Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nomsaR said:

şöyle söyliyim biz 5 senedir aynı arkadaşlar olarak oynuyoruz, bırakıyoruz dönüyoruz tekrar vs. fakat şu an ilk defa kendi aramızda bile tartışmalar rage ler oluyor ki herkes 25+.

yani arenada takım arkadaşına vururken kurtarmamak çok can sıkıcı veya sana vururlarken heal alamamak çok can sıkıcı. ki bu söylediklerimin skille uzaktan yakından alakası yok.

Henüz hemen hemen hiç türklerle arena yapmadım. Çok zor yani bu saatten sonra türkle arena yapmam. Zaten MMO çok zor türklerle.

VAY AK tayfası anca kurtarıyor.

Stream'i izlediyseniz az önce inanılmaz maç yaptı Hydra rmp'si, altıma sıctım heyecandan, druid shaman warlock, tanrım nasıl kanser setup.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

MMR abuse var şu an.
İsteyen herkes rahatlıkla 2600+ rating yapıp Glad alabilir.
50k golda sistemi anlatabilirim ilgilenenlere.

ne iş hacı bu
Mesaj tarihi:
Sıfırdan yeni serverda karakter açıyordum da arkadaşım warrior açma nerf yediler mage iyi artık falan dedi nedir durumlar sizden öğreniim gerçi mage kullanmasını bilmeyen adam için farketmezde hadi bir bilelim yine nolur nolmaz.
Mesaj tarihi:
tüm classlar easy mode zaten. aç istediğini. bazı classlar bireysel çok güçülü. bazısı takım içinde çok güçlü falan bi şekilde uygun yolu bulursun.

warrior da gayet iyi.
Mesaj tarihi:
Ben dungeon takılcam yine o yüzden memnunum aslında warriordan ki degişterecegimi de sanmıyorum da arenada falan mage iyi mi falan onu sormak ıstedım bir ara paladinin coştugu kadar var mı mage bu aralar?
  • Yeni Oluştur...