Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 saat sabah 6 yı geçerken vaziyet http://img88.imageshack.us/img88/9566/yokartik.jpg isimlerden tanıyamadıysanız popeye kaede tunca mulgear6 wispy bone deacon axedice ossy nickleri farklı olan arkadaşlar allah akıl fikir versin bu arkadaşlara diyoruz. ben işe gidicem onun için erken kalktım. yoksa sabaha kadar cata oynamadım yanlış anlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 81 olamamis yetolar goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 işsiz gibi hem alliance hem mob farmladık kestiğim alliance sayısı mobdan fazlaydı zıbardım yattım sonra. ztn bu 1-2 gün cok uzun süre online olamicam. mühü arkeoloji kasarım artık napam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3 tane 82 miz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bende başka server'da Worgen Warrior yaptım lvl 13, şimdi çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 off nasıl aksmış şerefsizler bu topicte küfür etmek serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 salla kassınlar ben önümüzdeki hafta izin almayı planlıyorum sonra bildiin no lifer modunda kasarım asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Raidleaderiniz olarak size sesleniyorum Ben 85 olmadan hiç bi raide giremessiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 world server down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 O kadar iyiyiz ki dayanamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Viktor said: ozellikle olayimiz zamaninda issiz gibi 7/24 hardcore raid yapmis ama evlilik, is, okul ve benzeri durumlar ile o tempoyu kaldiramiycak duruma gelen veya bikan eski oyunculara yonelik bir olusum olmamiz, guildde zaten patiden sittin senedir tanidiginiz adamlar var, turkiey wow komunitesindeki en degerli adamlar bir arada bile diyebiliriz yani (EKI EKI) valla kriterleriniz bana uyuyor ama hem başta serverda 6-7 tane ally charım var, hemde horde oynamak yakışmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kaede said: saat sabah 6 yı geçerken vaziyet http://img88.imageshack.us/img88/9566/yokartik.jpg isimlerden tanıyamadıysanız popeye kaede tunca mulgear6 wispy bone deacon axedice ossy nickleri farklı olan arkadaşlar allah akıl fikir versin bu arkadaşlara diyoruz. ben işe gidicem onun için erken kalktım. yoksa sabaha kadar cata oynamadım yanlış anlamayın Muhteşemiz ya sabah sabah. İş de olmasa varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 of bu akşam da geç çıkacam neyse anca 81 olurum zaten biraz da yarılarım 81i öle yatarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İzin alman lazım bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok abi çok yoğunum işte :/ rahat bi zsmaan olsa kesin alırım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 salla gaza gelme bu ibişler 5 kişi no lifer kasıcaklar sonra mecburen bi 5 kişi daha beklicekler raid falan icin geniş geniş yap sen tadını cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Akşam saat 18.00dan sonra hatta bugüne özel belki daha erken kacarım isten her türlü healing ve cat dps olarak emrinize amadeyim instancelarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ben simdi catalysm alsam, warriorumu Frostmane gecirsem birde ustune horde yapsam..alicakmisiniz beni guilde?kabul edicekmisiniz benide araniza? Nolur hayir deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nixies'e biraz herb, gold, cloth, green item gönderdiğin müddetçe sorun yok guilde girebilirsin. tabii bunlar minimum woltk seviyesinde olmalı tercihen cata seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi valla cok eglendik ya. xunn yuzunden wipe yemesek daha iyiydi aslinda ama neyse. yalniz saka maka 82 olcam diye sabah okula gec kaldim. bir de vasjirdeki instance cok guzel olmus orayi cok begendik. xunn said: Kaede said: saat sabah 6 yı geçerken vaziyet http://img88.imageshack.us/img88/9566/yokartik.jpg isimlerden tanıyamadıysanız popeye kaede tunca mulgear6 wispy bone deacon axedice ossy nickleri farklı olan arkadaşlar allah akıl fikir versin bu arkadaşlara diyoruz. ben işe gidicem onun için erken kalktım. yoksa sabaha kadar cata oynamadım yanlış anlamayın Muhteşemiz ya sabah sabah. İş de olmasa varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Xunn yuzunden wipe yemedik bu arada saka yapiyorum. Cok delikanli dps yapiyor helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yok Xunn yüzünden çok wipe yedik doğru, ben göbeğimi kaşırken pull yapıyor apaçi, ondan sonra "LAN ULAN LANLANLANLAN" diye koşturmaya çalışıyorum ortalıkta. Benim yüzümden daha çok wipe yedik gerçi, tanklık yapmayalı o kadar uzun süre olmuş ki, RF açmayı unutuyorum, Concentration Aura ile tanklıyorum, bir şey lazım olduğunda barlara koymadığımı farkedip bir saat spellbooktan bulup atıyorum falan. Baya acı vericiydi benim için dün gece =P Ama kötü healer Berk kadar heal yaptım tank halimle yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 1185 queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Spidee said: ben göbeğimi kaşırken pull yapıyor apaçi adam tbc'de de im epic mage lol diye pullardı cata geldi hala öyle pulluyor demek bi insan hiç mi değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Glatheros said: 1185 queue ben de o tarz bişeyler yazmaya girmiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar