Chastor Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 O kadar kotu durumdami su anda wow bende accyi actiriyim diyodum tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 fotm setup oynarsan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 turtle cleave rank1 dı zaten wotlk'ta da sfasaf yeni degil yani sadece hunter iğrençti bufflanınca tekrar geri dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 turtleda warrior prottu şimdi arms warrior. 1800 ratingi geçemeyen nooblar yüzünden saçma sapan buffluyorlar classları ki hala da bu bufflar yetersiz yeni bişi gelecek mi huntera arena için diye sormuşlar Questions & Answers da. böyle bir kitle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben hunterla oynamıştım eskiden arms'ı pala tutamıyodu o yüzden prot oluyodu şimdi arms ise acıdım valla halinize :) cidden oyun bıraktırır o setup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 2 haftadır tb sırasına giriyorum, "şu weekly quest'i de yaparım win le beraber 600 honor gelir" diyerekten, günde 1 denk gelirse 2 kere sıraya giriyorum. 2 haftadır daha TB sırası gelmişliği yok. yani bu nası bi mantık, nasıl bir bg sistemi anlamış değilim, ve nasıl hala blue postlarda "tb istedigimiz gibi gayet iyi blabla" diye konuşuyolar hayret. çok çok büyük fail ya şu TB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 14 dk varken aldım sıra bekliyorum arkadaslar insden cıktı sıra aldı girdiler ben giremedim ki aldıklarında 10-15 sn ye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ya warriorlar hakkaten ayı gibi vuruyor. Yazma gereği hissettim gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bende benim warrioru dün 85 ledim. Şimdi honor kasıyorum dandik craft set aldım 1.5k res oldu gene iyi dayanıyorum yani. Bakalım full gear olunca neler yapabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hozceri said: 14 dk varken aldım sıra bekliyorum arkadaslar insden cıktı sıra aldı girdiler ben giremedim ki aldıklarında 10-15 sn ye vardı Alma zamanınla alakası yok, tamamen random. Horde yoğun serverlerda ciddi problemler oluyor; twisting nether'da mesela 1000 tane horde sıra alıyorsa 40 tane ally sıra alıyor taş çatlasa 960 kişi dışarıda kalıyor haliyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bu video doğruysa hunter açıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Aimed shot nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ne kadar nerflendiki 80k çaksada acaip:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 düz 15k crit 25-30 çıkıyor pvp gearla bahsettiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oha vanilla wow gibi olmuş at üstünde mage öldürdüğümüz dönemler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 The rate at which Honor Points are earned has been doubled. Arena matchmaking can now extend beyond a team's Battlegroup. regionwide matchmaking. vindication heroları yasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Biri xunn u teselli etsin cabuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ya söverim arkadaşım, full honor gear kastım 2 hafta dünya makalenin ödevin arasında dün öğlen bitti. Adamlar x2 demişler. Testis geçiyorlar yemin ederim. Edit: Unstable Affliction damage done when it is dispelled has been doubled, but this damage can no longer be critical. Güzelmiş bu. 3-4 buff daha gelirse kalbimi kazanabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Regalya said: Biri xunn u teselli etsin cabuk :) Ben bıraktım bunu ya. Starcraft 2 gibi taşaktan yapılma oyunlar varken surat yuvarlayan meleelere karsı oynamaktan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Şu son 2 hafta RMP oynarken hiç bu kadar keyif almamıştım. Bildiğin aktık. Takımı carryleyen mage iyiyse RMP en iyi comp olmasa da çok çok iyi comp. Tabi gouge trinketlayıp priest zergleyen TSG'lerle recklessnessla readiness'ı maçın 5.sn'sinde kullanan KFC'ler ecel teri döktürüyor. 4.1 de RMP çok daha iyi olacak, takımınızı kurun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hala RMP ÇOH İYİ OLCAK. Abi olur, 2 güne nerf gelir hiç merak etmeyin. Öyle bir aglar ki TSG'ler, "hep cc'deyiz, oynayamıyorum, bık bık" Gerek yok heveslenmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 wow pvp lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kesinlikle. Başka platformlara kaysın iyi oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 şu sınavlarım bitsin oturup sc2 l2p leyebilirim. hiç olmadı gider fps oynarım çok daha zevkli ve skill wowun mevcut arenalarından. tek hane iq lu setupların komik komik hareketler yapıp random rakamlarla maçlar kazandığı bir platform oldu arena. lollez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 beyler wow ciddi SAÇMA. son 1 aydır bfbc2 oynuyoruz, kral ya. stres yok sıkıntı yok. insan oyunu niye oynar? zevk için. lan wow adamı nasıl kasıyomuş acayip gülüyoruz durumumuza. hatta genel olarak mmorpg mi bi daha? tövbe. fps oynamak da ayrı bi zevk, tasağa sara sara oyna abi dert yok tasa yok. yok heal gelcek mi yok cc ye mi gircek yok pillar mı kite lıycak yeminle kanserlik. sigarayı bırakmış gibiyim şu an. tavsiye ediyorum. sc ye de gelicem biraz öğrenmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar