Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ohhh warrior paladin oynuyoruz biz vuruyorum kedilere ölüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 :D 2s te feral olarak henüz warrior paladin takımına hiç kaybetmedim ehheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 nomsaR said: şöyle söyliyim biz 5 senedir aynı arkadaşlar olarak oynuyoruz, bırakıyoruz dönüyoruz tekrar vs. fakat şu an ilk defa kendi aramızda bile tartışmalar rage ler oluyor ki herkes 25+. yani arenada takım arkadaşına vururken kurtarmamak çok can sıkıcı veya sana vururlarken heal alamamak çok can sıkıcı. ki bu söylediklerimin skille uzaktan yakından alakası yok. Henüz hemen hemen hiç türklerle arena yapmadım. Çok zor yani bu saatten sonra türkle arena yapmam. Zaten MMO çok zor türklerle. VAY AK tayfası anca kurtarıyor. Stream'i izlediyseniz az önce inanılmaz maç yaptı Hydra rmp'si, altıma sıctım heyecandan, druid shaman warlock, tanrım nasıl kanser setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://c1109.hizliresim.com/11/9/14/17100.png Ya of sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 AHAHAHAH İŞTE TÜRKÜN GÜCÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cghK5iczKQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/arena/garona/3v3/HYDRA%20PLAY%20SHIN/ 72-0 hehe wintrade mi yaptılar bilmiyorum ama gene de güzel bi skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 MMR abuse var şu an. İsteyen herkes rahatlıkla 2600+ rating yapıp Glad alabilir. 50k golda sistemi anlatabilirim ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://hydramist.tv/arena/return-of-the-mmr-exploits-and-the-interrupt-hacks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 fak! yapmayın btw banleniyorsunuz wintrade yüzünden. dsagh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 zehahaha hydradan bahsediyorsunuz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Masquerade said: MMR abuse var şu an. İsteyen herkes rahatlıkla 2600+ rating yapıp Glad alabilir. 50k golda sistemi anlatabilirim ilgilenenlere. ne iş hacı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eğer low rating de adam boostlayıp sonra 3 kişi girip win diyosan haziranda fixlendi o olay. başka mmr bug abuse yok diye biliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 LvL 78 iken gidip 85 honor setlerini alabiliyor muyuz kenarda dursun zamanı gelince giyeriz diye falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eskiden alınıyordu sanki ya tbc zamanları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eskiden oluyodu. 69 levelkan çantada itemlerle girip içerde 70 oluyor ve gladyator gearı giyip biciyordu bile millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 said: levelkan Oh god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 mobil netle o kadar. idare et. MADBOY said: İlkokulda ben sınıf başkanıydım, hocayı beklerken en uslu duran 3 kişiyo çokonat veriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 JOSCELIN'IN KLAVYESI 3 DOLAR ÇİN MALI TERK, ÜZERİME GELME LANET OLASI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sıfırdan yeni serverda karakter açıyordum da arkadaşım warrior açma nerf yediler mage iyi artık falan dedi nedir durumlar sizden öğreniim gerçi mage kullanmasını bilmeyen adam için farketmezde hadi bir bilelim yine nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tüm classlar easy mode zaten. aç istediğini. bazı classlar bireysel çok güçülü. bazısı takım içinde çok güçlü falan bi şekilde uygun yolu bulursun. warrior da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Ben dungeon takılcam yine o yüzden memnunum aslında warriordan ki degişterecegimi de sanmıyorum da arenada falan mage iyi mi falan onu sormak ıstedım bir ara paladinin coştugu kadar var mı mage bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar