nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 geckocum sen tavsiye verme be aşk meşk konusunda, hele duygusal adama.. kılavuzu karga olanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bi ders çalışayım diyorum neler kaçırıyorum yiea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ginalyden grafikli bir yorum bekliyorum acikcasi. Her seyi o grafigin cözecegini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nileppezdel said: geckocum sen tavsiye verme be aşk meşk konusunda, hele duygusal adama.. kılavuzu karga olanın.. çok fena atılımlar patlattım görücen sen yakında :) ihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 caps de isteriz gecko. go get him tiger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 olitere said: DeBuffAndHeal said: neyini aciklayim abi öle dedi iste. Muslumanim dedi o soruya. 2 arkadasi vardi tokalasma yasak el temasi asla yok. Elim bi kac kere havada kaldi zaten :).sevin abi yemişim aşkı ya valla sevin abi adam haklı, ucuz kurtarmışın lan fııııyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gecko-nilep-roketadam-murgeal bunlar böyle bi takım abi bölünemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gecko said: nileppezdel said: geckocum sen tavsiye verme be aşk meşk konusunda, hele duygusal adama.. kılavuzu karga olanın.. çok fena atılımlar patlattım görücen sen yakında :) ihihihih ben sana kız arkadaş sahibi olamazsın demedim, duygusal aşk adamı olamazsın aşk acısından anlamazsın dedim. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Aşkolsun malciyırımla ben takımız da geri kalanları kabul etmiyorum, takımdalarsa gol sevinci yaşayan sabri misali ittiririm atarım onları takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 angut mu diyorsun adama şimdi ? kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kavga etmiyoruz zaten, yoksa kavgada bence de söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 niye lan bende sevdim sevdim de öldüm hatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 alurielde tam yancı çıktı ha ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kavga döğüş olursa mısır da hazır zate. şansımı deneyim dedim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 olitere said: gecko-nilep-roketadam-murgeal bunlar böyle bi takım abi bölünemezler ahaahhaah ortak noktamız ne çok merak ettim mulgear ile ben almancı gecko liseli nilep ve ben bi ara nice guy'lıktan meriçlikten bezmiştik düzeldik falan ee ne lan ortak noktamız HAKARET Mİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 :> çok şirin la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 vur ha vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 daha hızlı post atın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "roket adam" said: olitere said: gecko-nilep-roketadam-murgeal bunlar böyle bi takım abi bölünemezler ahaahhaah ortak noktamız ne çok merak ettim mulgear ile ben almancı gecko liseli nilep ve ben bi ara nice guy'lıktan meriçlikten bezmiştik düzeldik falan ee ne lan ortak noktamız HAKARET Mİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 olitere meşgul şu an. ağlıyor hala, kavak yellerinin son bölümünü izlemiş. kıyamam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hakaret ettim abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 4 aile birleşip fena şeyler yapabiliriz saan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oo ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne pis adamlarız lan. adamın aşk acısı topiğini ne hallere getirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İyi ya işte, trolle aksın unutsun zaten. Trollemek ilaç gibi böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar