mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben ole bişi çıkaramadım ordan kusura bakma. sigara içmeyen hakan balta yazıyo orda. sigara içmezken falan olsa anlarımda yanlış anlatım var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ya şöyle bi olay var bir gün Köybaşı çok daha iyi olabilir Sabri'den falan. Ama şuan için bi numarası yok adamın. Mehmet Topal gitti Valencia'da oynuyor yani oyuncular gelişebilir ama çoğu türk oyuncu gelişmiyor. Sabri ilk A takıma çıktığında oha bu herif orta açmayı öğrenirse biraz da kendini geliştirse savunmada Real Madrid'de dedik ama Sabri hala o noktada duruyor. @mokoko: Hakan Balta o zamanlar sigara içmiyordu ve daha iyiydi. Şimdi sigara içiyor ve baya kötü. Sigara içmeyen Hakan Balta iyiydi. İçeni baya kötü. anlayabildin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben sabriyi seviyorum abi. Valla bak. Köybaşıyla kıyaslamıyorum, ama adam neşe kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 UniRoss said: Ya şöyle bi olay var bir gün Köybaşı çok daha iyi olabilir Sabri'den falan. Ama şuan için bi numarası yok adamın. Mehmet Topal gitti Valencia'da oynuyor yani oyuncular gelişebilir ama çoğu türk oyuncu gelişmiyor. Sabri ilk A takıma çıktığında oha bu herif orta açmayı öğrenirse biraz da kendini geliştirse savunmada Real Madrid'de dedik ama Sabri hala o noktada duruyor. @mokoko: Hakan Balta o zamanlar sigara içmiyordu ve daha iyiydi. Şimdi sigara içiyor ve baya kötü. Sigara içmeyen Hakan Balta iyiydi. İçeni baya kötü. anlayabildin umarım.sigaradan değilde aile içi sorunları varmış sanırım.ha tabi bu sebepten dolayı kendini sigaraya alkolede vermiş olabilir :P.yıllardır galatasaraydaki sorun bu.hocalar oyuncularıyla hiç konuşmuyor neyi var neyi yok sormuyor.hoca ile oyuncular arasında uçurumlar kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 BAŞGHANIYM YHA, BAŞGHANIYM, NE OLCEAK BU GASSARAYIN HALİYYYY? Böhühühü İşte gerçek cimbomlu... :D http://webtv.hurriyet.com.tr/4/11577/0/1/adnan-polat-i-cildirtan-anlar.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Şu futbolcuların aile içi sorunlarına da bitiyorum ya. Ne saçma arkadaş, milyonlar kazanıyorsun maddi bi sıkıntın yok, sağlık desen her türlü tedaviyi karşılayabiliyosun zaten. Böyle çocuğu kanser olsa falan anlarım da onun dışında bi defolup gitsinler yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bu seviye futbolcu olup evlenmeyi anlamıyorum ben zaten. Ne gereği var arkadaş. Yakaladığını affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yapacak birşey yok, güzel oynadılar bize göre, kazandılarda. Helal olsun. Bu maçta Galatasaray'da tek beğendiğim şey gene her zamanki gibi Neil'dı. İyi defans olmanın yanında fair-play ruhuna sahip olduğunuda gösterdi. Yönetimde bütün suçu Rijkaard'a yıktıktan sonra artık sıranın kendisine geldiğini, asıl suçlunun kendileri olduğunu anlamışlardır bence. Geçmiş olsun, Baros'unda bir gol atmasını isterdim. Maçın en güzel hareketide net Holosko'nun direğiydi. Bu arada Nobre'nin ilk kafası gol gibi geldi bana tekrarı çok izlemedim de, sabricik mal gibi bi hareket yaptı orda gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 toggie said: ee gormemissin iste? nobre bile senin kadar emin degildi kararın yanlıs oldugundan lol. cüneyt çakır buz gibi golü yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fistan said: toggie said: ee gormemissin iste? nobre bile senin kadar emin degildi kararın yanlıs oldugundan lol. cüneyt çakır buz gibi golü yedi hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ismail' e bu düşmanlık nerden ve neden doğmuş çok merak etmeye başladım bir yandan, diğer yandan da sabri' ye iyi falan diyor olmanız beni zaten susmaya itiyor yani. neyse sabri forumun yeni kazım' ı olacak heralde. 36lık ibrahim' i kesemiyor diyorsunuz da, türkiye' nin son sezonlarda en iyi oynayan sol bekinden bahsediyorsunuz konuşurken. adam deli meli ama kendine bu akdar dikkat edip, profesyonelce yaşayan bir tek maldini vardı herhalde dünya futbolunda. beğenmediğiniz ibrahim 40ında beşiktaşı bıraksa 45 e kadar kayseri, bursa falan oynar. önümüzdeki sezondan itibaren banko ismail solda rıdvan sağda oynadığında tekrar konuşmak üzere diyorum ve konuyu kapatıyorum kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 maldini 1, deli 2 diyosun yani. senle mi tartısacaz abi futbolu. bi ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oha lafı burnundan anlamak da böyle bişey işte. profesyonel oluşlarından bahsediyorum futbol konusunda, kendilerine futbolcu olarak dikkat etmelerinden bahsediyorum, sporcu olabilmelerinden bahsediyorum. saldırmak için boş beleş mesaj yazma. he maldini bir ondan sonraki en iyi defans ibrahim üzülmez diyorum. tövbe yarabbim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yok profesyonellik konusunda ornek bir adam bence de ibo. ama cok fazla profesyonel futbolcu var yani dunyada. son yıllarda bi maldini vardır herelde demissin de oyle degil. bulent korkmaz, hakan sukur girer bu listeye, rustu girer. turkiye'den daha bu listeye girecek adam cok. dunyada daha da cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi örneğin düzgün algılanabilmesi için maldini demiştim obsesif gibi herkes kelimelere takılıyor bu forumda cümleden çok. dediğin kesinlikle doğru, hakan şükür bülent korkmaz ve rüştü ama başka ben adam pek hatırlamıyorum bu kadar profesyonel olan. işine saygısı olan falan. geçenlerde tevez'in açıklaması vardı, gençler gelip de bana soyunma odasında niye böyle yaptın dediklerinde ağızlarına yumruk atmak istiyorum demişti. ne kadar doğru söylemiş. adam diyor ki gençler bi araba bi ev alacak parayı bulduklarında birşey oldum sanıyorlar, şampiyonluklar ya da takımların onlar için hiç bir önemi yok. ibrahim üzülmez bu olayın çok dışında bir adam. ekmek yediği kaba pislemiyor kısacası, en iyi bildiği işi yapıyor sürekli. işin garibi her sene daha da iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İsmail'e düşmanlık yok, performansını görüyoruz, değerlendiriyoruz. maçlarını izliyoruz. Sürekli ileri bindirme yapmak dışında bir özelliği yok, o kadarını Sabri de yapıyor ve daha iyi yapıyor. Ha, ileride bakarsın gelişir, Sabri'yi katlar, canavar oyuncu olur orasını bilemem. Onu zaman gösterir, ama şu anda Sabri'nin kötü versiyonu olmaktan öte değil. Üzülmez konuyla alakalı değil, ama bakarsak gerçek profesyönel o da. Kendine bakıyor, adam gibi çalışıyor, idman aksatmıyor. Belli zaten. Böyle çok az adam var dünyada. Maldini var, Beckham var ünlülerden, daha da vardır elbet de tanımıyoruzdur. Ama şunu da unutmamak lazım ki bugünkü üzülmezle 10 sene önceki üzülmez bir değil. 26-27 yaşında en iyi dönemini yaşaması gereken Üzülmez şu ankinin yarısı kadar oynamıyordu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 performansı yerine gec gelenlerden ibo da. taner gulleri mesela 30'undan sonra cıktı. luca toni mesela oyle. daha var da simdi aklıma gelmiyo. profesyonel olmak iyi performans sergilemek degildir ayrıca. ama genelde gercekten profesyonel olan adamlar basarılı da olmuslardır. hatta genelde bu adamlar takımlarında kaptanlık da yaparlar. digerlerine ornek oldukları icin. sırf performansı artsın diye arda turan'ı kaptan yapanlar gerizekalıdır mesela. ondan once de lincoln'du kaptan ehahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Amma sabri fanı varmış be. İsmail hem genç olduğundan hem de klasik tembel Türk topçusu olduğundan fizik olarak sıfır. Yoksa ne çalımları yer, ne de ileri çıktığında tek omuzda yere düşer. Teknik olarak sabriden 5, 10 gömlek üstün zaten. Birisi döve döve çalıştırıp güçlendirmesi lazım İsmail'i sadece bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Tenekeadam said: o hiddinkin mallığı. Belçika maçında ikinci golü kim yaptırdı? edit: ilk golmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 halamın pipisi işte sabride kendini geliştirmiş olsaydı şuan maiconla kıyaslardık olsaydı yapsaydı etseydiler bizi bağlamıyor cunku bu tarz adam dolu ligimiz.şu şöyle gelişse böyle olurdu hiç biride gelişemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Khelben said: ...Neil'dı. İyi defans olmanın yanında fair-play ruhuna sahip olduğunuda gösterdi. Fener maçında göstermişti o ruhu zaten, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2010/11/29/best_model_twohaf_son Şu başlığı anlayabilen bana da açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar