Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

derste bunaltı geldiği zaman

Snake

Öne çıkan mesajlar

Lisede ülke fethetmece diye bi oyun bulmuştuk aşırı basit ve eglenceli.

İstenilen ebatta kare kağıt çıkartılır rast gele çizgileri takip ederek sınırlar çizersin her sınırın içinde bir ülke olacak şekilde.Daha sonrada kağıt büyüklüğü yahut oyunun uzunluğuna göre bir çarpan seçilir genelde *5 alırdık.Sonradan oyuncular seçtikleri ülkelere isim koyar kalan ülkeler npcdir.
1player sırası geldiğinde saldıracağı npc yada player ülkenin ismini söyler zar atar(bakınız kalemden zar yapma tutosu) npc ise saldırdığı bu kez npc için zar atılır player ise kendi zar atar.İki zar arasındaki fark 5 ile çarpılır o kadar kare kaybedilir yada kazanılır.

Sonradan bu oyuna bi yığın mod çıkarttık denizler savunma falan fıstık diye =)

Okulda bu oyun akşamda Uo oynardık lisede tey tey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hocayı çiziyordum. Biri müthiş olmuştu adamın resmi çekilmiş gibi. En iyi ikinci resmimdi. En iyisi Atatürk'ü çizmiştim. Hoca ilk okulda duvara asıcaktı karakalem çalışması. Ne mutlu olmuştum. Ama kardeşim resme katkı yapmak istemiş dudağı kırmızı kalemle doldurmuş saolsun.

Yada uyu. En güzelidir. Ama universitede kötü. İmza kağıdını kaçırıyorsun sene girdiğin derslerden devamsızlık sorunu yaşıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

İstenilen ebatta kare kağıt çıkartılır rast gele çizgileri takip ederek sınırlar çizersin her sınırın içinde bir ülke olacak şekilde.Daha sonrada kağıt büyüklüğü yahut oyunun uzunluğuna göre bir çarpan seçilir genelde *5 alırdık.Sonradan oyuncular seçtikleri ülkelere isim koyar kalan ülkeler npcdir.
1player sırası geldiğinde saldıracağı npc yada player ülkenin ismini söyler zar atar(bakınız kalemden zar yapma tutosu) npc ise saldırdığı bu kez npc için zar atılır player ise kendi zar atar.İki zar arasındaki fark 5 ile çarpılır o kadar kare kaybedilir yada kazanılır.

olm bu oyunu ben bulmuştum lan?! adsfasd
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Lan gözlerim doldu lan :(

UHAL'in sıralarında az mı oynadık bu oyunu, çılgınlar gibi ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...