BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 GLOBALLEDİ ne abi, yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hakkaten globallemek ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 "Tek çekti" nin daha eksantriği herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 0:20 den itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 globallerim seni, hepinizi globallerim ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hunterin durumu nasil suan pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Gayet iyi. Warrior/Hunter/Shaman rank 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Wow bölümü çok sakin ! Millet oyunu mu bıraktı, konuşacak mevzu mu yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Rift'e başladı herkes, sıkılıncs gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 wow artık sıkılınca gelincek halde bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ice Barrier base damage value has been increased by approximately 120%. In addition, the benefit from spell power has been increased by approximately 8% Glyph of Frost Armor (new glyph): Frost Armor also causes the mage to regenerate 2% of maximum mana ever 5 seconds. şoka girdim. bu yönde bir adım beklemiyordum mage ile ilgili güzel oldu warrior Colossus Smash now ignores 50% of a hostile player's armor (PvP), but continues to ignore 100% of a non-player character's armor (PvE). pvp Several persistent ground effects now display different visuals for hostile and friendly players. The following spells have the same visual effects for friendly players, but new alternate visuals for hostile players: Ring of Frost, Consecration, Desecration, Wild Mushroom, Flare, Ice Trap, Power Word: Barrier, Smoke Bomb, and Hand of Gul'dan. As a general rule, the alternate effects have a red tint or hue indicating they are created by an enemy player. çok güzel değişiklikler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 rbg ödülü olmasın bu? http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/march/wingedlionmount.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 omg colo smash nerf warrior kastık ya başladılar nerflemeye... oha... gelen overpower ve ms buffunu da geri almışlar........ ffs blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Nerf demeyelimdi biraz normale çektiler diyelim cidden acımasız vuruyordu warriorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 icebarrier glyph ile 28k falan absorbluyor. pri shieldi ile 50k absorb... rmp... rmp everywhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bende warrior kasıyordum şimdi kasmayım mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Kas kas warrior her zaman sağlamdır. Sadece yeni patch sonrası 1 ay falan itemları dizene kadar düşüktür sonra önce bufflanır itemları toplayın abartı olur DMG sonra diğer patche kadar ayarlarlar tam düzelir patch gelir gene. Bir kısırdöngüdür warrior :P Aman patch degil expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Su anda pvpde hangi classlar saglam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Nerflenmis hala saglammi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Kodu mu oturtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
houseofminer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 BAIIHAN said: Ghostcrawler said: vuran warrior gnomedu bi de 359 level silahı vardı armoryledik. :) 372 silahlı warrior olsa falan 60k üstü çıkardı. o görüntüyü anlatamam ya. bizim war full gear landslidelı. tanka full shatter çıkardım hp yerinden oynamıyor %90-100 direk. sonra arkamı döndüm healer ne var ne yok görelim diye blank cs df derken arkama tekrar döndüm ve... ... tank %90-50-20-0 şaşkınlıktan ventte çıt çıkmıyor. ben kendi takımımdaki warriora oynayacağın classa... diye küfür ediyorum./870 hacı o olay öle olmadı :D biz balkondaydık fcye dalıyoruz tankta can 110k cıvarı gözümü kapadım actım 20k olmuş hammer of wrath vurmaya fırsat kalmadan fc ölmüş sonrada ventten bir ses abii 40k normal vurdm asasdgsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yeni setup keşfetmişler. warrior hunter healer. saçma sapan işler. scatter trap kombosuna healerınızı trinketi yoksa hunter ve warrior sizi 2 defa öldürecek kadar vuruyor. 4 gün sonra da gametime bitiyor. silkeleseler yenilemem. berbat halde arena ve millet ne fotmsa onu oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aynen.. dün yeniledim açtım accountu. pişman oldum saati dolmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar