CapN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Şimdi benım ilk oyunum harıc butun wowlarım Collectors. Ilk oyunuda Collectors almak istiyorum. Dijital alıp update edebılırmıyım pet için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 CE nasıl dijital olacak ya? CE'nin ozelligi zaten kutusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İşte onu soruyorum dıgerlerı zaten kutusuyla aldım (: Sadece ılk wowun yok dıjıtal yada kutuyla alsam alınabılıyorsa ekleyebılıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 CE dijital diye bisey yok. Bu saatten sonra da vanilla wow CE bulman imkansız. Ancak ikinci el bulabilirsin tam taklavat kutusunu da pet alamazsın herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bulunmazda bulduk dıyelım Update edebılıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Sen ne istiyosun abi tam olarak anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ce cd keyi istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mevzu şu abı sımdı tum paketler var bende tamammı oynuyorum oyunu. Ilk wowum normal sadece dıgerlerı Collectors. Ben ılk wowumuda update edıp mevcut accounttan petlerı almak ıstıyorum mevzu bu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 su anki mevcut accountuna bir tane daha vanilla wow cd key'i merge edemezsin hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 CE'nin fiyatı belli mi? Sendit'e baktım 100 pound diyor. SC2:CE 80 pound'tu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ilk CE nin peti neydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mini diablo vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 de sunu atliyoruz, wow CE ve TBC CE lerin petleri account ile birlesik gelmiyordu, redeem ediyordun kutudan cikan kod ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 3 farklı pet vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 İlk CE 'de panda, mini diablo, zergling vardı, her char açışınızda 1 tanesini alabiliyordunuz (Quest reward olarak seçtirtiryordu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.wowhead.com/quest=5805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bi dakka ya, Sendit gönderiyo mu şimdi CE buraya? Edit: LOL gönderse nolur 100 pound ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sendit'ten CE almak? Patch 4.1'e anca gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bi umut dedim ama yok, akşama dijital download basarım artık................ sdfgdflş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Viktor said: de sunu atliyoruz, wow CE ve TBC CE lerin petleri account ile birlesik gelmiyordu, redeem ediyordun kutudan cikan kod ile Eyvallah abi saol hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. Sonuç olarak CE bulursam petı alabılıcem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kaçırmışın satışı; $3,100'dan gitmiş lol http://www.curse.com/articles/world-of-warcraft-news/879858.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 öyle evet, çok az kaldıgı için böyle abuk fiyatlara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Erenköy D&R gece satışı yapacakmış GELEN VARMI GELEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nerde aciklanmis gece satislari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben etiler D&R'da olur diye düşünüyorum. Oraya gideceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar