barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 cimbom kümeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bende bilgisyarda takılıyorum ztn arada bakıyorum cunku tvnin karşısına oturup moda girersem sinirim bozulcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yalnız maçın başlama vurusundan önce istiklal marşından hemen sonra stadyumun atmosferini şato'nın imajı falan tam bir premier lig maçına benzettim ortamı.. aynı hisse kapılan oldumu acaba haah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yemek falan söyledim dışardan, laptop çektim bide önüme dragon age oynayarak izlicem maçı... O atmosfer bizim oyuncular topu ayaklarına aldıklarında bozulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ilk dakikadan atacaklardı az daha das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dakka 2 ilk net pozisyonu verdik ahah sagolun hala inatla göbeğe ali turanı koymuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 size kaç dk önce yayın geliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kamera çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hiç iyiye işaret değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya o kadar rezillik yaşanıyor ve ben hala ayhanı izlmeye kalbim yetmiyor abi gencecik adamım öldürcekler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yakın zamana şansa bala bi gol bulmazsak bunlar parçalar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi fifa gibi yemin ediyorum. defans çizgisinin arkasına top atıyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hasan ali,ali turanı perişan ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ya işte şunları uyardıkları sürece, o sarı kartlar çıkmadıkça ardalar q7 ler sakat olucak hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bişi dicem kameradan mı yoksa gerçekten bizim topcular arasında o kadar mesafe var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mesela kewella yapılan şu kasaplık gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kewella yapılana hakkaten nasıl kart verilmez ha Bu Ömer Şişmanoğlu da benim FM2010 oyunumda 2 sene gelişipdehşet saçıyodu geçen sene gerçekte nasılmış bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 webtv de bir problem mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Masquerade said: mesela kewella yapılan şu kasaplık gibi haha yada barisin yaptgi gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ali'ye yapılan kewell'a yapılan... 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya sinirlenmiyim diyorumda bu kadro neden böyle yani sabriyi neden yerinde oynatmıosun.bırak sağ bek oynasın elano sağ açık oynasın.göbeğe başkasını koy yada mehmet batdalla başla yani pino elano kewell mehmet daha iyi olmaz mı elano maçı sattı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 OHA kaçana bak yaa bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kornerde noldu be?!? edit: ok açıkladıalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ne diyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 iki kez gtopla oynadi kornerde. yalniz maci actim bi direkten donne top bi mtulak pozsiyon bu nedir ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar