xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 lisenin ilk yıllarındaki uo başarımı derslerde yaptığım hesap kitaba borçluyum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 40 Things to do if You're Bored in Class? 1. Try to develop psychic powers, then use 'em. bu iyiymiş ama güçlerimin farkına varırsam okulu bırakmaya kalkarım diye korkuyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben lisede 6 da kalktıgım için ve gecede çok geç yattıgım için genelde ilk 3 ders aralıksız uyuyodum.öğlen kendime gelirdim kahvaltımı edip öğleden sonraki 3 ders her zaman cabuk geçiodu ztn :) unide ise sıkılcagım derse girmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dynun said: ya bırak sinan entel gız tribi işte wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 salıya kadar bu sıkıntı derdine çare bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Lyvanna_Dolores said: Dynun said: ya bırak sinan entel gız tribi işte wut? ya yok bişey canım sıkıldı sana laf atıyorum gsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 görende teriyi çok andırgırand biri sanacak ondan didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ooo hala devam ediyoruz.Bak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Lisede ülke fethetmece diye bi oyun bulmuştuk aşırı basit ve eglenceli. İstenilen ebatta kare kağıt çıkartılır rast gele çizgileri takip ederek sınırlar çizersin her sınırın içinde bir ülke olacak şekilde.Daha sonrada kağıt büyüklüğü yahut oyunun uzunluğuna göre bir çarpan seçilir genelde *5 alırdık.Sonradan oyuncular seçtikleri ülkelere isim koyar kalan ülkeler npcdir. 1player sırası geldiğinde saldıracağı npc yada player ülkenin ismini söyler zar atar(bakınız kalemden zar yapma tutosu) npc ise saldırdığı bu kez npc için zar atılır player ise kendi zar atar.İki zar arasındaki fark 5 ile çarpılır o kadar kare kaybedilir yada kazanılır. Sonradan bu oyuna bi yığın mod çıkarttık denizler savunma falan fıstık diye =) Okulda bu oyun akşamda Uo oynardık lisede tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aaa hakkaten, biz de o tarz bi oyun oynardık ortaokulda, anılarım canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ders dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Snake said: rpg oyun tasarımı falan mı yapsam diye düşünüyorum aslında derslerde ama çok teferrüat işi ya hem orda yazıp çizdiklerimden öteye gidemem :D harita çiz rpg dünyası için çizerken de hikayelerini yaz ben öyle yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Lyvanna_Dolores said: görende teriyi çok andırgırand biri sanacak ondan didim notes from the underground gibi mi andırgırand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ben hocayı çiziyordum. Biri müthiş olmuştu adamın resmi çekilmiş gibi. En iyi ikinci resmimdi. En iyisi Atatürk'ü çizmiştim. Hoca ilk okulda duvara asıcaktı karakalem çalışması. Ne mutlu olmuştum. Ama kardeşim resme katkı yapmak istemiş dudağı kırmızı kalemle doldurmuş saolsun. Yada uyu. En güzelidir. Ama universitede kötü. İmza kağıdını kaçırıyorsun sene girdiğin derslerden devamsızlık sorunu yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 imza kağıdı gelince uyandırıcak insan mı yok abi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sorma abi ya sınıfın hepsi uyuyordu yada çok duyarsızdılar. Uyandığımda ders bitmiş oluyordu. Ve Tarih dersiydi. Normalde hoca anlatınca severim Tarih'i ama öğrencilere anlattırınca dünyanın en sıkıcı dersi haline geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 lisede derslerde defterlere uo template yapmamış kaç kişiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 NolaxThensbane said: Lisede ülke fethetmece diye bi oyun bulmuştuk aşırı basit ve eglenceli. İstenilen ebatta kare kağıt çıkartılır rast gele çizgileri takip ederek sınırlar çizersin her sınırın içinde bir ülke olacak şekilde.Daha sonrada kağıt büyüklüğü yahut oyunun uzunluğuna göre bir çarpan seçilir genelde *5 alırdık.Sonradan oyuncular seçtikleri ülkelere isim koyar kalan ülkeler npcdir. 1player sırası geldiğinde saldıracağı npc yada player ülkenin ismini söyler zar atar(bakınız kalemden zar yapma tutosu) npc ise saldırdığı bu kez npc için zar atılır player ise kendi zar atar.İki zar arasındaki fark 5 ile çarpılır o kadar kare kaybedilir yada kazanılır. Sonradan bu oyuna bi yığın mod çıkarttık denizler savunma falan fıstık diye =) Okulda bu oyun akşamda Uo oynardık lisede tey tey. olm bu oyunu ben bulmuştum lan?! adsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 biz de o tip bi oyun oynuyoduk ortaokuldayken ama zarımız yoktu. kimin silgisi en kübikse onun üstüne yazıp onu kullanıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 NolaxThensbane said: Lisede ülke fethetmece diye bi oyun bulmuştuk aşırı basit ve eglenceli. İstenilen ebatta kare kağıt çıkartılır rast gele çizgileri takip ederek sınırlar çizersin her sınırın içinde bir ülke olacak şekilde.Daha sonrada kağıt büyüklüğü yahut oyunun uzunluğuna göre bir çarpan seçilir genelde *5 alırdık.Sonradan oyuncular seçtikleri ülkelere isim koyar kalan ülkeler npcdir. 1player sırası geldiğinde saldıracağı npc yada player ülkenin ismini söyler zar atar(bakınız kalemden zar yapma tutosu) npc ise saldırdığı bu kez npc için zar atılır player ise kendi zar atar.İki zar arasındaki fark 5 ile çarpılır o kadar kare kaybedilir yada kazanılır. Sonradan bu oyuna bi yığın mod çıkarttık denizler savunma falan fıstık diye =) Okulda bu oyun akşamda Uo oynardık lisede tey tey. Lan gözlerim doldu lan :( UHAL'in sıralarında az mı oynadık bu oyunu, çılgınlar gibi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ve ben avrupa haritasını çizerdim onun üstünde oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben derste hep yalnız otururdum hala da öyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben genellikle tahtaya boş boş bakmaya başladığım anda....içimden;"dersten bir çıkayım şunu yapacam,bunu yapacam,ah bir çıksam ah bir bitse..."diye diye kendi kendime esaretin bedelini çekiyorum yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kağıt üzerinde oyun oynarken en güzel zar dijital saat kronometresiydi bence. arada dıt dıt sesinden hoca kıllanıyodu ama olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar