Divertissement Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet arkadaşlar bu oyunu bitiren bir insanoğlu arıyorum. ben kasamadım o kadar da o hangi sabırlı arkadaşsa bi adım öne lütfen. ayrıca soracağım bazı sorular da olacak. tabi oyunla ilgili herhangi bir web sitesi bilen varsa da söylesin nolur. dlh'de var ama almanca. dudu dudu dilleri aman..[signature][hline]DuDu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Blackisle ın yuzu suyu hormetıne bıtırmıstım oyunu... Ask and I shall listen...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 http://www.gamebanshee.com/lionheart/walkthrough.php[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 paladin yapıosun dövüosun oyunun olayı oydu hehe[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 veya stealth kasıosn herkesin yanından geciosn xp ye xp demiosn ehau stealth kascaksan auralara dikkat et ama :)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Archer yapıp, elemanları knockout ede ede indiriyordum aşağı. Çok saçma bir oyundu, sırf black isle nın yüzü suyu hürmetine oynadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Zaten thieflik olmadan oynanabilineceğini sanmıyorum en azından lockpick çok gerekli de. hangi guilde gireyim diye soracaktım. thieves istiyorum o kadar ama adamlar çıkıp illa beni öldür diyo ya[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: arcane, 31 Mart 2004 12:43 tarihinde demiş ki: paladin yapıosun dövüosun oyunun olayı oydu hehe şu cümleyi quote'layıp altına iki yıl önce açtığın başlıkların linklerini koyardım uykum olmasa, gelecek nesillere miras kalırdı öngörüşlülüğün.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bak güzel kardeşim anlamamakta ısrar ediosun oyunun başı gayet roleplaye uygundu oyun çıkmadan önceki ssler de zilyon tane diyalog menüsü vardı adamlar takozluk yapmışsa güzelim senaryoyu hack n slash e kurban ettiyse ben ne yapayım[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sevmedim begenmedim bi oyun :p yani iih olmamis zamanindada demisdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 black isle graphix. black isle rullas. that's all. bitirmiştim. dabi ki paladin. 9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Thief skilleri olmadan da rahat bitirebiliyosun. Thievery yi arttıran bi kaç eldiven vs. tut yanında, zaten sandıklar da o kadar önemli değil. Ben hiç puan vermediğim halde 70 falan lockpick vardı çoğu sandığı açabiliyordum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 UP evet bu oyunu yeni duydum black isle duyunce hemen downloada basladim ama biraz negatif reviewlar almis saniriim.. oynamaya degermi merak ediorm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 degmez[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Black Isle a güvenimi iyice sarstı bu oyun![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 oyun aslinda kotu ama hikaye yuzunden bi kere oynayabiliyosun yani arcane cok guzel soolemis guzelim hikayeyi almislar hack n slash yapmislar sirf side questler icin iki defa oynadim oyunu snlara yaklastikca iyicene hak n slash lesti ben de vazgectim oynamaktan[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 planescape, fallout, baldur's gate gibi oyunlardan sonra benzer black isle oyunu bekliyerek oynarsan oyun berbat. Ancak diablo 2, nox, uo gibi oyunları oynuyorsan paso hack&slash takılıyorsan, oyunda rp öğeleri ve dialog opsiyonları görünce "vaaov" diyorsun. Oyunun senaryosu güzel, bir kere oynanıp bitirilmesi gerekiliyor. Ama black isle'ın diğer rpg oyunları gibi birer klasik değil bence.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Siz rpgyi eleştirirken baldurla karşılaştırırsanız daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız :) Sonuçta ortalamanın üstünde güzel bi oyun ve bence 1 kez de oynanır hakediyo artıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hep alışmışız Black Isle dan düşündüren bir oyun quest çeşitliliği hoş bir ortam kesme biçmenin yanında başka işer falan filan bunda olmayınca ister istemez beklentileri çıkmıyor oyun güzel yoksa ama Black Isle keşke bg gibi bir oyun çıkarsaydı demeden geçemiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 BLACK ISLE YAPMADI OYUNU BLACK ISLE YAPMADI OYUNU BLACK ISLE YAPMADI OYUNU şöyle yazalım da artık "bis çuvallamış bu oyunda" mesajlarının sonu gelsin.. inanılmaz bir olay ya, kaç kere söylendi halen millet bis yaptı diyor. reflexive diye yeni bir şirket yaptı yanlış hatırlamıyorsam, bis sadece special sistemini kullanmalarına izin verdi ve yapılışında gözlemci oldu. oyunu bis kadrosu yapmadı yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bi ara bi sticky yapıcam lionheart ı bis yapmadı diye :P[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Da Vinci aşkına bitirmeye kastım da... aşk da bi yere kadarmış. bunu basit bir oyun öğretti bana evet (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ah ulan Sheakspere i öldürmüştüm yanlışlıkla farkındada değildim. Tüm oyun berabat olmuştu bayağı ilerledim bi baktım sheakspere ile ilgili görev veriyor. adam ölü questi yapamıyordum. sonlarda canavarlar şehre gelince oyunun bokunun çıktığı dakikadır.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar