki bir iki aya wow ücretsiz olucakmış, oyunu geliştirmeyi bırakcaklarmış ve wow2 gibi bir proje yapacaklarmış. Ha bu saatten sonra wow oynarmıyım oynamam ama böyle birşey varmı yoksa eleman beni kandırmayamı kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hemen forward ediyorum teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cataclysm yeni çıkacak yahu daha, en az 2 sene gider, sonra ücretsiz olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Birisi atıp tutmuş o da inanmış. Bundan 3 yıl sonra belki böyle bişey olur, o da belllki. Wow 2 açısından bunun ne kadar iyi bi pazarlama stratejisi olacağına bağlı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben bıraktım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 "it'll be a brand-new, lore, art, and gameplay from scratch." Böyle bir şey demişlerdi yeni oyun için 2-3 yıl kadar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 wow 2 niye çıksın ki? sc online yada diablo online yaparlar.yada yeni bir oyun yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pickles said: bir iki aya wow ücretsiz olucakmış, oyunu geliştirmeyi bırakcaklarmış APUAHUAHAUHAUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 olur olur bilader blizzard bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 akıl fikir abi insaf. yeni expansion çıkarıp ardından hemen ücretsiz yapmak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pickles said: olur olur bilader blizzard bu yanında dolastıracağın börtü böcüğü üstüne bineceğin atı kuşu bile parayla satan blizzard bu oyunu yeni bir para makinası çıkarmadan yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ya oyun wow olmayacak tabi ki, hatta bilinen bi blizz evreni de olmayacak tamamen yeni olacak diye bi muhabbet vardı bi iki yıl öncesinde. Wow2 bizim blizzin yeni mmosuna verdiğimiz kod adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 blizz'deb yeni evren mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pickles said: bilader şu kelime bende ölü pixel etkisi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 beybilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 FAKE YO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar