Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 maç baya fantastikleşti. gzli olmayanlar da izlesinler derim ben. 2 dk da 3 net pozisyon yaşadık Elano'nun kornerden direkt direğe çaktığını da sayarsak. Bayağı gidicek heralde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fizban said: iki kez gtopla oynadi kornerde. yalniz maci actim bi direkten donne top bi mtulak pozsiyon bu nedir ehu babacum?? asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gol olsaydı cok imba olurdu :D korner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fizban said: iki kez gtopla oynadi kornerde. yalniz maci actim bi direkten donne top bi mtulak pozsiyon bu nedir ehu O kornerden önce bomboş kaçan pozisyon var fiz ona dedik kesin pozisyon diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 iste onu diyorum ben de. hic beklemiyordum boyle olmasini garip geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 SABRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ yalnız iyi oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sabriiiiii sabriiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi penaltı değil mi o dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 penaltımızı niye vermedi :) hep aynı anda atıyoruz masq ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 nası devam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yeni bir şey değil ki, 1.5 sezondur falan bayağı iyi oynuyor Sabri. İsmi çıkmış bir kere. Yoksa taş gibi oynuyo adam ara ara eblehlik yapması dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok sabri iyi değil takım çok kötü skibbe dönemi falan iyi oynadıgımız maçlarda sabri batırıodu :) takım iyise sabri kötü.sabri iyiyse takım kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok ben 58 sayfa sabri savundum bu forumda da =) bugün baya iyi basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 10 dakikadır tek kale oynayıp atamadık lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 olacakları söyliyim sana 1-2 tane daha kaçırırız.sonra 1 tane yeriz.panikleriz 2-3 olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Red said: yok sabri iyi değil takım çok kötü skibbe dönemi falan iyi oynadıgımız maçlarda sabri batırıodu :) takım iyise sabri kötü.sabri iyiyse takım kötü :) Geçen sezon ortasından beri inanılmaz geliştirdi kendini, gayet iyi oynuyor takımdan bağımsız olarak. Yalnız bu maça kalp dayanmayacak ha sürekli pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 güzel maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 baktıgımız zaman şu kadroda en zayıf halka servet ve ayhan bence barış yine koşuyo falan kurtarıyo dengesiz bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yalnız şeyi farkettiniz mi bilmiyorum, Galatasaray sezonun başından beri kendi sahasındaki maçlarda otoriter kariyerli hakemlerle, dış saha maçlarını keko keko hakemlerle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 UniRoss said: Yalnız şeyi farkettiniz mi bilmiyorum, Galatasaray sezonun başından beri kendi sahasındaki maçlarda otoriter kariyerli hakemlerle, dış saha maçlarını keko keko hakemlerle oynuyor. federasyon 3 büyükler icin yapıo onu hep.. bizim icinde aynii yapılıo.. fırat aydınus deniz coban fln filan yönetio icerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hayır,kayrılalım demiyorum da ağzımıza da sıçmasın hakemler... Kewell bitmiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kewell yeni yeni toparlıyor geçen haftalara göre çok daha iyi mesela bu maç ama hala çok eksiği var tabii. Neill gole gidiyo utanmasa, hadi Nesill sen at bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 UniRoss said: Hayır,kayrılalım demiyorum da ağzımıza da sıçmasın hakemler... Kewell bitmiş ya... zaten kayırıldigi fln yok öyle buyuk takımlarin... aksine anadolu korumada suan... q7'ye atılan tekmelerden 1 tane q7 attimi sari cıkıo hemen... ama ona 10 tane yapılıo oynatıo.. niang icnde böyle,arda icinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lwxjN4c2tvk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 lan daha ilk yarı bitmedi pozisyon nete düşmüş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar