Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://img829.imageshack.us/img829/2812/biowarenewgame.jpg bioware'in yeni oyunu çıkıyor. teaser'dan mass effect 3'e benziyor. ama alakasız bişi çıkması da mümkün. http://www.gametrailers.com/video/vga-2010-spike-tv/707522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 AWESOME! meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eski baldur's gate ve planescape torment ekibini toplayıp yeni bir oyun yaptırsa güzel olurdu aslında. yine fr veya ps üzerinden. bak ds da şahane olurdu. yeni rpg'ler o kadar sarmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ah bone ahh deştin resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 me deki 6gen desenli armor işte, companion o eleman büyük ihtimal. çıksın indiririz ateş edip koşarız bitiririz sileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Baldur's Gate 5 bu.. ne mass effect'i ya.. mass marine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi trailerdan anlamadın mı işte, mass effect ve dragon age'in yapımcılarından yeni bir oyun diyor. me 3 olsa daha farklı bir trailer hazırlanırdı sankim. olmadı bone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bi halt olmaz bioware'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 buyuk ihtimalle multiplayer shooter olacak mass effect spin-off'u bu arada toplasinlar dedigin "Baldur's Gate takimi"ndan kalanlar zaten toplu Dragon Age'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 RPG ehliyetini Dragon Age 2 ile kaybedecekler zaten, shooter isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bekleyelim görelim de beklentim düşüyor bioware'den her yeni oyunuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 nasıl oluyo ya o hem dragon age 2 yapım aşamasında hem mass effect 3 hem de yeni oyun sözü veriyolar hatta bide mass effect 2 ye büyük dlc sözü verdilerdi yanlış hatırlamıyosam ölümüne mi çalıştırıyo bu bioware adamlarını napıyor 4 proje birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 farkli studyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 üreticiler para kazanabilmişse ayrı stüdyolar açıp yumurtaları farklı sepetlere koymaya çabalıyor ki en mantıklısı her açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Kaç tane varki stüdyosu bi hesaba vursak biri swtor dedır, biri warhammer aor in başindadır, hadi o hazır oyun ufaktır zaten biri dragon age yapıyodur. biri mass effect, bu yeni çıkaracakları oyun içinde yeni stüdyo açmıştır desek ozaman dragon age i yaparken nie ağlıyodu yeterince animator yok, bilmem ne designerı yok falan diye varmış işte hazırda bekleyen adamları nie kullanmamışki o değilde oyuncuların pek bi ümidi yok bu oyunlardan yeni farkettim komple fail :) belki swtor fail olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 4 studyosu var Bioware'in... Edmonton, Austin, Mythic ve Montreal. Bu oyunu Montreal yapiyor. Montreal daha once ME2'ye falan yardim edip dlc ile ugrasiyordu, bu sene ortalarinda calisanlari ikiye katlayip multiplayer icin adam falan aldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 shattered steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ilk oyunda sıkıntıdan nasıl patladığımı anlatamam. yarısına gelmeden bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sen kotor'u da yarıda bırakmışsındır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hmm anladım bunla 5 olur o zaman neyse umrumda değil zaten bioware den tek beklentim female shep sesini birazda duymak çok hoşuma gidiyo onun sesi nası bi manyaklıksa artık :P şunlara çok güldüm yaw :) harbinger http://www.badspot.us/img/Mass-Effect-2-Collectable.jpg human optic units http://www.badspot.us/img/Mass-Effect-2-Boss-Rush.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar