Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konsol endüstrisini bu kadar geliştirenlere iki çift lafım var yüz yüze bakarsak. Biz çocukken yazıları yarım yamalak anlamaya çalışarak sağa sola koşturarak oyunda ne yapacağımızı bulmaya çalışırdık, şimdi ise sadece oyun başlarken değil neredeyse tamamını tutorial tadında yaptılar oyunları. Nereye girsen hint, kimi görsen "PRESS X". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi böyle 1-2 tane tırt oyun vardır.da hep ezbere laflar.örnek verin.şu oyunda böyle diye illaki acaip acaip oyunlar cıkıyordur.da onların oynandıgını sanmıyorum hyr konu fps konusu.da konsolda genelde online fpsler oynanıyor. bu şuraya git bunu yap olayını başka oyunlar içinde söylüyorsanız.oturun bi dark souls oynayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 On kusur sene once el kadar ortaokul ogrencisiyken de demistim konsolda fps'den cacik olmaz, hala gonul rahatligiyla soyluyorum ayni cumleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bright said: On kusur sene once el kadar ortaokul ogrencisiyken de demistim konsolda fps'den cacik olmaz, hala gonul rahatligiyla soyluyorum ayni cumleyi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 HolyRaider said: WoW u hardcore oynadığım zaman Ultima nın ne boktan oyun olduğunu anladım. Wtf? Abi wow u senelerce oynadım, dress up go kill to dress better go kill to dress better go kill to dress better... Böyle gidio. Eeee? Ultimada max seti alabiliodun ama ölünce hop sıfır. Pk olmak fln eğlenceliydi. Ha bronx un sonsuz torbasına sahip olanlar da vardı o ayrı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 abi insanlar bi 2004 ve sonrası patchleri oynasalar ultimanın hâlâ dünyanın en iyi içerikli oyunlardan biri olduğunu görecekler. hem pvm olarak pvp olarak hem de rp olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oha! zamanında güzeldi iyiydi de şimdi gitmez ultima fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 AOS, ML falan oynadın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 aos'dan beri çok değişti uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 uo degiştide.aos falan sarmıyor şahsen beni benim için uo hep sphere olarak kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 uo aos değil direk trammel geldiği andan itibaren sıçış zaten. no pvp zone ne lan, hele insurance. zaten oyunun farkı lootlanabilir olmaktı,o yüzden öküz gibi heyecanlıydı dungeonlar, guild savaşları, pk korkusu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ya ne kadar saçmasapan bi tartışma içindesiniz. sanki birini oynayan diğerini oynayamıyor. benim beğendiğim en güzeli gibi bi görüş nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tepkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar