MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GERGE said: 130k normal ama? Ben genelde 200k civarı kullanıyorum. Chrome ile FF4 aynı işleri yaparken 300k'yı geçiyor. abi 140k dan sonra kitleniyor ama? 2gb + 512mb ram var çift çekirdek amd turion64 1.9Ghz işlemci var sorun ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yama: User interface Fixed Crash when opening a folder selector in a widget and then closing the widget Opera installer crashing as soon as the installation wizard starts Display and scripting Fixed Crash when opening www.falk.de Crash when reloading page after opening a popup of easy-sticky-note extension Google calendar previewing of month view Mouse wheel not scrolling an outer page when over iframe Opera freezing on Wikipedia with column-count producing infinite repaints "outline-offset" not working; fix applied in the verticalbox case Crash when destroying Silverlight instance on vod.onet.pl Calling location.replace with same URL as current page does not fetch it from the network Text on button of the error page in Asian languages being vertically aligned Visiting a page with a plug-in that is not installed resets Time Of Last Upgrade Check Made further small fixes and stability improvements HTTPS url being incorrectly unloaded for application cache urls, especially effecting Opera Dragonfly Fast forward being broken on google.com Mail, news, chat Fixed Marking a mail message in Trash as unread causes it to disappear Inability to disable Spam filter in mail Network Fixed Crash on sites using http://www.multicert.com/ca/multicert-ca-02.crl Security Fixed Fixed an issue with framesets that could allow execution of arbitrary code, as reported by an anonymous contributor working with the SecuriTeam Secure Disclosure program; see our advisory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bug çıktı bile yeni 11.11'de. Google Checkout mobil siteye yönlendiriyor. E-mail ve RSS için de Opera'mı geçsem diyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ben Chrome'da Adblock sayfaların görüntülenmesini yavaşlatıyor diye tekrar Opera'ya geçtim. Chrome şu extension işini halletse tadından yenmeyecek te. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 operada flash çalışmıyor benim ya. adobedan yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyorda. boş sayfa çıkıyor. nası düzeltirim onu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 11 ile otomatik yüklü geliyor olması lazım diye biliyorum. Bana öyle geldi. Tekrar yüklemeyi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya şöyle ki normal çalışıyordu gayet. sonra bi gün bi baktım açamıyorum vidyo falan. neyse yükleyim flashı tekrar dedim. giriyorum adobe sitesine. download diyorum boş bi sayfa çıkıyo indirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bir reinstall dene işte. sil önce ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 saol. dediğini yaptım sildim yükledim. 11.0 varmış 11.11 yüklemiş oldum bu bahane ile :P neyse şimdi adobe sitesinden download diyince download ediyor artık. ama değişen bişi yok. yüklüyor ama video falan açmıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 profil ismini değiştirip denedim. çalıştı flash. nası düzeltilir ki asıl profilde aa tamam düzelttim bişilerle oynaya oynaya. saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Söylendi mi bilmiyorum ama opera turboyu açınca yasaklı sitelere girebiliyorsun. Ahlaki sitelere filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 autopager extension var mı operada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Var: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/autopatchwork/1.8.6/ Ben bir türlü alışamadım ama, kullanamıyorum. Opera deneyeceksan kullandığım üç extension şunlar: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/extendtube/1.6.1/ https://addons.opera.com/addons/extensions/details/noads-fixed-2/1.0.8-fixed_Opera11/ https://addons.opera.com/addons/extensions/details/lastpass/1.73.9/ İlk ikisi hayati direk, YouTube hele gördüğüm en sağlam YouTube eklentisi. LastPass'ı da dene bir, büyük kolaylık sağlıyor şifrelerin kaybolması, anlık başka browser kullanma ya da format olaylarında. Opera'nın kendi Opera Link sunucularında yedeklemediği tek şey şifreler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 saol, deniyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Aluriel said: autopager extension var mı operada? paticikte çalışmıyor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 pfff ne anladım ben o extensiondan o zaman :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 chromedaki fastestchrome tarzı bi eklenti var mı operada da ? çok alıştım olmazsa olmaz falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ne işe yarıyor eklenti söyle ona göre cevaplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ya baya bi sürü şey yapıyor diye söylemedim siz bakarsınız diye :P ama en lazım olanı şu http://chromestory.com/wp-content/uploads/2010/03/fastestchrome.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu ne abi? güncelledi kendini gömülü videolarda şöyle bir saçmalık var: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/4/6540.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 HALP HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o ne be ahahah :D zoom falan yapmıyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yine de bir mozilla firefox diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 DeBuffAndHeal said: Söylendi mi bilmiyorum ama opera turboyu açınca yasaklı sitelere girebiliyorsun. Ahlaki sitelere filan. Yok öyle birşey ya. inanmayın. tamamen fake. Ben kurdum denedim [b]olmuyor boşuna zaman kaybı[/b]. sakın ha kurmayın. opera bir halta yaramayan bir tarayıcı. eksplorır kullanmaya devam kardeşlerim. MilliTarayıcı projesi artık başlatılmalı. ne bu ya gavurların tarayıcılarını kullanıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar