mardox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 üniversitelinin barda işi ne sorusundan önce sizin giblerin o kyk'nın başında işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 17 yaşında zaten bara girmek yasakta bu yurtta sadece 17 yaşlılar mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fistan said: devlet yurdunda kalıp bara gitmek nedir ya sonra 33lük bi bira isteyip 2.5 saat yudumluyorlar ahaha adamin derdi baska :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam zengin sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Üniversite yurtlarında giriş-çıkış saati uygulaması kadar saçma bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 su yurtlari karistirsak var ya yemin ediyorum turkiye cag atlayacak, cildiracak boyle muhendislikte falan dibe vurucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 üniversiteli kız ne arar la barda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nüfus artar işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sadece kızlara mıymış saat sınırlaması? Gerikafalılığın dik alası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kizlara 9 erkeklere 11 mi ne oyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bakanlık kızları koşaradım paticiğe yönlendirmeli saat 21'den sonra http://www.athleticsireland.ie/content/wp-content/uploads/2007/10/Image-Action%20G16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kültür aktivitesi olarak tiyatro, sinema demiş arkadaş... yiyosa konser desin bakalım. 21:00den önce konser bulabilecek mi? ruhu bozuk bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Türkiye'deki yurt uygulamalarının katı olduğunu bir dönem Alamanya'da yurtta kaldıktan sonra öğrenip çok şaşırmıştım. Ucuza kasa kasa bira alıp ortak odaya bırakıyordum, alan isminin yanına işaret koyuyordu falan. Giriş çıkış saati diye bir şey yok zaten. Öğrenci la bu. Tabi ki gezecek, coşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gece 21:00'den sonra sokaklarda rapeteam gezmeye başlıyor, alkol içen allahsızlığı yayma kürsüsü üyesi kişiler sokaklarda kol geziyor. sanırsın bir zombi apokalips , memeeeğğğ diye inleyerek, yakaladıkları genç kızların oralarını buralarını mıncıklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 18 yaşın altına var olmalı bu uygulama ki bence güzel olur. Netice de halen ebeveynin söz hakkı mevcut. Ama 23 yaşında ki bir kız için 21.00 nedir cidden? Ayrıca toplum kötü falan filansa izole edilmesi karantina altına alınması gereken 23 yaşında ki kız değil, o sokakta ki itlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kimseyin hayatina kimse karisamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 "roket adam" said: kimseyin hayatina kimse karisamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Norak said: bakanlık kızları koşaradım paticiğe yönlendirmeli saat 21'den sonra +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kimsenin hayatına herkes karışamaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam doğru söylüyor terazisine dokundurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 zaten kyk lar kendiliğinden şenlikli yurtlar bide dışardan demlenip gelince kızlar hayal ediyorum tam zıvanasından çıkıyordur ortam ben olacam sopayla beklerim kapıda gene az söylemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Absolut said: 2 Kız babası olarak tam destekliyorum beyfendiyi. 21.00 dedin mi evinde anasının babasının dizinin dibinde olması lazım çocukların. Abi benim de kız kardeşim var 18 yaşında, üniversiteye başladı bu sene, gezmesini de yapıyor ne annem ne babam (ananem söylüyor) şu saatte evde olacaksın, şuraya buraya gitmeyeceksin demedi bugüne kadar ama kendisi daha 8'i geçirmiş değil. Bence devletin koyduğu yasaklar, sınırlar gereksiz; öncelikle aile çocuğa sorumluluk alma, bazı şeylerin bilincinde olma özelliklerini aşılamalı. Yoksa benim bir sürü özel yurtta kalan kız arkadaşım falan oldu, istedikleri zaman catır catır yalan söyleyip istedikleri saate kadar gezip tozabiliyorlardı yani, ha yalan söylemek aileyi kandırmak falan tamam kötü şeyler ama işte aile bu bilinci oluşturamadıysa çocukta devletin koyduğu engel ve yasakların ne kadar işe yaramaz olduğunu göstermek için süper örnekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi 18ini gecmiş kıza allah olsa karısamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sen çocuğunu adam edemediyip bu yasaklara kaldıysan vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar