ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 eğer hem koşturup hemde heal atmıyorsan bişileri yanlış yapıyorsun demek oluyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahmedinejad said: Masquerade said: Bitiriyorlar? Lol... Cyclone duration has been reduced to 5 seconds, down from 6. Lifebloom's bloom effect has been reduced by 20%. In addition, it now costs 11% of base mana, up from 7% şunu iyi bi okusanız keşke topluca? %20 nerf lifeblooma + manacostu artıyorsun, üstüne cycloneu nerfliyorsun. resto druidi druid yapan baska ne var ki? yazmışsın da eksik olmuş. merak etme okuyorum zaten. lifebloom mana increase nerfü geri alındı. cyclone 5 olması normal. diğer tüm ccler 10'dan 8'e nerflendi, cyclone'a dokunmadılar. lifebloom nerfüde şart kere şarttı. %5 deki druid lb patlatarak saçma sapan hplere dönüyordu. hiçbir şeyin öldüğü falan yok, druid şu andaki mana management olarak en rahat olan sınıf. bazen farklı oyunları mı oynuyoruz diyorum cidden saçma sapan o öldü bu bitti yorumlarını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=di44MSi2D90&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 setlerdeki yenilikçilik limiti sıfıra iyice yaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yenilikçiliği geçtim ben. çizginin altına düşmese yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 3700 resil, plate üzerinde http://img822.imageshack.us/img822/6821/nicegame.jpg brb rerolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 It's fine, learn t-MOTHER OF GAWD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yoksa siz hala wow mu oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sparkcaster said: yoksa siz hala wow mu oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sparkcaster said: yoksa siz hala wow mu oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yoksa siz hala oyun mu oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 rift fanbois. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sparkcaster said: yoksa siz hala wow mu oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 finally warriors will have no more mobility problems, because everything will die after a charge demiş biri arenajunkies de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Warrior rolletçekler illa herkese. Dün gece Warrior'un biri Rated Bg'de flag taşıyan tankımıza 55k mortal strike vurdu %50 debuff geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi tankınızın resilenceı 100 falan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 3800, prot paladin. valla yalan falan da atmıyorum adam tertemiz 55k mortal strike crit vurdu üstüne de diğer başka ability ile de 40k vurdu resmen tankı globalledi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o prot pala sizin miydi yoksa dsads dün aynısını yaşadık. mage: pala sheep druid cs rog: bılaynd atarım ne zaman istersen mayko! priest: dispelliyorum warrior: DISPEL LAZIM BANA dk: tamam biz çatıya çıkıyoruz warrior: AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 68K MS VURDUM ÜSTÜNE 40K NORMAL ASDADSAD AHAHAHAHHAHAHAHAAHHA GLOBALLEDİM LAN TANKI AHAHHA! bizim warrior aynen bu şekilde her oyun tank globalliyor. her ratedda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 vuran warrior gnomedu bi de 359 level silahı vardı armoryledik. :) 372 silahlı warrior olsa falan 60k üstü çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 birkaç saniyede hayvan gibi dmg yapıyorlar ama support varsa gayet güzel kitelayabiliyosun, rogue sp giriyoruz adam bana dalıyor direk tüm hp gidiyor ama rogue slowlayınca ve pillar arkasına geçince hiçbir şey yapamıyor 15-20 saniye pillar etrafında tavaf ederek canımı manamı fullüyorum böyle 20 dkdan fazla süren arena oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ghostcrawler said: vuran warrior gnomedu bi de 359 level silahı vardı armoryledik. :) 372 silahlı warrior olsa falan 60k üstü çıkardı. o görüntüyü anlatamam ya. bizim war full gear landslidelı. tanka full shatter çıkardım hp yerinden oynamıyor %90-100 direk. sonra arkamı döndüm healer ne var ne yok görelim diye blank cs df derken arkama tekrar döndüm ve... ... tank %90-50-20-0 şaşkınlıktan ventte çıt çıkmıyor. ben kendi takımımdaki warriora oynayacağın classa... diye küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Warr - 60k küsür bişey MS vurdum abi, üstüne de 40k normal vurdum AHAHAH Retri Pala - 40k normal nasıl oluyor abi? Nesi normal? Ben - Küsüratı kaçtı? Warr - 68k vurmuşum. Adamın küsürat dediğini vuramayan 5 tane class sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar