b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 112 Taksim-Bostancı otobüsü artık 23'ten sonra yok. neler oluyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 en son hafta içleri sabaha kadar vardı hafta sonları 1 e kadardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kış uygulamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 23 ten sonra otobüs var mı ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yaz uygulaması olarak gelmişti o sistem, sabaha kadar saatte 1 vardı belli hatlar. Kış geldi kalktı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 minibüs var negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bende acil hat sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 oha Şeydi bi saatten sonra saatte 1 vardı ama artık seve seve 6 lira vericez dolmuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 JonBovi said: bende acil hat sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben de ambulans sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 gece 23ten sonra taksimden bostanciya ne isin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 110 vardı? sar dolmuşlar var gece boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 o değil de 17 yaşında kızın barda ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Aiko said: 23 ten sonra otobüs var mı ki zaten ohoooooooo this is istanbul bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yazın sabaha kadar eğlenen Türk gencini taşıyan ama kışın ortada bırak sistem :) Anlamıyorum bu iett ve ido nasıl yönetiliyor? Yazın adalara her daim ulaşım var ama kışın öldünüz :) Yazın daha çok insan gider belki ama kışında oraya vapur konsa belki insanlar eğlenmek için taksim'e gitmek yerine adaları tercih edecek neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yav said: ben de ambulans sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 içki içen gezmesin, sarhoş sarhoş toplu taşımaya binip bizim de imanımızı gevretmesin !!!1!1! eğer içki komple yasaklansaydı tüm araçları her daim çalıştırırdık. o zaman da binecek kalmaz gerek olmazdı, gene çalıştırmazdık. WIN/WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Abi bostancıya ulaşmak yine mümkün, saat 23.50'den sonra bahçeşehire dönmenin herhangi bir yolu yok taksi hariç. Ya da ben keşfedemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kar etcez diye geceleri toplu tasima araclarinin calistirmayan bir belediye yonetimine sahip Istanbul. Ne guzel degil mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kışın sürtmeyin, hasta olmayın diye uğraşıyor adamlar. Nankörsünüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 deadwoll said: Abi bostancıya ulaşmak yine mümkün, saat 23.50'den sonra bahçeşehire dönmenin herhangi bir yolu yok taksi hariç. Ya da ben keşfedemedim hala. abi dolmuş var bakırköye ordanda bişey vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Darqainu said: yav said: ben de ambulans sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 SpiderS_DangeR said: deadwoll said: Abi bostancıya ulaşmak yine mümkün, saat 23.50'den sonra bahçeşehire dönmenin herhangi bir yolu yok taksi hariç. Ya da ben keşfedemedim hala. abi dolmuş var bakırköye ordanda bişey vardır kesin metrobüse ulaşabiliyosan her şekilde karşıya gidebilirsin gecenin bir körü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 gece 12 den sonra anadolu yakasında maltepeden sonrasına avrupa yakasında da avcılardan ötesine gidiş diye bir kavram yok.. marmaray bitince en azından kartala kadar gidiş olacak ama ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar