Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ohh be vicious setin hepsini topladım rahatladım. Canavar gibi oldu valla char. :) http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Duru/advanced :) Bundan sonra ruthless seti almak için tek yol rated veya arena değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet, puan için valorları da conqueste convert edebiliyorsun tabi. ama cap yükseltmek için rbg ve arena. başlangıç için rbg öneririm düşük ratinglerde arenaya göre cap daha fazla artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu allylardaki healer aşkı nerden geliyor böyle ya ? Babası bir bardak su istese getirmez adam ama BG de anasını korur gibi kendi adamına heal atıyor. 10 kişilik bg'nin 5 tanesi healer. Tek bir fight görmedim healerı olmayan ally takımı. Ekstra bonus felanmı var allyda healer acınca bilmiyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hordeda herkes kendini barbar savaşçı zannediyor belki ondandır dfbdmfkbdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Aynen ya her BG en az 3 healer, bir de böyle görev aşkıyla oynuyorlar, her dk'nın warrior'un FC'nin arkasında koşturuyorlar. Bizim healerlar yine WSG'de ortada lava burst atıyor, arkasına takmış 3 tane melee'yi sağa sola koşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ally oynayanların cidden bir tedaviye ihtiyacı var demin holy paladin resto druid geldi neden arenaya girmek istemişlerse anlamadım gıcıklığına çıkmadım kesemedikde onlardanda puan gitti bizdende fakat nasıl bir zihniyet 2 healer arenaya girer ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 knockback ve killing blowcu tavuk... ve hold these! hold these! dsahyfasuhjgksa http://www.youtube.com/watch?v=-JWokizUnDc&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ABİ AHAHA TAM BİZİM DURUM, SO I LL CC THE HEA... OH WAIT HE S A PALADIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Off şu video süper bir tecrübeye dayanıyor gözümden yaş geldi bazı yerlerinde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Süper detayları yakalamış hehe bir iki yerde kendimi görmedim değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 feral everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 1800-2k arası 60 oyundur 1 tane rmp yok. 10 oyundan 8inde feral 10 oyundan 9 u feral+rog, dk +feral, feral+hunter, warrior+feral, dk+war gibi saçma sapan cleaveler geliyor. 10 oyundan 1indede mage lock sham geliyor. brainless cleaveler yağmalıyor etrafı. let the whinefest begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 warrior+feral+healer bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 conquestin weekly capine ulaştıktan sonra valor => conquest çevirisi yapabiliyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hayır. hatta o kadar dandik ki, valor'u conquest yaparsan `earned` olarak bile saymıyor. (silahlar icin belli conq toplamak gerekli mesela, t2ler icin 15k mı neydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 1650 1650 nasil biticek bu itemlar fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yap 2k gelsin 2,5k conq cap. :p cpt obvious to rescue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Kaede said: 1650 1650 nasil biticek bu itemlar fuuuu SEN ARENA MI YAPIYORSUN YETERSİZ SALİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ha tamam artıyor yani conq. cap valorla aynı limitde olup birde valordan çevirilebildiği için 1650de kalır sanmıştım evet arena partnerim kim ? AXEDICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 stream yapiyor hydra. rmp -the last skilled thing in the game- http://www.team-dignitas.net/streams/hydra http://c1109.hizliresim.com/11/9/14/16358.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Kaede said: ha tamam artıyor yani conq. cap valorla aynı limitde olup birde valordan çevirilebildiği için 1650de kalır sanmıştım evet arena partnerim kim ? AXEDICE OHAHAHAHAHHAAHHHAHAHAHASDASDGDFHFKHGHJö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Yalnız stream izlerken çok fena WoW'a dönesim geldi. Gerçi -wissy falan yok, tartışıp tartışıp banlanmazsam kurtlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 wow olabileceğinin en kötü anı sanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dimi hiç dönmemek lazım, agır tahrik oldum 4 sene arena yaptıktan sonra insanın kanı çekebiliyor. O hype'ı başka bir oyunda daha yapmadıgım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 şöyle söyliyim biz 5 senedir aynı arkadaşlar olarak oynuyoruz, bırakıyoruz dönüyoruz tekrar vs. fakat şu an ilk defa kendi aramızda bile tartışmalar rage ler oluyor ki herkes 25+. yani arenada takım arkadaşına vururken kurtarmamak çok can sıkıcı veya sana vururlarken heal alamamak çok can sıkıcı. ki bu söylediklerimin skille uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar