Vongspawn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 5 sene önce 60 olması 8 ay sürmüş olan bendeniz de 74 warr olarak güvercin adımlarıyla yaklaşmaktayım. ne demişler, slow and steady wins the race. amma velakin önüne gelenin tanklık yapabiliyor, hatta daha rahat yapabiliyor olması can sıkıcı. 85'te görüşürüz bitchez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Slow and steady missed yet another expansion daha uygun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Slow and steady returned after 5 years, has a lot of catching up to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 herhangi bir tank olarak aoe aggro tutamiyorsaniz 3 nedenden biri olabilir offical blizz tarafindan belirtilmis 1-)classin AoE rotasyonunu beceremiyorsunuz 2-)tanklamaya calsitiginzi sey dizayn olarak AoE tanklanmiycak skeilde tasarlanmis 3-)dps assist tusu nedir, focus frame nedir sallamiyro tabla sectigi targeta random daliyor 1 nuamra paladin acisindan soyliyim, divine plea ile 3 hp aliyorsunuz, inqusition basip AS ile cekip hammer, HW, hammer, judgement, hammer diye gidiyorsunuz, shielddan cok inqusition i up tutucaksiniz aoe tanklarken 2 numarada moblarin abilitysi vardir aoe tanklamaniza izin vermiyen, zaten belli olayi 3 nuamra asil kafanin karistigi konu, wotlk degil artik, eskiden tek hammer ile sanep aggroyu alip 696969 rotasyonundaki nerdeys surekli olan consecrate ile cayir cayir tutardim, hammer 4 targete vurur bide vurudgu her targeta corruption stacklerdi (seal of truth, censure oldu simdi), aoe rotasyonu diye bisey yoktu 6,9,6,9 acilan abilitye gore basiodun sirayla, e heroiclerde (hatta raid trashde) faceroll ret aura acik, holy shield her blockta hasar verio filan sapik gibi aoe threat vardi e durum bole olunca, consecrate atilicak gibi degil, as ile HW sektikce daha azdamage verir iken ole kralalr gibi AoE aggro diye bisi kalmadi, table tek tek butun moblara censure stacklemeyi deniyebilirsiniz ama inanin dps e BENIMLE AYNI TARGETA DAL YOKSA TAUNTLAMAM DENYO derseniz bu truth stacklemekten cok daha basit ve efektif bir yontem olur, vanilladada, TBC dede tanklik boyleydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben aggro kaçırıyorum demedim. yanlış anlama olmasın. dediğim şey hammer of the righteus auto attackla(beyaz damage) aynı zamanda vurduğumda dmg vurmuyor. görüntü geliyor holy power ve ses efektide geliyor fakat damage gelmiyor. 3 kez üst üste dmg vurmadığı oldu. şu anda aggro kaçırma durumum yok ama milletin gear yükseldikce işim zorlaşacak ve aggro kaçırabilir olcam bu şekilde olursa. google dada arattım başka elemanlardada oluyormuş bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 işte sen aggroyu tutmaya devam et. kritik gün geldiğinde kaçırma diye pekiştirme olsun diye yazmış viktor da. eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 BİZ ÇOK KÖTÜYÜZ O KADAR KÖTÜYÜZ Kİ BÜTÜN BİNALARIMIZDAN DİKEN ÇIKAR KLÜBE GİBİ YERLERDE YAŞARIZ EN BÜYÜK ŞEHRİMİZ ÇARŞAMBA PAZARINA BENZER ŞEHİRLERİMİZE GİRİNCE ÇOK KÖTÜ OLDUĞUMUZ İÇİN DAVULDAN BAŞKA MÜZİK ÇALMAZ GÜZEL MÜZİK DİNLEMEYİZ ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜYÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ayrıca viktor evinde oyuncak kız koleksiyonu olan biri bence çok kötü olamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Reflective said: ben aggro kaçırıyorum demedim. yanlış anlama olmasın. dediğim şey hammer of the righteus auto attackla(beyaz damage) aynı zamanda vurduğumda dmg vurmuyor. görüntü geliyor holy power ve ses efektide geliyor fakat damage gelmiyor. 3 kez üst üste dmg vurmadığı oldu. şu anda aggro kaçırma durumum yok ama milletin gear yükseldikce işim zorlaşacak ve aggro kaçırabilir olcam bu şekilde olursa. google dada arattım başka elemanlardada oluyormuş bu olay. Damage sadece ekranında gözükmek combat logunda görebilirsin vuruyorsun hammerle beyaz geliyor seal dmg gelior dot tickliyor bide hammerin dmg i gelior e dolayısı ile hamemrin verdiği hasarı ekranda göremyorsun ama vurmaması diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Sailor moon fraksiyonu olarak Alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aoe agro tutmak zor değil o ilk 4.0.1 patch dönemi gibi. Tank'larken tek rotasyon kullanmamama rağmen, agro tutuyorum. Rotasyona kasmıyorum anca telefonla fln konuşursam agro kaçabiliyor ki gear'ım fln da dandik yani. Tabi bir de durum war koca kurukafayı koyuyorsun, amcam gidiyor başkasına dps yapıyor inatla, bırakıyorum ölsün diye, sonunda repair'den bıkıp quit çekerse mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sipeyskeyk said: BİZ ÇOK KÖTÜYÜZ O KADAR KÖTÜYÜZ Kİ BÜTÜN BİNALARIMIZDAN DİKEN ÇIKAR KLÜBE GİBİ YERLERDE YAŞARIZ EN BÜYÜK ŞEHRİMİZ ÇARŞAMBA PAZARINA BENZER ŞEHİRLERİMİZE GİRİNCE ÇOK KÖTÜ OLDUĞUMUZ İÇİN DAVULDAN BAŞKA MÜZİK ÇALMAZ GÜZEL MÜZİK DİNLEMEYİZ ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜYÜZ boyle gerzek iddialarimiz yok, bunlari hep siz aptal cocuklar uyduruyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 viktor gene abartiyo abi 1 2 3 4 5 6 7 ye hammer of righteousness bindladim 8 de avengers shield 9 da wog war 0 dada bubble war surayimi surerek normal tankliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 senin suratinda keramet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ya yok viktor yaptigi seyin zor oldugunu gostermeye calisiyo yok aggro mekanikleri dmg per second censure cooldown felan diyince kool oluyo sanke lan iste blood elf hatunsun kepce kulak isik sacarak kosuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 uuu bende bi hareket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sylvanasa gelin lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 aoe dk tanking 101 death and decay (1 unholy) kaçana taunt koşana/castere death grip 2.caster'e silence blood boil spam ?? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 arada birde pestil mi vardı ne keske dk tanking 101 i withdraw etmeseydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 harbiden pestilence noldu nası ders bu :p cata olduysa bilemicem tabi ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Regalya said: Reflective said: ben aggro kaçırıyorum demedim. yanlış anlama olmasın. dediğim şey hammer of the righteus auto attackla(beyaz damage) aynı zamanda vurduğumda dmg vurmuyor. görüntü geliyor holy power ve ses efektide geliyor fakat damage gelmiyor. 3 kez üst üste dmg vurmadığı oldu. şu anda aggro kaçırma durumum yok ama milletin gear yükseldikce işim zorlaşacak ve aggro kaçırabilir olcam bu şekilde olursa. google dada arattım başka elemanlardada oluyormuş bu olay. Damage sadece ekranında gözükmek combat logunda görebilirsin vuruyorsun hammerle beyaz geliyor seal dmg gelior dot tickliyor bide hammerin dmg i gelior e dolayısı ile hamemrin verdiği hasarı ekranda göremyorsun ama vurmaması diye birşey yok. combat loga da baktım yazmıyor hatta ss de aldım dur koyuyım 3 tane elemana vardı yanımda fakat sadece auto attack vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 _ILuVaTaR_ said: harbiden pestilence noldu nası ders bu :p cata olduysa bilemicem tabi ehe. pestilsiz de oluyor dps abarmadıkca, ama mesela boss + add tanklarken yada yüksek hpli focus target mob + add varken kullanılabilir bi zararı yok mesela söyle ki death and decay (1 unholy) kaçana taunt koşana/castere death grip 2.caster'e silence (1 blood) focus target'e : plague strike (1 unholy) frost strike (1 frost) pestilence (1 blood) blood boil spam (1 blood) ?? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kim inw atıyo guildden? ben geldim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Online gördüğün birine Pati nickini vererek yaz, gelir invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 puanli savasalani yapmaya da basladik, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar