tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yok öyle bi mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @tunch ben bu hafta aktif ederim hesabı muhtemelen yeto dps nixies the wipebringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 böle teknolojik gültüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Başladı mı ulan remote chat olayı EUda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 free suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Adı ne applicationın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ok hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 warrior ihtiyacı var mı bende gelim, 3100res var pve adına hiçbişey yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yaa yetkili biri bir promate versin gelen giden oluyo guilde girmek isteyen bana mesaj atıyo .Koskoca guilde bir ben varım online olan ,herkes beni officer filan sanıyo :D yokmu şöyle nöbetci officer rankı .Aslında biraz abartıp 9 kişi bulursam fireland raid i filanda yapabilirim tabi önce 85 olmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Verdik sana yetki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 canım o kadar sıkılıyor,o kadar sıkılıyor ki alt char kasmaktan baydım,oynadığım serverda (twisting nether) arkadaşım kalmadı(hepsi bıraktı). ne yapsam ne etsem diyorum,kaç kişi var genelde? raid maid yapıyor musunuz? 0 dan çar açıp sadece abso babayla arada bg yapmak için bile karekter kasabilirim o derece sıkıldım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bıraktı herkes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yavuz selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 wotlk zamanı 450 falan olmuştu o tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Abi o level 70 zamanı, sen onun üstüne bi 400 gün daha koy =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bilemem abi o kadarını, geçen resimlerin arasında gördüm 'wow ohannes' koymuşum ismini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Madcat said: canım o kadar sıkılıyor,o kadar sıkılıyor ki alt char kasmaktan baydım,oynadığım serverda (twisting nether) arkadaşım kalmadı(hepsi bıraktı). ne yapsam ne etsem diyorum,kaç kişi var genelde? raid maid yapıyor musunuz? 0 dan çar açıp sadece abso babayla arada bg yapmak için bile karekter kasabilirim o derece sıkıldım yani =) Tokmak diye guild kurmuslar sanirim bizden ayrilanlar bir konus onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ben geri geldim. Eğer yeterince iyiyseniz sizi bile heallayabilirim. Sağda solda arkadaşlarınıza hava atarsınız işte axedice beni healladı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Onu bunu bilmem gün gelicek Pop healer oynayacak işte o gün benim WoW'a doyduğum gün olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 pop healer oynadiki :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 pop hem raid healladı hem tankladı vay ak de healingden pek çakmıyorda iyi tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bende biliyorum heal yaptığını ama direk raid healer oynasın bi expansion ancak öyle kabul ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hunter oynamasın pop raid fln wipe ettirio sonra ağlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nwm Süper güldümüzde iki yeni mage açtık popla. BGlerde karşımıza türk çıksın istiyoruz, niklerimizle dövücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Yeterince erkek olmadıgınız için mi gelmiyorsunuz inatla BF3'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar