Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 işte globalleyebildiğin için crit gidiyorsunn, şu an warriorla birlikte lamer class seviyesinde mage, adamlar hpleri arttırdık artık burst olmayacak diyolardı bide şaka gibi, resillence ın crit damage ini ve şansını azaltması ve healerların azalan burstle pvpde nerflenmesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ağlama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Tavrın çok S3 be güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 valla xunn. mage şu an gereğinden fazla rootluyor ve frozena frostbolt atma gibi derdi olmadığından absürd bir class oluyor. ister s3 de ister 82 level moba 20k anca atıyorum de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abi baya OP şu an ring of frost, ona büyük eyvallah. Lakin dmg şu an OP değil, death knight ve warlock'un interrupt edilemeden herkesi dotlayabilmesi yada druidin shapeshift spamleyerek dmg'a ara vermemesi benim icelance spamimden farklı değil inan. Şu an üstüne abandıgın zaman dmg verdirmedigin tek class mage'ti, şimdi diger classlar gibi user friendly olmuş tek fark bu. Ve bu classı çok sıkıcı ve diger kullanıcılarıyla aynı oynamana sebep oluyor. Spam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi ring of frost şu an mage in en fine skill i, aralıksız root her root yediğinde arkasından gelen 2x icelance crit felan 1.5 saniye içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kimin fof u çok procluyorsa o taraf kazanıyor zaten dshg. hele ring of valor ve dalaran arena gibi küçük haritarlarda adamın her novası, rof'u bütün haritaya etki ediyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mage'deki tek skill gereksinimi blinklemen gereken ana doğru karar verebilmek ve cs atabilmek şu an. Sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 CC classı mage, skill isteyen tarafı bu. CS'ler falan filam kafa gerektirmiyor cok, refleks yeterli. Azıcık positioning azıcık gamelay oku oynarsın mage artık. Çünkü dmg çıkarmak çok kolay artık. Eskiden böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hiçbir şey yapmıyorlarsa lance spam yerine frostbolt falan cast etsinler yeter ya, adam kick falan yiyince bi durulsun. ciuv ciuv ciuv ciuv bütün maç bu ses yankılanıyo odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 evet abi o sese ben de çok uyuzum, bide ben yanlıslıkla frostbolt falan spamliyorum bazen, kafam karısıyor fail dmg çıkıyor ahaasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Resto druid ve unholy dk oynayan varmı taktik sorucam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5zDVEZFfdSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 haha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 warriora bağırdım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 rogue bi anda girdi ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 finntroll(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ahaahah anıra anıra güldüm rog ile drooda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 SMOKE BOMB SKJDHFKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Priest adeta arena yaptığım anların bir yansıması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hunter ne diyo BLIZZAALAH AKBAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sparkcaster said: warriora bağırdım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=5zDVEZFfdSo Masq allah belanı versin ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aOSDJHAYAuauau of cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Super olmus:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar