Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 milyon 390 bin TL haftaya devretti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karıya kıza yediricem parayı 1 ay sonunda eski hayatıma dönücem hoş bir tatil yapmış olucam fikrimi değiştirdim geleceğe izmire falan yatırıma ne gerek var adgfdg
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

çıkarsa parayı ailedeki dört kişiye eşit olarak bölüştürürüm kendi paramın bir bölümüyle orta halli bir araba alırım, 2 odalı okuluma yakın bir ev satın alırım evinde içini keyfimce döşerim geri kalanınıda faize bırakırım öyle çok para harcayacak yerimde yok gösterişide sevmem zaten o yüzden pahalı arabalar bana göre değil :D

dasaaa said:

arkadaşlar çıkarsa yakıyoruz.. hayal kurmayın lütfen..

alla alla..

iki dakka villain olmayı beceremediniz.

ya yakıcaz ya da evil evil bişiler yapıcaz işte.

bu topic gösteriyor ki, insanlar para biriktirmeyi, yatırım yapmayı vs bilmiyor.

dağıtıyım, ona buna vereyim, yakayım felan.
Mesaj tarihi:
para biriktireyim, yatirim yapayim diye dusunmuyolar belki?

bana ciksa, oynamadan biraz zor cikar ama neyse, istanbuldan 5 ev alirim(bulunsun lazim olur). 2 tane de yazlik alirim, biri istanbula yakin biri izmir civarindan. gerisine sonra karar veririm.
Mesaj tarihi:
Marty said:

çok saçma olmuş bu dediğin.

"para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" diyorum, sen "para biriktirmeyi düşünmüyorlardır belki" diyorsun.

yani para biriktirmeyi düşünmemenin nedeni para biriktirmeyi düşünmemek oluyor.

yok neyse bişi demedim farzet.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Marty said:

çok saçma olmuş bu dediğin.

"para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" diyorum, sen "para biriktirmeyi düşünmüyorlardır belki" diyorsun.

yani para biriktirmeyi düşünmemenin nedeni para biriktirmeyi düşünmemek oluyor.

yok neyse bişi demedim farzet.

"para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" dememissin. bilmiyolar demissin.

Bone said:

Napolyonn said:
...

dasaaa said:
...

bu topic gösteriyor ki, insanlar para biriktirmeyi, yatırım yapmayı vs bilmiyor.

Mesaj tarihi:
Marty said:

"para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" dememissin. bilmiyolar demissin.

Bone said:

tamam cümlede bilmiyorlar ile düşünmüyorlar aynı anlamda.
o tip konularla bilgisi olsa, ilgisi olsa, zaten düşünmüş olacaklar.

bilmek derken "bak ben master yaptım, bu konu üstünde doktora tezi yaptım" değil.
Mesaj tarihi:
fede said:

bu kadar paraya yapılacak tek bişey var mantıklı o da direk faize koymak ayda 120bin gelir elde etmek

bütün parayı çöt diye veriyolar mı ki?
ben olsam bütün paramı tek maça basıp iddaa'yı çökertmeye çalışırım.
Mesaj tarihi:
ya arkhadaşım, hiç bi lirasını vermezler diyorum, ne %20'si?

ha, gerçi hayalden birden kurtulamıyosunuz tabii, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, yüzde yirmi yüzde yirmi kurtulun evet.
Mesaj tarihi:
Suark said:

verirler, ama 120 binden fazla alırsın.
pazarlık yapıcaksın bankalarla, hangisi daha çok veriosa. Yoksa hepsini aynı yere yatırmanın manası yok

Bankalar şu anda çok fazla yükseltmezler. Acaip para birikti bankalarda, sürekli insanlara para satmaya çalışıyorlar, herkese kredi vermeye çalışıyorlar. Artık dosya parası falan bile almamaya başladılar, o derece.
  • Yeni Oluştur...