Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.opera.com/browser/next/ tab stacking ve eklenti desteği sunmuşlar. eski özelliklerini geliştirmişler felan. extension yapmak firefox gibi esnek mi bilemiyorum, ama eğer öyleyse ff kullanmanın hiç bir anlamı kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hala mı ff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 varmıydı ki zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 cok guzel olmus gibi duruyor opera. zotero addon'u olsa da firefox'u komple gomsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 en bi kral browser olmasına rağmen en az kullanılanlardan birisi olması.. 11 değiş 15çıksa bile %5'e gelemeyecek kullanım oranı. ve acaip iyi! çok garip bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ff açmıyorum bile artık, bildiiin makimeyi daha açılırken kasmaya başlıyo. chrome süper. burda belarust herkes ama herkes opera kullanıyo bu arada, o da bana, ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şimdilik çok fazla performans artışı yok, ama beta olduğundan da olabilir... http://img9.imageshack.us/img9/9940/opera11vs1063.jpg http://img30.imageshack.us/img30/7172/fastestsystem24112010.jpg tab stacking hakkında bilgi: http://www.youtube.com/watch?v=5hqSGGk1YTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dasaaa said: en bi kral browser olmasına rağmen en az kullanılanlardan birisi olması.. 11 değiş 15çıksa bile %5'e gelemeyecek kullanım oranı. ve acaip iyi! çok garip bişi lan derleme motorundaki ufak tefek hatalardan kaynaklaniyor. ben kullandigim zaman duzenli girdigim elli siteden bir iki tanesini duzgun goruntuleyemiyor diye birakmistim. boyle ufak tefek seyler insani sogutuyor. yoksa opera cok kral, webkite gecse iki saniye dusunmem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tab stacking baya iyiymis, artik siteleri acmakta problem yasamiyorsa operaya gecilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Glatheros said: tab stacking baya iyiymis, artik siteleri acmakta problem yasamiyorsa operaya gecilebilir. Ben hiç problem yaşamadım. css'i zayıf sitelerin tasarımlar sorunları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ff4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 opera 10'u silmedi, içindeki bilgileri almadı. ayıp oldu çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Aynen. Kullanmıyorum o yüzden. 10 kendini update edince kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 beta'dan beklenti çok olmamalı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 CthuLhu said: opera 10'u silmedi, içindeki bilgileri almadı. ayıp oldu çok beta oldugu icin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tab stacking olayı iyiymiş. Bu kadar basit ama yararlı fikirlerin daha önceden düşünülememiş olması garip^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mum_Chamber said: CthuLhu said: opera 10'u silmedi, içindeki bilgileri almadı. ayıp oldu çok beta oldugu icin olabilirbana betası da yeter. opera boş kaset satsa alırım o derece. beta meta silmese de eskisini bilgilerini alsaydı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bende C:UsersYusemaAppDataRoamingOperaOpera klasörünün içindekileri kopyalayıp C:UsersYusemaAppDataRoamingOperaOpera 11.00 beta nın içine atınca tüm ayarlarım geldi. Yalnız ben mouse kısayollarını değiştirmiştim onları orjinal ayarlarına getirince o sorunda düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Opara harika ötesi browser ya. Günümüzde kullanılan birçoık browserin özelliği operadan çalma nerdeyse. Başka browserlarda çıkan özellikleri ise çok kısa bir sürede opera kendisine entegre ediyor. Ekibi baya iyi. Ama bu kadar iyi bir browserin az kullanımı ve az kişi tarafından bilindiği de bir gerçek :D Garip bir olay... Operada tek hissettiğim eksiklik calendar gibi bir şeyinin olmaması, olsa muhteşem olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bookmarks falan zaten sync olduğu için sıkıntı çıkmadı, kalan ayarları da manuel c/p'ledim. tabbed browsing de güzel adreslerin kısalmış olması da güzel. (üstte adres bara bakın. çoklu sf'lerde bilmemne.com/read bilmemne.com/posting falan yazıyor uzuuun adres yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yusema said: bende C:UsersYusemaAppDataRoamingOperaOpera klasörünün içindekileri kopyalayıp C:UsersYusemaAppDataRoamingOperaOpera 11.00 beta nın içine atınca tüm ayarlarım geldi. Yalnız ben mouse kısayollarını değiştirmiştim onları orjinal ayarlarına getirince o sorunda düzeldi. Bunu yaptım. Eklentiler çok iyi olmuş. NoAds çok gerekliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 NoAds ile radyoyu, bannerı ve altta yazan şeyleri kaldırdım patiden. güzel oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi nasıl kullanılıyor bu noads ? firefox'daki adblock gibi degil mi ? indirdim, hic bir sey degismedi, ign'de falan cıkıyor tum reklamlar, preferences diyorum, hic bi pencere falan da acılmıyor... search bar'ın yanına tıkladıgında bir sey yapmayan bi tus eklemek dısında hic bir seye yaramadı ben de ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Noads olayı zaten vardı gibi de şimdi tek tuşla gibi yapmışlar... önceden kendin manual herşeyi ayarlayabiliyordun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi şu beyazla karaladığım yerlere çift tıkladığımda eskisi gibi homepage açılcak mı? opera 10la birlikte gitmişti sanırım o özellik, ya da ben ayarlarını bozmuştum. nasıl düzelcek? düzeliyo mu 11le? halp!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar