Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yalnız ben 3v3 için muti dedim. çift dps 2v2'de sub yine yararlı olabilir mobility ve combat resetlemek için, denemedim bilemiyorum ama 3v3 = muti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tunca said: sub ın sustained dpsi çok daha düşük mutilate e göre doğru ama kitelayabilen targetlara karşı bişiler yapabiliyo en azından. sub ın mobilitysi çok daha iyi shadowstep sayesinde, burst u de daha iyi mutilateden. bir shadowdancede her biri clotha 18k dan 4 ambush + 2 5 combo eviscerate atılıyo rahatça teoride haklısın. eğer arenada güzel dans ediyosun sorun yok zaten. ha bi de dansta 18k dan 4 ambush + evisler de 25k vursa 100 yapar zaten ki, %90 ratio yapmanız gerek o zaman da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ambushlar critlerse ve clothsa 18k vuruyo. evis de 25k falan vurmuo 10k falan gördüm en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yok 2 evise dedim zaten de, tartışılacak bişey yok şu durumda. ben mage özelinde söyledim zaten subtelty ile çok hakim olman gerek fighta, enerji ayarlayıp o dansta da faillamaman gerek ki, dance açıp kite lanınca hiç hoş olmuyo. onun yerine mutilate olsan, fightı açıp 2 vurup vanish atıp, mage trinket/cc rotasyonu ayarladıktan sonra gelip vendettayla vurup öldüreceksin. zaten mage rog takımının en basic mantığı mage in genelde 2vs1 oynayıp, rogun sadece öldürmek veya trinket/cd bastırmak için ortaya çıkmasına karşı subtelty oynarken her haltı dodgelamayı ummak çok mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 xunn said: Spidee said: Hala gülüyorum ya ahahaha Maçtan sonra Vingthor'un yorumu da muhteşemdi "Bir ara kediyi sevdim" Abi nasıl istiyorum sen ve aras'la arena yapmak. Offffff. da ben geldiğim anda o işin eglencesi kaçar. =/ git 2500 ratingli paladininle yap. lesser bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vingthor kalkanlı mı 2 hand mi giriosun arenaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arms 2h'le giriyor. ama 2 tane macro var kalkanı takıp çıkarıyorum paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tamam o zmn sana sorular hazırladım 1- Intercept'i nasıl kullanıyorsun battle stance'da. Intercept'i makro suz mu kullanıosun yada? 2- Disarm kullanmıyo musun arena da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 q'ya battle-berserker değiştiren macro koydum. e'de intercept var. f'de charge var. birin solunda da yani " bunda da disarm var. f5'te bladestorm var. mouse'un tuşlarında defstance-shieldwall var. c'de spell reflect var v'de 2h'e geçiş falan filan. ama gün geçmiyor ki bir bind daha koymayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 warrior de çok tuşa basıyorum diyorsa artık diğerleri yanmış. Stance değişiyor, temiz bar çıkıyor ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "Snakes In An Arena" "We quit school to play so let us win"---or something like that "Get glad and make burgers" "We don't have girlfriends so we make do with men" "I still know what you did last game" "CandelJa" "BALLS DEEP IN ARCANE" 5 arcane mage "You've got to be critting me" "My other mount is your warchief" Personal favorites: Haiti got cataclysm beta Nagas Belong In Slave Pens Takım isimleri begendigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hunter warrior olarak 2 noob arena takımı kurduk 2 ye 4 ratio ile pek bir şey beceremiyoruz. Şimdi sorum şu ki acaba hunter, warrior takımı çok mu kötüdür? Yoksa sadece noob olduğumuzdan mı kaynaklanıyor acep gerçi healer'ı nuke'leyebilirsek sıkıntı çıkmıyor ancak bazı gruplar gear'dan mıdır nedir saniyeler içinde 2'mizi de yatırabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 BOTH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ally olduk esaret bitti. yaşasın instant sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sirf su queue yuzunden FMde bos zamanlarda ally hunter kasiyorum allah belani versin blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Arena sırası azaltmak için Ally olmanın bi faydası yok ki mantıken. Yani nasılsa illa ally gelecek diye bi kural yok allyde geliyor horde da geliyor arena için taraf değiştirmenin bi anlamı yok. Yada benmi yanlış düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bg için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nomsaR said: ally olduk esaret bitti. yaşasın instant sıralar. mission completed http://media.giantbomb.com/uploads/0/2891/793898-kotick2_super.jpg kotik resmi btw, gözükmüyor nedense. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi transfer olucam yeter be, resmen takım yok Frostmane'de, o kadar çok mage yogunlugu var ki pvpcilerde genc arenacılar rahatsız. Şimdi guildta insanları egitiyorum arena yapmak için ama tek sezonla gladiator alınır mı alınmaz bro. LF 3v3. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi napiyim lanet olsun yani iş çıkışı az oyun oynayalım diyoruz, 1 saat boyunca 4-5 bg atıyosun, zaten 3ünden yenilsen günlük 300 honorla sahalardan ayrılıyosun falan. dayanamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1 saatte 4-5 bg saçmalamışım, 12 dakika zaten sıra bekliyosun. 1 saatte 2 bg falan işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 rated bg için zaten community falan lazım btw. randomlarla vs olacak iş değil o ratedlar. 2k+ rating üstünde çok ateşli maçlar da dönecektir eminim de işte o işe bi oluşum ve instant sıralar lazım ki tadı çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yokki rated bg yapan bir guild. Olsa bizde 2 arkadaş gidecez. O kadar araştır et 1 tane pvp guildi bul. Onlarda tırt çıksın. Sadece arena ile yetineceğiz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 horde a gore insta sira gelen bi bg varmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Allyler de normal bglerde çok eziliyo. 5 kişi girsen bile kurtarmak cidden zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar