Batu sc2'den kafasını kaldırsa oynıycaz da sdfsdg. Adamı yakında Kore'ye transfer edicekler. Kandırabilsek keşke.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı
Lockun iyice canına okudular ya bugün daily yapıyordum bi warrior charge attı yaklaşık 10 saniye falan stun kaldım sonrası tek 1 dot atabildim adama ve yattım. Trinketimde olsaydı gene bişi farketmezdi herhalde.
10sn nasıl stunda kaldın abi? Charge + throwdown yapar maks. o da 10sn değil zaten.
Charge+Throwdown geriye heroic leap+şarj 8 saniye civarı bi stun yapar işte, Türkiyedeki lag delayle de 10 saniye hissetmiştir.
De üzerinde PvP trinketi olmayan adam da ağlamasın bi zahmet stuna :D Throwdown'ı trinketleyince zaten stunı kalmıyor warriorun :D
De üzerinde PvP trinketi olmayan adam da ağlamasın bi zahmet stuna :D Throwdown'ı trinketleyince zaten stunı kalmıyor warriorun :D
Şu topic ben ve wissy olmadan ne kadar sıkıcı lan. Eskiden en aktif mekandı, dramlar ve kavgalar, banlanmalar hep burada olurdu.
Hey gidi.
Hey gidi.
diminishing var charge stunda ve chargein da cdu var. o kadar stun olmaz. throwdownla beraber talented hamstringle yere sabitlemistir buyuk ihtimal
Abi hava durumu gibi işte Abso reyizin hali. Aslında sıcaklık 20 derece ama hissedilen 25 fasdçöm
O zaman durum daha vahim bana 10 saniye geldi ama 7 saniye stunladı ise daha acınası bir durum :P
Bu arada trinketin yoksa 7 saniyede ölürsün gibi bir mantık hatalı bence. Elbette sonuçta ölmem mantıklı ama 7 saniyeden bahsediyoruz yani HP olarak 108k falan bi hp var çok değil ama az da değil yav.
Aynı durumda ben olsaydım warrioru o sürede alabilir miydim onu düşünmek lazım.
Bu arada trinketin yoksa 7 saniyede ölürsün gibi bir mantık hatalı bence. Elbette sonuçta ölmem mantıklı ama 7 saniyeden bahsediyoruz yani HP olarak 108k falan bi hp var çok değil ama az da değil yav.
Hnorou hala conqueste dönüştüremiyoruz değil mi?
Yok, conquest honora dönüşür dönüşse dönüşse, ama şu an o da yok galiba.
O zaman durum daha vahim bana 10 saniye geldi ama 7 saniye stunladı ise daha acınası bir durum :P
Abi resilyınsın yok bişeyin yok öyle takılıyosun gearlı adam da gelip kırsın bi zahmet kafanı ne var ki :D üstünden bi frost dk geçsin fikirlerin değişir warrior hakkında :D
Arenada veya BGde değilim HC sırasında idim ondan res yok üzerimde. Ayrıca resli item olsa stun daha mı az oluyor? Sadece aldığım dmg azalıyor ki herif beni stundan çıkmadan kesti yani 1 trinketle en fazla 2-3 adım atıp gene stuna girerdim ölmem max 2-3 saniye uzardı.
Abi Res %30-40 arası aldığın dmgi azaltıyor, dolayısıyla ölme süren %30-40 artıyor. Böylece stundan çıkma şansın oluyor. Adam bütün stunlarını cd'lerini atmış sana kesmiş ne bekliyodun ki onu anlamadım.
Dediğim gibi DK gibi classlar varken oyunda warriora şu sebepten laf atman komik kalıyor.
Dediğim gibi DK gibi classlar varken oyunda warriora şu sebepten laf atman komik kalıyor.
av weekend var. bir günde 0 dan 365 lvl set çektim warriora. pvp'ye başlayacak arkadaşlar için büyük fırsat. kaçırmayın.
365??
Vicious abi işte..
Arena ve rated yapmıyorum o yüzden bi an şaşırdım :P 365 duyunca 1 günde.
şu haftasonu insanlıktan çıktım sanırım. cuma-cumartesi warrior'a, cumartesi-pazar shaman'a, pazar-pazartesi de paladin'e full set çektim. toplamda 80k'ya yakın honor oldu. tek bir winden 350 gibi geldiğini düşününce neye dönüştüğümü merak ettim bir an.
Abi benmi yanlis biliyorum ya anlamadim. Honorla mavi set aliyorsun sadece yani.
Arena sezonu bitti dolayısıyla kekostarlar da yeni sezona arena itemleriyle girebilsinler, fark olmasın yeni başlayanlar için diye honorla alınabiliyor sezon9 itemleri.
şu haftasonu insanlıktan çıktım sanırım. cuma-cumartesi warrior'a, cumartesi-pazar shaman'a, pazar-pazartesi de paladin'e full set çektim. toplamda 80k'ya yakın honor oldu. tek bir winden 350 gibi geldiğini düşününce neye dönüştüğümü merak ettim bir an.
Fuck you Blizzard !! Şimdi aynı harcadığın honorları enchantları ve gemleri 371 ilvl viciouslar için harca..
Öne çıkan mesajlar