scorch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 guildde son durum : inc drama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 beyler karazhan temizlemişsiniz tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhereg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Lan resmen bağlantı saçmaladı diye oyundan düşmüştüm, millet guildde nerdrage quit falan yazmış. Üstüne SS bile alip postlamışlar :) Bu adamlar böyle adamlar, gelicek olanlar iyi düşünsün derim ben :) PS: SS deki Hexén ben oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 neden frostmane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 biz stormreaver'da alliance olarak başka bir oluşumuz bu arkadaşardan daha cooluz, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 alyans olarak cool olmaniz zor abi o sebeble yane yannis yer actiniz tezghi gidin armut vucutlu human female oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bikaç gündür en yoğun saatte bile neredeyse sıra beklemeden oyuna giriyorum bu arada, saat 8 civarında 60 kişi sıra bekledim, 2 dk falan o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adamlar iyilik için çalışıyo beyler gogo stormreaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Gelmeyin abi biz 15 kişi falan iyiyiz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 oha kaan bile wow mu oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Alyanstan cool degil anca cook olur. Kötü esprileri ben yaparım bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 geldim gördüm çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Saeros said: oha kaan bile wow mu oynuyo? oynayamıyo daha çok tıtıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 AHAHAHAHAHHAHAHA adamlar alyans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Çok kötüsünüz beyler. Kötülüğünüzü dışa vurmak için bütün binalara boynuz koymuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kes lan parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İTTİFAK İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 MAMBO BEY SELAMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 KÖTÜYÜZ BİZ YEŞİLİZ İĞRENCİZ EVILIZ BİZ HERKESİ KESERİZ KAFALAR KOPAR BÖBREKLER PATLAR BAVIRSAKLAR DÖKÜLÜR ama gerçek hayatımda hiç kimseye yumruk atmadım problemlerin konuşarak çözülebileceğine inanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 diyenlere bak tıfıl squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Cons said: Saeros said: oha kaan bile wow mu oynuyo? oynayamıyo daha çok tıtıtıtıt ba- dum- tıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Sparkcaster said: diyenlere bak tıfıl squad http://knowyourmeme.com/system/icons/266/original/no_u_for_knowyourmeme.jpg?1242666889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 72 oldum. tank pala kasıyorum . felsmoker oyundaki nick. hammer of the righteous bug lı galiba auto attack dmg le aynı zamana geldiğinde ses geliyor holypower da geliyor fakat dmg vermiyor alana. şimdilik idare ediyorum ama böyle olursa cata dg larında aggro kaçırırım. başta tank pala varmı guildde bu soruna sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 seal of truth'u koyduğun anda adama aggro falan kaçmıyor main targettan. dps gear'ı abartıysa problem olabiliyor ama çok büyük sorun yaşamadım ben kendi yetoluklarım dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar