xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Herkes BF3 atıyor olucak abi sen BÖN JÖDÖ ÖLDÜM BAK FÖRS PÖŞ diye gezerken. Be advised. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 swtor BF3 den daha mantikli bi secim ama, BF3 ne lan, manchild isi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pandalara kadar wow yalan. 4.3 bile yalan bir major patch oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Viktor said: swtor BF3 den daha mantikli bi secim ama, BF3 ne lan, manchild isi oyun DEDİ EVİNDE ANİME FİGÜRLERİNİN ETEKLERİNİ ÇIKARAN VİKVİK KAWAIIIDESHOO <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kimse yok bu ara, ben de baydım girmiyorum. Kumadamla abso kaldı bitek sanırım, onlar da zaten ayda yılda bir giriyorlar heh. Benim hesap açık ara ara girerim ama 4.3 çok yaklaştı conquest monquest kasmanın da bi anlamı kalmadı zaten. 4.3 gelsin random raidler için yine girmeye başlarız yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4.3 gelince migrate ederim o zaman ben de duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ben valla elimden geldiğince geceleri giriyorum ama sadece PVP yapıyorum. Tam geçen hafta 4 charında full PvP setleri tamamladım bugün honorla ruthless alabilme başladı heheh gene harıl harıl honor farmlıcam 4 chara :P Bu arada girecekseniz bi arada bana lock tier5 rogue tier2 dungeonları yapalım mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Absolut said: Ben valla elimden geldiğince geceleri giriyorum ama sadece PVP yapıyorum. Tam geçen hafta 4 charında full PvP setleri tamamladım bugün honorla ruthless alabilme başladı heheh gene harıl harıl honor farmlıcam 4 chara :P Bu arada girecekseniz bi arada bana lock tier5 rogue tier2 dungeonları yapalım mı :P abi farmlama bekle. sezon başlayınca yeni ruthless çıkacak bundan yüksek levelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yeni sezon ne zaman geliyor peki? yani nasılsa oynuyorum 4k honoru atsam atılmaz satsam satılmaz bari itemları ilerleteyim o zaman kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 haftaya gelecek dediydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu yeni sezon gelince bg ler conquest vermeye devam edicekmi bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya viktor su bankadan repair olayini acsana herkese. zaten 3-5 kisi var, para kalmadi yeni itemlara gem enchant vs yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar