Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohh be vicious setin hepsini topladım rahatladım. Canavar gibi oldu valla char.
:) http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Duru/advanced :)
Bundan sonra ruthless seti almak için tek yol rated veya arena değil mi?
Mesaj tarihi:
evet, puan için valorları da conqueste convert edebiliyorsun tabi. ama cap yükseltmek için rbg ve arena. başlangıç için rbg öneririm düşük ratinglerde arenaya göre cap daha fazla artıyor.
Mesaj tarihi:
Bu allylardaki healer aşkı nerden geliyor böyle ya ? Babası bir bardak su istese getirmez adam ama BG de anasını korur gibi kendi adamına heal atıyor. 10 kişilik bg'nin 5 tanesi healer. Tek bir fight görmedim healerı olmayan ally takımı. Ekstra bonus felanmı var allyda healer acınca bilmiyorumki.
Mesaj tarihi:
Aynen ya her BG en az 3 healer, bir de böyle görev aşkıyla oynuyorlar, her dk'nın warrior'un FC'nin arkasında koşturuyorlar.

Bizim healerlar yine WSG'de ortada lava burst atıyor, arkasına takmış 3 tane melee'yi sağa sola koşturuyor.
Mesaj tarihi:
Ally oynayanların cidden bir tedaviye ihtiyacı var demin holy paladin resto druid geldi neden arenaya girmek istemişlerse anlamadım gıcıklığına çıkmadım kesemedikde onlardanda puan gitti bizdende fakat nasıl bir zihniyet 2 healer arenaya girer ki
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1800-2k arası 60 oyundur 1 tane rmp yok.

10 oyundan 8inde feral

10 oyundan 9 u feral+rog, dk +feral, feral+hunter, warrior+feral, dk+war gibi saçma sapan cleaveler geliyor.

10 oyundan 1indede mage lock sham geliyor.

brainless cleaveler yağmalıyor etrafı. let the whinefest begin
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ha tamam artıyor yani conq. cap
valorla aynı limitde olup birde valordan çevirilebildiği için 1650de kalır sanmıştım

evet arena partnerim kim ?

AXEDICE

OHAHAHAHAHHAAHHHAHAHAHASDASDGDFHFKHGHJö
Mesaj tarihi:
Dimi hiç dönmemek lazım, agır tahrik oldum 4 sene arena yaptıktan sonra insanın kanı çekebiliyor.

O hype'ı başka bir oyunda daha yapmadıgım için.
Mesaj tarihi:
şöyle söyliyim biz 5 senedir aynı arkadaşlar olarak oynuyoruz, bırakıyoruz dönüyoruz tekrar vs. fakat şu an ilk defa kendi aramızda bile tartışmalar rage ler oluyor ki herkes 25+.

yani arenada takım arkadaşına vururken kurtarmamak çok can sıkıcı veya sana vururlarken heal alamamak çok can sıkıcı. ki bu söylediklerimin skille uzaktan yakından alakası yok.
  • Yeni Oluştur...