Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 11.1 çıktı, ilk gördüğüm speeddial ekranını biraza daha değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kurcalamadım pek ama speeddial eski haliyle daha hoştu bence. düzeltmenin yolunu bilen duyan varsa ses etse ya. düzeltmek derken eski haline çevirmek, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sağ üstten yapılandır'a bas. sütun sayısı 3 yakınlaştırma elle. ben eski hale çevirdim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bana 7*4'ten 28 bile yetmiyor, dursun fazladan, zaten firefox gibi kasmıyor(speeddial eklentili). En son ne zaman yukarı adres çubuğuna birşey yazdım hatırlamıyorum resmen. İşin kötüsü normalde mouse gestures olayını da fazla iplemezdim, 11'den sonra onu da kullanmaya başladım. Bazen unutup, windows explorer'da mouse hareketleri falan yapıyorum. Geçen de program aradım windows için bulamadım, bu m.gestures olayları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 CthuLhu said: sağ üstten yapılandır'a bas. sütun sayısı 3 yakınlaştırma elle. ben eski hale çevirdim öyle şu çizdiklerim düzelmiyo bi türlü, eskiden böyle değildi hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 düzelmiyodan kastın ne ona göre bişey söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 mesela lastfmin sadece logosu duruyo orda, zamundanın "tamamını" göremiyorum. sadece sitenin sol üst kısmı zoomlanmış bi şekilde duruyo işte screenshottaki gibi, divxplanet falan da o şekilde. eskiden hepsi facebook veya ekşisözlükteki gibi bütün sayfa zoomout şeklinde görünüyodu. denk geldikçe sinirimi bozuyo şu şekilde. alışırım muhtemelen ama, göz zevki falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben last fm'e giremiorum opera ile sacmalıo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İki ay aradan sonra Opera'ya döndüm. Yok Opera gibisi, her birinde başka bir eksik çıkıyor Opera'da olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 opera çok dandik ya, menüleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 2 bilgisayarimda opera vardı da, aynı saçma hataları verdikten sonra bir daha dokunmamaya karar verdim... kurulu olduğu halde desktop shortcut'ını çalıştırınca kendini tekrar install ediyor falan bir şeyler yapıyor, 10 dk kitleniyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 11.0 cok problem veriyordu ama 11.1 bir cok sorunu düzelttiler menmunum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 11.10 Chrome'dan gözle görülür bir şekilde daha hızlı. Bir ay kadar Chrome kullandığım için rahatça söyleyebilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çalışan bir stumbleupon eklentisi olsa çok güzel olcak, sırf stumble için ff4 açıyorum. geri kalan tüm sekmeler opera'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bişi soracağım; Linklerin üzerine gelince hani kenarda köşede yazıyorya adresi, bende çıkmıyor o, nerden aktif edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 çıldırıcam bu memory problemi hala çözülmemiş bunun=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ben de Chrome'dan daha az harcıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bende RAM bol.. açıkken simulasyon yapıyorum bana mısın demiyor makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi mütemadiyen artıyor flash tarzı sitelerde. 75000den başlıyor, 130k dan sonra kapattım en son. aslında çok seviyorum, kullanıyodum son sürüme kadar ama son sürümden beri CPU/memory problemini felaket çekiyorum. makineyi kitliyor falan=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 130k normal ama? Ben genelde 200k civarı kullanıyorum. Chrome ile FF4 aynı işleri yaparken 300k'yı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 fixmen said: Bişi soracağım; Linklerin üzerine gelince hani kenarda köşede yazıyorya adresi, bende çıkmıyor o, nerden aktif edicem? Beni aştı bu. Opera forumlarında sorman gerek: http://www.opera.com/support/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 menü / araç çubukları / durum çubuğu en altta yazıyo link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Adam durum çubuğu çıkıyor ama link adresi çıkmıyor demiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yok hallettim, durum çubuğunu ben baştan kapamıştım, sonra jeton düştü :). Peki o zaman şöyle bişi sorayım, bu bar'ın transperancy ayarı fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 xetraynex said: CthuLhu said: yahu klavyeden ctrlye basmaktansa işaret parmağını 1mm sağa çekip scroll'a basacaksın. bu mu kazmalık? evet scrolluma tiklamasi zor. tiklarken donup duruyor tekerlek, tiklanmayabiliyor. onu gec aliskanligim var ctrl ile tiklarim ben. ayrica senin mantigina gore touch pad kullananlar ne yapacak merak ediyorum. pardon, sag tiklayip mouseu open in new tab uzerine goturup bir de sol tiklarlar. bu mu kazmalik dimi. Fanboyum, hırs yaptım, hiç unutmadım bu söylediklerini ve şimdi: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/control-click/1.0/?display=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar