GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Opera ile ilgili bir konu vardi ama arama çalışmıyor. ilk defa kurdum operayı (11), chromu 5 dk sonra silmiş biri olarak gayet güzel gözüktü bana. bu widget olayları eski konuda anlatılıyordu falan o konunun linkini bulabilen var mı ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kfg said: abi nasıl kullanılıyor bu noads ? firefox'daki adblock gibi degil mi ? indirdim, hic bir sey degismedi, ign'de falan cıkıyor tum reklamlar, preferences diyorum, hic bi pencere falan da acılmıyor... search bar'ın yanına tıkladıgında bir sey yapmayan bi tus eklemek dısında hic bir seye yaramadı ben de ehueh... block ads diyip şeçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dayanamadım betayı kurdum. chrome gibi kişisel çubuk adres barın altına inmiş? fena olmamış gerçi, 10da da menü çubuğunu kullanmamaya başlamıştım. menü çubuğunu gösterince menü ile kişisel çubuğun yer değiştirmesini çok yadırgıyorsunuz. öyle kullananlar mümkün değil alışamaz 11e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sol üstte kirmizi ana menu vardi onu kapattim nasil aciyoruz gerı tekrar ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 shift f12 ye bas en sağ tabın altında tuşları göreceksin. çek bırak. koy istediğin yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 PhysX said: dayanamadım betayı kurdum. chrome gibi kişisel çubuk adres barın altına inmiş? fena olmamış gerçi, 10da da menü çubuğunu kullanmamaya başlamıştım. menü çubuğunu gösterince menü ile kişisel çubuğun yer değiştirmesini çok yadırgıyorsunuz. öyle kullananlar mümkün değil alışamaz 11e. kişsel çubuk? adres barı yer değiştirmesi? kuzum bi ss koyar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kullandığımız eklentileri yazalım işte. NoAds https://addons.labs.opera.com/media/extensions/03/403/1.0.5-rev1/images/2010-11-02%2000%2020%2051.png YouTube Downloader https://addons.labs.opera.com/media/extensions/33/1633/1.5.7-rev1/images/o1.png Documents preview https://addons.labs.opera.com/media/extensions/33/1833/1.0-rev1/images/screenshot.png Image Preview Popup https://addons.labs.opera.com/media/extensions/83/1583/1.0-A-rev1/images/preview.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dasaaa said: PhysX said: dayanamadım betayı kurdum. chrome gibi kişisel çubuk adres barın altına inmiş? fena olmamış gerçi, 10da da menü çubuğunu kullanmamaya başlamıştım. menü çubuğunu gösterince menü ile kişisel çubuğun yer değiştirmesini çok yadırgıyorsunuz. öyle kullananlar mümkün değil alışamaz 11e. kişsel çubuk? adres barı yer değiştirmesi? kuzum bi ss koyar mısın? ss menü barsız opera 11 menü bar varken opera 11 menü barsız opera 10 hali menü barlı opera 10 hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ne menü barı, ne de bookmark barı kullanıyorum ben. panellerle hallediyorum herşeyi. Hatta yıllar önce operaya geçme nedenim panellerdi :) böyle işte, temiz: http://img600.imageshack.us/img600/4418/newbitmapimagef.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Operadan çok memnundum sonra Chrome çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 noads çalışmıyo bende galiba ya? tıklıyorum block ads seçeneğine, hiç bi hareket yok. engellemek istediim flashın vs. üstüne geliyorum yine bişey yok. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 youtube downloader eklentisini denedim. jdownloaderın 350den aşşağı düşmediği yerde 350 yi göremedi hızı. 15 mb lık bir videoyu eklentiyi kullanarak 2 katı sürede indirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 o olayın eklenti ile alakası olduğunu sanmıyorum pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 operaya geçtim şimdi firefoxtan tüm şifreleri / bookmarkları aktardım vs epicmiş hakkaten ne kadar hızlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 @GERGE, o zaten default opera değil mi? diğer bar'ları (user, menu, etc.) isteğe bağlı açıyorsun. noads denemedim de, güzel bir urlfilter.ini bulursanız (ki yoksa bendekini vereyim) nerdeyse reklam falan görmüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Herşey güzel iyi giderken Warez - BB den linkleri IDM ye entegre edemeyince çıldırdım. IDM den Operayı işaretledim, olmadı. Gelmiş entegre şeyini tickledim PC yi baştan başlattım olmadı. Sonra oget diye birşey indirdim oradan IDM yi seçtim gene olmadı. Ne yapmam gerekiyor, ogetle ilgili bilmem gereken birşey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 normal opera, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ha menu bar, personal bar.. anladım şimdi. bende tamamı kapalı onların. aşağı indirmenin esin bişiyi vardır gerçi. opera çok bi flexible bişi http://i54.tinypic.com/23hx56f.jpg bu 10.63 tabii. laptoplara 11kurdum IDM olayı ilginç. ben rahatlıkla kullanıyorum 11'de. daha garibi DAM falan da çalışıyor güzelce. metni unuttum iyi im? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dasaaa said: shift f12 ye bas en sağ tabın altında tuşları göreceksin. çek bırak. koy istediğin yere shıft f12 yi bilmesem nasıl açacaktım, sağına soluna baktım geri getiremedim menuyu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi menüde appearance yazıyor kocaman. altında da settings var hani? ne arıyorsan, ilgili konu başlığının altında. dediğin "donanım yazılım'ı bulamadım paticikte" benzeri bir durum gibi geliyor kulağa. hatta tuşalara sağ clickleyim customise dersen doğrudan menüsü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 skin çok güzelmiş dasaaa. bir link http://images.zaazu.com/img/please-please-boy-sad-smiley-emoticon-000319-medium.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adı moi olması lazım. opera skins te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abı menuyu kaybettım zaten sorun orda. Şimdi evde değilim deneyemiyorum da shift f12 olayını, sonra deniycem. Kırmızı kutu vardı basınca ayarlara falan giriyordum, onu kapadım işte sonra bulamadım nasıl açılıyor. bookmarklar , widgetler falan sol alttaki menuden geliyor ama o kırmızı ana menüyü çıkartmayı bulamadım. çok uykusuzum belki ondan sabah çıkarken görmemişimdir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 @GEd üstteki file, edit olan menü bar var ise oradan file>show menu bar daki tiki kaldırınca kırmızı menü butonu geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar