Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Abi sıradan 5 gündür oyuna giremiyorum olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 olm çok güzel trollediniz lan milleti haha. herkes akın akın geldi ama oynayamıyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 barnacle said: olm çok güzel trollediniz lan milleti haha. herkes akın akın geldi ama oynayamıyolar:D http://img3.imageshack.us/img3/9241/ru68215.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 AĞBİİİİİİİİİ netim kopmuş 2 dk afkydım bi geldim 2k sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 1985 sıra, saat 19:00, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi ciddi ciddi başka bir realme geçseniz ya ? ben mazrigostan geldim %80 horde'du. sıra derdi yok medium pop. 2000 kişi sıra var şu an 128 dk diyor. ne gereği var ? hazır free migration da varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ajdhajhdakdad harbiden "vay a.k" ya bu ne lan bu nası sıra ben twisting nether dayım 700 kısı sıra çıktı isyan ettim bu ne lan 3000 ne be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 normalde yok sırai düzelir1-2haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 genjuros veya emeriss e geçin :) en az 1 ay değişmez bu zamanında bl de de yaptılar 1 aydan fazla süründürdüler milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 2140 .... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Benim orc shaman'I acaip goblin yapmak istiyorum ama 20 euro vermem. Baştan mı kassam lvl35'i pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Boş serverlere geçin ne lagmış sıraymış uğraşmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Boulderfiste gelin cillop gibi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Free migration varken hala frostmane'de durmanız hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 free migration vermiş 5 tane servera hicbirinin adını bile duymadım sux (ha bu 3 gündür oyunu oynayamadığım gerçeğini değiştirmio o ayrı sdfasfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 frostmane'desiniz di mi kıpraşan yok bi tarafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kıpraşılmalı. Son bir saatte Frostmane'de sıra 30 kişi mi ne ilerledi. Arada ilerleyeceğime geri de düşüyorum. Değişik duygular içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yaw harbiden şu mig işini yapında topluca gelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kaç kişi sıra şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 45 dk once 1300 kisi falandi sanirim ve anca 830a gelebildim. muhtemelen abarti sira vardir su an cok yavas ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 2800 küsür su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 walla şu anki hali ile oynanabilir durumda değil cumartesi gününe kadar düzelmezse de zaten 1 hafta tatilimi queue de geçiremem yani. bulucaz bi cözümü bireysel olarak da olabilr yani grup olarak gitmeye cekiniliosa 1 - 2 derken arkadan sürü psikolojisi olur belki (gaz verir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 5 dakaya derse cikcam siraya giriyim gelince oynarim ashfasuhfasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar