roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 AHA şu an şunu dinliyordum: TAVSİYE: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150326012890374&oid=113740775325033&comments&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tavsiye ede ede xeneon doğulu yu mu tavsiye ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 300 500 300 500 SENİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE YAZIK HAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LELELELLELELEELLEELEL GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER GEÇRE AJSDLKASFJDAFLKAFŞ.G34İP2ĞOÜ Evet. Ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hepsi bölünerek ürerken sevişerek üremeye karar veren işgüzar hücrelerin suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sex iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 AŞKK GİDENE ACIMAK MI BU YÜKÜ TAŞŞIMAKK MI YARRRAAYI KAŞIMAK MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan aşk acısı çekilir mi manyak mısın? hatun bol memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "roket adam" said: "roket adam" said: olitere said: gecko-nilep-roketadam-murgeal bunlar böyle bi takım abi bölünemezler ahaahhaah ortak noktamız ne çok merak ettim mulgear ile ben almancı gecko liseli nilep ve ben bi ara nice guy'lıktan meriçlikten bezmiştik düzeldik falan ee ne lan ortak noktamız HAKARET Mİ BU Orda ben de olcam yalnız her bölüme biraz uyuyorum.Liseli hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hatun bol da bize mi bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok seni de yazıcaktımda biraz elitleştin son zamanlarda sende bizden birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nerde o sevgilimizden ayrıldık diye beraber ağladığımız saftirik darta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Edit: bu posttan sonra kendimi gerizekalı gibi hissettim. Dartanian said: "roket adam" said: "roket adam" said: olitere said: gecko-nilep-roketadam-murgeal bunlar böyle bi takım abi bölünemezler ahaahhaah ortak noktamız ne çok merak ettim mulgear ile ben almancı gecko liseli nilep ve ben bi ara nice guy'lıktan meriçlikten bezmiştik düzeldik falan ee ne lan ortak noktamız HAKARET Mİ BU Orda ben de olcam yalnız her bölüme biraz uyuyorum.Liseli hariç ahahahha evet dartanian'ı da alalım. HAYDEEEE 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gecko said: hatun bol da bize mi bol herkese bol lan... kasmayın bu kadar. hatta kadınlara bile kadın bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi trolleyinde. Piramit oluyo dikkat :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 piramitin sonu çekiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sapla emaneti kaç abi kambur kambur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 onun yerine kacirip tecavuz etsem. Namus davasina nikah basarim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: onun yerine kacirip tecavuz etsem. Namus davasina nikah basarim lol. emaneti tak, öldür, kaçır, tecavüz et. evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bokunu çıkarıyonuz ama ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: onun yerine kacirip tecavuz etsem. Namus davasina nikah basarim lol. eyvaaaaah... harcican gençliği. yaş kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 topigi açan kendi kendini trollüyo sana noluyo bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 trollemesin mal mı, efendiyse gitsin akıllıca çeksin acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 debuff bu laflar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 troller troller arkağaşım, ayıboluyo acısı var!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar