Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore, Güney Kore'ye saldırıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

Cuce said:

meselde o zaten, bizim tasarım değil, ama gururlanmakla bitiremedik. o kadar basın tplantısında adam gibi bir minnet gösterilmedi güney koreye.

benim bildiğim sadece top teknolojisi kore'den geliyor aletin ki top konusunda kore'liler baya ileri. geri kalan atış kontrol, hedef vs gene bizim tasarım ve imalat.

yok elektronik aksamda onlardan falan filan.

elektronik asmamla topu hala onlar üretiyo, gerisini biz üretiyoruz. tasrımın tümü onlara it ama, ha ufak modifiyeler yapıldı tabiki.
Mesaj tarihi:
Cassiline said:

Abi insanlar falan ölüyor, gerilim var çok fena da, Boxer'ın 3 piyadeyi mikrolayarak combat kazandığını düşünmek bir gram tasa bırakmıyor adamda.

şey de yapabiliriz, fatal1ty yollarız.
Mesaj tarihi:
DeaN said:

Sam said:

yunanistan "ege kıyılarında kendi sularınızda tatbikat yapmayın" dese ne deriz? tatbikat yaptığımızda bozcaada'yı, gökçeada'yı bombalasalar, vatandaşlarımızı öldürseler ne yaparız?

*cevab veremedi*

centilmen beyefendi, emperyalizm karşıtlığı bayrağını sallarken bir ülkenin başkasının toprağında yapacağı işe karışmasını desteklemen forumda haftanın çelişkisi oluyor.
Bone said:

gayet makul sınırlar istiyor sanki.
iki adım ötendeki adanın bir başka devlete ait olması çok zevkli bir duygu değil...

anlaşmalar öyle, ben de camdan bakınca yunan adası görüyorum ama bombalamıyoruz ordaki sivilleri egomuz şişsin diye.
Mesaj tarihi:
@sam,
aslında egosu şişsin diye değilde gösterecek başka gücü olmadığı için yapıyorlar sanırsam.
İsrail'de aynı şekilde mesela.
Adama dokunuyosun, adam vuruyor seni
çünkü başka silahı yok adamın. Anca askeri.
  • Yeni Oluştur...