Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteli kızın barda ne işi var!

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'deki yurt uygulamalarının katı olduğunu bir dönem Alamanya'da yurtta kaldıktan sonra öğrenip çok şaşırmıştım.

Ucuza kasa kasa bira alıp ortak odaya bırakıyordum, alan isminin yanına işaret koyuyordu falan.
Giriş çıkış saati diye bir şey yok zaten. Öğrenci la bu. Tabi ki gezecek, coşacak.
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşın altına var olmalı bu uygulama ki bence güzel olur. Netice de halen ebeveynin söz hakkı mevcut. Ama 23 yaşında ki bir kız için 21.00 nedir cidden?

Ayrıca toplum kötü falan filansa izole edilmesi karantina altına alınması gereken 23 yaşında ki kız değil, o sokakta ki itlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

2 Kız babası olarak tam destekliyorum beyfendiyi.
21.00 dedin mi evinde anasının babasının dizinin dibinde olması lazım çocukların.

Abi benim de kız kardeşim var 18 yaşında, üniversiteye başladı bu sene, gezmesini de yapıyor ne annem ne babam (ananem söylüyor) şu saatte evde olacaksın, şuraya buraya gitmeyeceksin demedi bugüne kadar ama kendisi daha 8'i geçirmiş değil. Bence devletin koyduğu yasaklar, sınırlar gereksiz; öncelikle aile çocuğa sorumluluk alma, bazı şeylerin bilincinde olma özelliklerini aşılamalı.

Yoksa benim bir sürü özel yurtta kalan kız arkadaşım falan oldu, istedikleri zaman catır catır yalan söyleyip istedikleri saate kadar gezip tozabiliyorlardı yani, ha yalan söylemek aileyi kandırmak falan tamam kötü şeyler ama işte aile bu bilinci oluşturamadıysa çocukta devletin koyduğu engel ve yasakların ne kadar işe yaramaz olduğunu göstermek için süper örnekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...