Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 niang bi ara çıldırdı la, alexe pas verip alex in vole çaktığı pozisyonda. Ben kaleye kadar koşçak zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta. abi adamın sorunu mental yani oynatılmadığı için küsmüş belli ki saçmalıyor artık, yoksa harbi kaliteli biri Bre'nin sol beki yani daha ne olsun ama işte oynamıyor bu sene. Kısaca f*cking manner... diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ezdikk fenerbahçem şampiyonluga gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bol gollü bir maç oldu ancak kıran kırana mücadeleden ziyade iki tarafın da - tabi özellikle bucasporun- pek oynamamasından bol gollü oldu. bucanın 2. golde fener defansının umrunda değil "ko götüne daha 3 tane daha atmaları lazım" modundalar:) en çok volkan bozuluyor buna zaten, maç başına iki gol yedi olyor adam sonra eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Böyle bir maçta bile sırıtabilen Santos, Baroni ve Bekir'i kutluyorum. Bekir yine elinden geleni yapıyor bence, emeğine saygı onun. Bu arada 2 de penaltımız verilmedi. Gökhan Gönül'ü çizginin dışına ittiler amerikan futbolu tackle'ı ile, Stoch'u boğazından çekti, yetmedi arkasına yapıştı Ali Güneş yere indirene kadar. Penaltılarımız verilmedi diye çıkıp konuşmalıyız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yenildiğimiz maçta söylersek olmuyo harbiden,bişey deseler haklı oluyolar :) şimdiden hak aramak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Red said: ezdikk fenerbahçem şampiyonluga gidiyorsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta. abi adamın sorunu mental yani oynatılmadığı için küsmüş belli ki saçmalıyor artık, yoksa harbi kaliteli biri Bre'nin sol beki yani daha ne olsun ama işte oynamıyor bu sene. Brezilyanın nin sol beki Bastos olması lazım sakatlanmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 geçen sene milan istiyordu şimdi barcelona. fenerbahçede üstün performans sergiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aziz amca iç saha maçlarını hiç şansa bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 böle konuşacaksan işin yok burada lütfen gider misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 harrykewell said: aziz amca iç saha maçlarını hiç şansa bırakmıyor Risk almayı sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tencere <3 kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Holy said: Böyle bir maçta bile sırıtabilen Santos, Baroni ve Bekir'i kutluyorum. Bekir yine elinden geleni yapıyor bence, emeğine saygı onun. Bu arada 2 de penaltımız verilmedi. Gökhan Gönül'ü çizginin dışına ittiler amerikan futbolu tackle'ı ile, Stoch'u boğazından çekti, yetmedi arkasına yapıştı Ali Güneş yere indirene kadar. Penaltılarımız verilmedi diye çıkıp konuşmalıyız bence. O değil Niang'ın suratına tokat attı herif adamın yerde burnu kanıyor adam kalk lan dümbük ne yaptım sanki tepisi veriyor. Bizim ligin defans oyuncuları aşmış artık. Hakemler saolsun artık böyle hareketleri futbol kuralları içinde göryorlar. Üstünede kızıyorlar lan sadece burnunu kanattım kırmadım gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar