Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
O zaman durum daha vahim bana 10 saniye geldi ama 7 saniye stunladı ise daha acınası bir durum :P
Bu arada trinketin yoksa 7 saniyede ölürsün gibi bir mantık hatalı bence. Elbette sonuçta ölmem mantıklı ama 7 saniyeden bahsediyoruz yani HP olarak 108k falan bi hp var çok değil ama az da değil yav.
Aynı durumda ben olsaydım warrioru o sürede alabilir miydim onu düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

O zaman durum daha vahim bana 10 saniye geldi ama 7 saniye stunladı ise daha acınası bir durum :P
Bu arada trinketin yoksa 7 saniyede ölürsün gibi bir mantık hatalı bence. Elbette sonuçta ölmem mantıklı ama 7 saniyeden bahsediyoruz yani HP olarak 108k falan bi hp var çok değil ama az da değil yav.
Aynı durumda ben olsaydım warrioru o sürede alabilir miydim onu düşünmek lazım.

Abi resilyınsın yok bişeyin yok öyle takılıyosun gearlı adam da gelip kırsın bi zahmet kafanı ne var ki :D üstünden bi frost dk geçsin fikirlerin değişir warrior hakkında :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

şu haftasonu insanlıktan çıktım sanırım. cuma-cumartesi warrior'a, cumartesi-pazar shaman'a, pazar-pazartesi de paladin'e full set çektim. toplamda 80k'ya yakın honor oldu. tek bir winden 350 gibi geldiğini düşününce neye dönüştüğümü merak ettim bir an.

Fuck you Blizzard !! Şimdi aynı harcadığın honorları enchantları ve gemleri 371 ilvl viciouslar için harca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...