xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Taylan'ı da alalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nessaftw said: 8 ne ya oynarken eliniz uzanıyor mu 8e ? Zor valla ben yetişemem oraya. Diğer bindinglere bakarak wasd oynadığını düşünüyorum böyle olunca imkansız yaw 5den sonrası çöp olur. Bence rdfg/esdf yap bindingleri etrafına serpiştir rahat rahat oyna. Guildiniz hayırlı killeriniz bol olsun. bir an için solak olduğunu düşün... tamam simdi fareyi sol elle tut sağ elini de wasd ye koy ve dene bakalım 8 e basmayı hatta daha uc örnek vereyim ctrl+9 yap... tamam teşekkür etmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ctrl numlock mu yapıyorsunuz. Çünkü ben de solağım ama sağ taraftaki ctrl'yi tyuıo üzerindeki rakamlarla kullanamıyorum :P Bir de solak olmama rağmen sağ elle kullanıyorum mouseu, sol elle de kullanabiliyorum ama klavye ters geliyor bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 xunn said: Taylan'ı da alalım ya. taylan gültte zaten de accsi kapalı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 taylan online olsun ahmet'i nagrand arenanın çimlerine gömsün bi posta daha dalga geçelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahahah yok o zor wowda nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 scorch said: bir an için solak olduğunu düşün... tamam simdi fareyi sol elle tut sağ elini de wasd ye koy ve dene bakalım 8 e basmayı hatta daha uc örnek vereyim ctrl+9 yap... tamam teşekkür etmene gerek yok. yön tuşlarımın yerini değiştiricem. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ben o kadar saglakim ki mouse'u sol elle tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aslında küçüklükten alışılabiliyo, 5-6 yaşlarında tanışmıştım sanırım bilgisayarla(solağım bu arada), ilk sol elle tuttum mouseu, sonra ıkına ıkına alıştığımı hatırlıyorum sağ ele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 alışmam alıştıramazlar :P sol el de kalsın fare plox dediim gibi sol el faredeyken ctrl+1-0 arası rahatlıkla kullanılabiliyor alışınca WASD düzeninde. sadece "alt" tuşu bayaa az kullanılır hale gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 druid açtım adı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gitar da aynı şekilde, ilk solak olarak tutmuştum, sonradan zorlayarak alıştım sağ ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cok iyiymissin, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gelmeyin lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 barnacle said: her raid bir cihad vay ak için... http://img221.imageshack.us/img221/9678/wowscrnshot011609001828.jpg vetten ezan yayını yapılıyomuş doğrumu ? Namaz vakti raidlere ara veriliyomuş .Bir arkadaş söledi kuran kursu açacaz deyip gold topluyomuşsunuz üyelerinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 doğru doğru hepsini açıkladılar ön sayfada ^^ ya bende açıyım diyorum bi hort frostmeyn'de fekat başka server'daki heirloom'larımı işletemem dmi frostmane'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Adrassil said: vetten ezan yayını yapılıyomuş doğrumu ? Namaz vakti raidlere ara veriliyomuş .Bir arkadaş söledi kuran kursu açacaz deyip gold topluyomuşsunuz üyelerinizden Doğrudur, eskiden böyle değildi ama viktor isimli şakirt maklube buluşmalarındaki arkadaşlarını getirerek hegemonyasını kurdu ve gült reisi oldu. Artık moblarla savaşmıyor cihad ediyoruz, ölenlere sela okuyup cenaze namazlarını razor hillden kaldırıyoruz. Arkadaşlar şaka maka inançlı bi guild bizimki, öyle chate gelerek allah yoktur bilmemne diyemezsiniz. Ekmeği attık bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bunları da guilddeki yetersizleri görüp cesaret alsın oyuna yeni başlayanlar diye koyuyorum, biz bilmiyoruz ne anlarız falan diye kendiniz eziklemeyin böle insanlar da var senelerdir oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 AH AH NE GÜZEL ZAMANLARDI BEN IMBIGBONED BU ARADA :) SALİH ABİYE SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi Karazhan wipe... Abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 adalet yok bu guild'de köylüyüm diye konuşturmuyolar beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sus len köylü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar