Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 1800 olayı kesin geldi yani tol barada o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ne yapsak boş bir serveramı götürsek karakterleri :P. Sıra gelmiyorrrr bizde nasiplensek şundan 1 kez ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Biterken ucundan girsen de alıyosun honorı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yine eski sisteme döndük? 15 kişilik oyunda, 4 kişi eksik oynuyoruz sürekli. 15vs 7 başladığımız bile oluyor. Oyun biterken en az 2 kişi eksik oluyor. 12 dakika felan sürüyor oyunu vermemiz. Honor farma çevirdi ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Densiz said: Yine eski sisteme döndük? 15 kişilik oyunda, 4 kişi eksik oynuyoruz sürekli. 15vs 7 başladığımız bile oluyor. Oyun biterken en az 2 kişi eksik oluyor. 12 dakika felan sürüyor oyunu vermemiz. Honor farma çevirdi ally.bl de ally arkadas horde oldu bg sırası 15 dk bekledim dedi dur bakayım dedim sıraya tıkladım hemen bg geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yaw deli olcam bu tol barad sirasi gelmiyor bi turlu. Biterken son 10-15 saniye girersek hnr alabiliyormusuz.Deniyen arkadaslar anlatabilirmi? Sunlari merak ediyorum ozellikle; 1) Son 10-15 saniye kaldigini nasil anlayacagiz? 2) Koprude guardlar varmis onlari nasil gecicez? 3) Ban yermiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Köprünün başında bekleyip, 3. base capture edildiğinde (haritadan kontrol edebilirsin) ileri geri yap dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nasıl ya savaşa katılmadan honor mı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cok onursuz bi ismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 daha onursuzuda var.Tol Barad da saldiran kazanirsa 1800 hnr aliyo savunan kazanirsa 180 hnr aliyor o yuzden bizim serverdaki allylar ve hordelar anlastilar, bir ally bir horde kazaniyor :) Tamamen Blizardin aptalligi.Hele savasa neye gore insan seciliyor onu hic anlayabilmis degilim. ben tam 15 dakika kala tikliyorum benden sonra siraya giren adam katiliyor aninda ama bana q gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "random" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Slint said: Köprünün başında bekleyip, 3. base capture edildiğinde (haritadan kontrol edebilirsin) ileri geri yap dur. T'IS ON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bende şimdi hem ally hem horde char var aynı realmda. Artık hep kazanan tarafta olacağım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 he her seferinde de sıra geldi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gelmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Level 70 civarı ench shaman pvpsi için 2 tane talent yaptım sizce bunlardan hangisi daha iyi? Başka önerileriniz varsa o da makbule geçer. opsiyon 1 opsiyon 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 öyle talent'le malent'le olcak iş değil bunlar lvl 70'de ol 85 engin bilgimi paylaşıcam seninle :P Bu rating ile alınan item'ın özelliği nedir? Aynı ilvl'da ve stat'larda yaklaşık olarak aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Renkleri değişik 1500 scrublardan ayırıyor proları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hiç melee classla pvp yapmadımda. goblin shaman levelladım expansionla birlikte elemental oynuyorum pve de ama pvp de olacak gibi deği enhancementa geçtim. şimdi expertise caplemek gerekir mi pvp de? spell hit gene 6% ve melee git 5% mi olacak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Elementali de restosu da harika shamanın. Ögren oynarsın, ench gibi faceroll değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=W-Z6tfik8Bs&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 AHAHAHAHAHAHHAHA SÜPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 RaidenXelRu said: stormreaver alliance da kimler var pvp yapan ? bu postu gorurse bi ses etsin biz varızda daha tam başlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://img836.imageshack.us/img836/3748/retardgm1.jpg http://img137.imageshack.us/img137/9900/retardgm2.jpg we'll fix we'll fix we'll fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar