Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine eski sisteme döndük? 15 kişilik oyunda, 4 kişi eksik oynuyoruz sürekli.
15vs 7 başladığımız bile oluyor. Oyun biterken en az 2 kişi eksik oluyor.
12 dakika felan sürüyor oyunu vermemiz. Honor farma çevirdi ally.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Yine eski sisteme döndük? 15 kişilik oyunda, 4 kişi eksik oynuyoruz sürekli.
15vs 7 başladığımız bile oluyor. Oyun biterken en az 2 kişi eksik oluyor.
12 dakika felan sürüyor oyunu vermemiz. Honor farma çevirdi ally.
bl de ally arkadas horde oldu bg sırası 15 dk bekledim dedi dur bakayım dedim sıraya tıkladım hemen bg geldi
Mesaj tarihi:
Yaw deli olcam bu tol barad sirasi gelmiyor bi turlu. Biterken son 10-15 saniye girersek hnr alabiliyormusuz.Deniyen arkadaslar anlatabilirmi? Sunlari merak ediyorum ozellikle;
1) Son 10-15 saniye kaldigini nasil anlayacagiz?
2) Koprude guardlar varmis onlari nasil gecicez?
3) Ban yermiyiz?
Mesaj tarihi:
daha onursuzuda var.Tol Barad da saldiran kazanirsa 1800 hnr aliyo savunan kazanirsa 180 hnr aliyor o yuzden bizim serverdaki allylar ve hordelar anlastilar, bir ally bir horde kazaniyor :) Tamamen Blizardin aptalligi.Hele savasa neye gore insan seciliyor onu hic anlayabilmis degilim. ben tam 15 dakika kala tikliyorum benden sonra siraya giren adam katiliyor aninda ama bana q gelmiyor...
Mesaj tarihi:
öyle talent'le malent'le olcak iş değil bunlar lvl 70'de ol 85 engin bilgimi paylaşıcam seninle :P

Bu rating ile alınan item'ın özelliği nedir? Aynı ilvl'da ve stat'larda yaklaşık olarak aynı
Mesaj tarihi:
hiç melee classla pvp yapmadımda. goblin shaman levelladım expansionla birlikte elemental oynuyorum pve de ama pvp de olacak gibi deği enhancementa geçtim. şimdi expertise caplemek gerekir mi pvp de? spell hit gene 6% ve melee git 5% mi olacak nedir.
  • Yeni Oluştur...