Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 benzin alsak o parayla. sonra yaksak benzini ?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Dartanian said: Biri ciddi anlamda 10 sayfanın özetini çıkarabilir mi? özetlersek parayı kazanırsak yakıyoruz..
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 8 17 27 31 40 49 oynayın kazanın. gelecekten geliyorum.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 karıya kıza yediricem parayı 1 ay sonunda eski hayatıma dönücem hoş bir tatil yapmış olucam fikrimi değiştirdim geleceğe izmire falan yatırıma ne gerek var adgfdg
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dasaaa said: Dartanian said: Biri ciddi anlamda 10 sayfanın özetini çıkarabilir mi? özetlersek parayı kazanırsak yakıyoruz.. İşte bu yüzden seviyorum patiyi.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Napolyonn said: çıkarsa parayı ailedeki dört kişiye eşit olarak bölüştürürüm kendi paramın bir bölümüyle orta halli bir araba alırım, 2 odalı okuluma yakın bir ev satın alırım evinde içini keyfimce döşerim geri kalanınıda faize bırakırım öyle çok para harcayacak yerimde yok gösterişide sevmem zaten o yüzden pahalı arabalar bana göre değil :D dasaaa said: arkadaşlar çıkarsa yakıyoruz.. hayal kurmayın lütfen.. alla alla.. iki dakka villain olmayı beceremediniz. ya yakıcaz ya da evil evil bişiler yapıcaz işte. bu topic gösteriyor ki, insanlar para biriktirmeyi, yatırım yapmayı vs bilmiyor. dağıtıyım, ona buna vereyim, yakayım felan.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 para biriktireyim, yatirim yapayim diye dusunmuyolar belki? bana ciksa, oynamadan biraz zor cikar ama neyse, istanbuldan 5 ev alirim(bulunsun lazim olur). 2 tane de yazlik alirim, biri istanbula yakin biri izmir civarindan. gerisine sonra karar veririm.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Pipet said: yüksek bir yere çıkıp 10 milyon kapış yaparım doğal seleksiyon deneyimi canlı canlı gözlemlerim ahahahahaha çok başarılı =D
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Marty said: para biriktireyim, yatirim yapayim diye dusunmuyolar belki? çok saçma olmuş bu dediğin. "para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" diyorum, sen "para biriktirmeyi düşünmüyorlardır belki" diyorsun. yani para biriktirmeyi düşünmemenin nedeni para biriktirmeyi düşünmemek oluyor. yok neyse bişi demedim farzet.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 1 milyon tl bilem olsa aylık 5k, veya günlük 150tl paranız olur işte negzel.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bone said: Marty said: para biriktireyim, yatirim yapayim diye dusunmuyolar belki? çok saçma olmuş bu dediğin. "para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" diyorum, sen "para biriktirmeyi düşünmüyorlardır belki" diyorsun. yani para biriktirmeyi düşünmemenin nedeni para biriktirmeyi düşünmemek oluyor. yok neyse bişi demedim farzet. "para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" dememissin. bilmiyolar demissin. Bone said: Napolyonn said: ... dasaaa said: ... bu topic gösteriyor ki, insanlar para biriktirmeyi, yatırım yapmayı vs bilmiyor. dağıtıyım, ona buna vereyim, yakayım felan.
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hepsi bana çıksa tek kuruşunu bile başkasına vermem heralde 40 tane ev alırım kiraya veririm
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu kadar paraya yapılacak tek bişey var mantıklı o da direk faize koymak ayda 120bin gelir elde etmek
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Marty said: "para biriktirmeyi düşünmüyorlar, gidip dağıtayım diyorlar" dememissin. bilmiyolar demissin. Bone said: bu topic gösteriyor ki, insanlar para biriktirmeyi, yatırım yapmayı vs bilmiyor. dağıtıyım, ona buna vereyim, yakayım felan. tamam cümlede bilmiyorlar ile düşünmüyorlar aynı anlamda. o tip konularla bilgisi olsa, ilgisi olsa, zaten düşünmüş olacaklar. bilmek derken "bak ben master yaptım, bu konu üstünde doktora tezi yaptım" değil.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fede said: bu kadar paraya yapılacak tek bişey var mantıklı o da direk faize koymak ayda 120bin gelir elde etmek bütün parayı çöt diye veriyolar mı ki? ben olsam bütün paramı tek maça basıp iddaa'yı çökertmeye çalışırım.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 verirler, ama 120 binden fazla alırsın. pazarlık yapıcaksın bankalarla, hangisi daha çok veriosa. Yoksa hepsini aynı yere yatırmanın manası yok
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 temaya birazını bağışlayıp evin önüne ortaboy bi central park yaptırırız
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vermezler hepsini. %20 sini filan düşün.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya arkhadaşım, hiç bi lirasını vermezler diyorum, ne %20'si? ha, gerçi hayalden birden kurtulamıyosunuz tabii, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, yüzde yirmi yüzde yirmi kurtulun evet.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kolon başı 1 lira oynarken devlet ortakçı mı giriyo lan, ne vergisi? iddaa kuponu yapıyoruz da misli parası mı ekliyo, ne istiyo yani?
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mayhem buraya 6 mübarek rakam yaz da nasiplenelim.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Suark said: verirler, ama 120 binden fazla alırsın. pazarlık yapıcaksın bankalarla, hangisi daha çok veriosa. Yoksa hepsini aynı yere yatırmanın manası yok Bankalar şu anda çok fazla yükseltmezler. Acaip para birikti bankalarda, sürekli insanlara para satmaya çalışıyorlar, herkese kredi vermeye çalışıyorlar. Artık dosya parası falan bile almamaya başladılar, o derece.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 18 milyon olmuş, 20 olmucak heralde. :(
Öne çıkan mesajlar