DeaN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Fena post kasarım Neyse ne ya, siz Kuzey düşmanlığına devam edin, ben ikisinin de düşmanıyım, ikisi içinde gerizekalı tanımlamasını kullanıyorum. Ama kışkırtmayı Kuzey'in değil, bizzat ABD'nin yaptığını düşünüyorum. Planlı programlı hareket ediyor herifler resmen. Bu sırada medya da mis gibi "kuzey suçlu sadece, pis kuzey" diye dursun. Eğer bir yere nuke'da inerse bu başta ABD ve Çin olmak üzere hepsinin suçu olacak.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dean guzel diyosun ama acıkcası bilmek con mümkün değil kim yaptı. nasıl un uzmanlarının sözlerine güvenemiyosak kuzey korelilerinkinede güvenemeyiz. lakin acaba yapabiliyomuyuz lan diye japonyanın üstünden işi boş füze ucurmuş adamlar bunlar. ilk catlaklıkları değil adamların. sabıkılaı bu konuda kuzey kore. elbette kuzey korede masum insanlar var, hatta cok cok büyük bir coğunluğu masum adamların. kimse bir ülkeyi suclarken gidip "halkı kötü bunların ondan böle oluyo" demiyo zaten. lakin ortada halktan güç sömürüp (alan diyemeyiz acıkcası kuzey kore konusunda, mao olsaydı stalin olsaydı derdik ama kim için aynısı söylenemez) tepede kalan bir cümre var ve kore halkına zülüm cektiriyolar. dünyabarısını riske atıyolar vs vs.
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben konserve stocklamaya başladım siz hala yazadurun
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Dünya barışını riske etmelerinin sebebi komünizm falan değil. Kendileri komünist bir ülke değil. Çin'de komünist bir ülke değil. Bugün var olan devrimini sürdürebilmiş tek komünist ülke Küba'dır. Olay emperyalizm kısaca. Şimdi yine birileri çıkıp "Amerika her savaşa girdiğinde batıyo yeaa" falan diyicek düz mantık. Onları pas geçip şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çin'in yükselen ekonomik gücüne karşın, AB ve ABD ekonomisinin boka sarması üzerine adamlar asya politikası güderken, bir taraftan da Kore ve Yemen'de ufaktan silah pazarı yaratacaklar. Tıpkı ikinci dünya savaşında ki gibi, Soğuk savaş döneminde ki gibi, Irak, Afganistan'daki gibi. ( Emperyalist ülkeleri tarihte hep rahatlatmıştır savaşlar. ) Biz bir yanılgı içerisindeyiz. O yanılgı da ekonomiyi sadece devlet açısından ele almamız. Oysa pazarların asıl koruyucuları devletler değil, dünya devi şirketlerdir kapitalizm içerisinde. Devletler ne kadar borçlanırsa borçlansın, batarsa batsın, silah şirketleri kazanacaktır. Kısaca güneyiyle Kuzeyiyle tüm Kore, emperyalist politikaların kurbanı olucak, başka mantıklı açıklama göremiyorum. Yoksa böyle "işte kuzey kore diktatörlük de amerika girip demokrasi ve barış getirecek falan filan". Ne alakası var oysa. Kuzey Kore bugün dünyayı tehdit ediyorsa oda emperyalist isteklerinden dolayıdır. Olan halka oluyo anasını satim, gidicem orman içerisinde yaşıcam. Nuke'lerden az hasar alırım en azından.
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Saeros said: ccc %97 ccc ulan ben yazacaktım
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 k. kore'nin bu şekilde gerilimi yükseltmesi gayet mantıklı. abd bir dünya sorunla uğraşıyor, durduk yere bi de k. kore'yi niye katsın işin içine? k. kore savaş tehdittini her an gündeme getirip karşılığında buğday falan alacak işte g. kore ve abd'den her zamanki gibi. 90'ların başından beri aynı senaryo işte. he bu sefer buğday olmaz da başka bi ödün olur.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 deadn ben nerde komunizm demişimki, veya kapitalizm. ikisinide sucmalamdım.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 huun said: k. kore'nin bu şekilde gerilimi yükseltmesi gayet mantıklı. abd bir dünya sorunla uğraşıyor, durduk yere bi de k. kore'yi niye katsın işin içine? k. kore savaş tehdittini her an gündeme getirip karşılığında buğday falan alacak işte g. kore ve abd'den her zamanki gibi. 90'ların başından beri aynı senaryo işte. he bu sefer buğday olmaz da başka bi ödün olur. sc2 for best korea? http://www.negative-zen.com/comics/2010-07-27.jpg
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Cuce said: deadn ben nerde komunizm demişimki, veya kapitalizm. ikisinide sucmalamdım. Sana demedim abi zaten onu, genel anlamda yazdım.
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Viktor said: sc2 for best korea? http://www.negative-zen.com/comics/2010-07-27.jpg sc komünitesinde bu yönde bir söylenti var zaten. k. kore halkı yıllardır sc konusunda g. kore'nin arkasında kalmayı sindiremeyip meydanlarda toplanmış. "ulu liderimiz kim, bu utançla daha fazla yaşayamayacağız buna bir çare bul." bu gelişmeler üzerine kim amcamız g. kore başbakanını arayıp en az 5 tane gosu göndermezseniz savaş açmak zorunda kalırım demiş. gene söylentilere göre sık aralarla tekrarlanan gsl turnuvaları g. kore'ye gidecek 5 gosuyu belirlemek amacıyla yapılıyormuş. şu anda 2 tanesi seçildi, 3 tane kaldı geriye
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Viktor said: http://img204.imageshack.us/img204/2184/1290520202280.png FUCK YEAAAA bu arada :p, int de threa dvardi gecen uleniz %70 altiysa shitto tier diye, listede vietnami bile gecmisiz ehueheu en dusukte japonalr sanirim, gerci nuke faktoru var ehueheeuhu oha abi cidden nasıl bir listedir bu. vietnam'ı bile geçmişiz... nasıl bir gazsa artık....
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 İran'ı geçmişiz lan. Cihad falan hikaye sdf
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://maps.google.com/maps?rlz=1T4GGLJ_enTR318TR318&q=rwanda+map&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Rwanda&ei=o03tTJL6ItG4hAe214TPDA&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA :p
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Esnaf said: rwanda nere be:P bariz troll var :D cahil esnaf
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Saeros said: BabacumMostors said: kuzey koreye güzel atıflarda bulunanlar siz ne biçim insalarsıznı.. orada insanlar ölüyo açlıkve sefalet kol geziyor yetmiyor dünyanın bir kısmını tehdit ediyorlar nükleer roketleri var be gün gelipde kurulması gereken füze kalkanları kurulmazsa başımıza neler geleceği hiç belli değil, buradan ölenlere rahmet ve geride kalanlara baş sağlığı diliyorum ve amerika birleşik devletlerinin en kısa sürede kuzey koreye müdahale etmesini diliyorum.. umarım dünya barışını sekteye uğratan bu savaş bir an evvel ortadan kalkar dinimiz amin :( "onlar kitap istiyor okumak istiyor" AHAHAHAHAH DarKRideR said: http://jdlong.files.wordpress.com/2009/05/kim-jong-il.jpg eğer ki ruhlarımızı ortaya koyacaksak, onların ruhu bizim ruhumuzun önünde diz çöker, tövbe ister -kim-jong il reyiz çok iyiydi ahahah Ardeth said: Norak said: http://news.bbcimg.co.uk/media/images/50117000/jpg/_50117031_50117025.jpg füzelerin önüne taramalı takalım böyle giderken tütütütüt diye tarasın adamda cidden bi kararlılık var. da işte japonsunuz olm hepiniz, kore more yalan, hepiniz japonsunuz.
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kim jong il'in gövde gösterisi gibi oldu bu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 DeaN said: Dünya barışını riske etmelerinin sebebi komünizm falan değil. Kendileri komünist bir ülke değil. Çin'de komünist bir ülke değil. Bugün var olan devrimini sürdürebilmiş tek komünist ülke Küba'dır. Olay emperyalizm kısaca. Şimdi yine birileri çıkıp "Amerika her savaşa girdiğinde batıyo yeaa" falan diyicek düz mantık. Onları pas geçip şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çin'in yükselen ekonomik gücüne karşın, AB ve ABD ekonomisinin boka sarması üzerine adamlar asya politikası güderken, bir taraftan da Kore ve Yemen'de ufaktan silah pazarı yaratacaklar. Tıpkı ikinci dünya savaşında ki gibi, Soğuk savaş döneminde ki gibi, Irak, Afganistan'daki gibi. ( Emperyalist ülkeleri tarihte hep rahatlatmıştır savaşlar. ) Biz bir yanılgı içerisindeyiz. O yanılgı da ekonomiyi sadece devlet açısından ele almamız. Oysa pazarların asıl koruyucuları devletler değil, dünya devi şirketlerdir kapitalizm içerisinde. Devletler ne kadar borçlanırsa borçlansın, batarsa batsın, silah şirketleri kazanacaktır. Kısaca güneyiyle Kuzeyiyle tüm Kore, emperyalist politikaların kurbanı olucak, başka mantıklı açıklama göremiyorum. Yoksa böyle "işte kuzey kore diktatörlük de amerika girip demokrasi ve barış getirecek falan filan". Ne alakası var oysa. Kuzey Kore bugün dünyayı tehdit ediyorsa oda emperyalist isteklerinden dolayıdır. Olan halka oluyo anasını satim, gidicem orman içerisinde yaşıcam. Nuke'lerden az hasar alırım en azından. evet amerika güney koreye silah satıp krizden çıkacak haklısın
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dean cidden yeni pekaziz, bu sefer sol.gen.tr'den gerçek bu linki yapıştırmamış nasılsa. "ege'de yunanlılar tatbikat yapsa ne olur" demiş, ben de şunu sorayım madem: yunanistan "ege kıyılarında kendi sularınızda tatbikat yapmayın" dese ne deriz? tatbikat yaptığımızda bozcaada'yı, gökçeada'yı bombalasalar, vatandaşlarımızı öldürseler ne yaparız? o %97'yi %100'e vurdurmaz mıyız? o %100 de gidip dalmaz mı kafadan ege'ye? ama harbi o %97 ne yahu, ruanda'dan daha çok gaza gelmişiz yuh. victoria 2'ye ülkeyi aktarsak o jingoculukla wargoal üstüne wargoal dizilir heh. yalnız bu olayda sadece bizim tayyip konuşmamış, beğenmedim. en alakasız, gudik ülkeler bile sesini çıkardı.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yeni pekaziz ne yahu, rüyana mı giriyorum nedir.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/3/varyemez-amcan%C4%B1n-alt%C4%B1n-havuzu_24604.jpg derken "umut sarıkaya did it" durumunun vuku bulduğunu farkettim. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs507.ash1/29978_396538378741_604663741_4347681_8169043_n.jpg
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Hurriyet said: Dünya, Kore gerginliği yaşarken Kuzey Kore lideri Kim, saldırı sonrasında veliahtıyla soya sosu fabrikası gezdi.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 saldırıdan 1 gün öncede balık çifliklerini ziyaret etti yüce lider kimyon: http://www.kcna.co.jp/item/2010/201011/news22/20101122-01ee.html
Öne çıkan mesajlar