hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o değil de cata'da doğru düzgün bi realm'e geçmeyi düşünüyorum yahu ben. mazrigosta yalnızlıktan sıkıldım oyuna başladığımdan beri oynuyorum bir tane doğru düzgün arkadaşım ya da çevrem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Aynı şekilde askerden önce benimde terokkar da ortamım vardı, geriye döndüm herkes oraya buraya migrate etmiş. Realm ve battle group rezalet ötesi. Pati'nin guild başlığına baktım hep 2009 veya 2010 olanlar da yalan olmuş. Yok mudur şöyle pati için call to arms? Catacalysm de casual olarak raider a ihtiyacı olan CB'den beri oynayan deneyimli oyuncu isteyen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Pati guildi gayet aktif bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 3 saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Login screeni hiç beğenmedim. Grafik kötü, dw in duruşu kötü, animasyon kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vanillaya değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Son ZG runımı da lock'ı serverların kapanmasından 1 saat sonra açılacak olduğu için kaçırdım. Elveda Zulian Tiger :( Neyse, akşam 7 buçuk gibi anca evdeyim, acaip merak ediyorum oyunun ne halde olduğunu şu anda. Serverlar 5'e kadar falan açılmasın yine de ilk anlarda girmenin hazzını yaşayayım JAJAJAJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 oh be yeni log in screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Trias said: Login screeni hiç beğenmedim. Grafik kötü, dw in duruşu kötü, animasyon kötü bende hala eski login screen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vay açıldı serverlar hızlı oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 4.0.3a # Classes *Druids: The damage done by the following abilities has been reduced by approximately 17%: Mangle (Bear), Maul, Lacerate, Pulverize, Swipe (Bear), Thrash. * Hunters: A second pet can no longer be summoned when the active pet is dead. * Mages: Arcane Concentration will not go on internal cooldown when it fails to proc. The damage from Deep Freeze on stun-immune targets is now properly benefitting from Frostburn, including when increased by Mastery Rating on gear. Frostfire Orb now correctly triggers Ignite on critical hits. Pyroblast! made available by Hot Streak will no longer consume Clearcasting. When Scorch is cast by a mage who has Improved Scorch Rank 2, it will no longer consume Clearcasting. Shatter now only increases the chance for Molten Armor's damage to be a critical strike when the target is actually frozen, as intended. *Paladins: Glyph of Light of Dawn no longer incorrectly reduces the healing of Light of Dawn. *Priests: Prayer of Healing is now properly healing all of the target's party members, unless they are further than 30 yards away. o Twisted Faith no longer gives a 4% damage increase to Mind Flay when Shadow Word: Pain is active on a target. *Rogues o Envenom now properly scales with Potent Poisons. *Warlocks: Soul Fire will no longer consume both Empowered Imp and Soulburn when they are active. It will consume Empowered Imp and leave Soulburn still active. *Warriors o Shield Slam's damage has been reduced by about 28% at level 15, with less, but still noticeable reductions at higher levels. # Quests * The Wayward Fire Elemental is now properly tracked on the mini-map for the quest "Ice and Fire". * Fishing daily quests in Stormwind and Orgrimmar have returned. * Players will now reach their flight destination properly for the quest "Fuselight, Ho!" * It is no longer possible to use all the charges on the Purified Moonwell Water at a single brazier for the quest "Dousing the Flames of Protection". * The tauren quest "Heeding the Call" has been removed from the game and is no longer improperly still being offered to players. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ogrimar yaşancak şehir olmuş. hatta zaten en sevdiğim şehirdi şimdi aşık oldum resmen. muhtefakinşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Evet ya bende bi girdim Ogrimara anam ne olmuş ya farklı kapıdan mı girdim falan diye baya bi şaşırdım. Ciddi ciddi çok daha güzel bir horde şehri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ogrimarda aşk yaşayabilirim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu arada world tree büyümüş silüeti gözüküyor orgrimmardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 160mb fln bi patch yaptı ama giremiyorum ben serverlara aynı problemi yaşayan varmı ? serverlar ve içindeki karakterler sayı olarak gözüküyo ama karakter seçme ekranına ulaşamıyorum server seçme ekranında loging server diyor kalıyor imleçi hareket ettirdiğimde arkasında iz bırakarak devam ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Başka serverı dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Orgrimmar şahane ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 başka serverda denedim başka accountta :( daha dün giriyodu patch gelmeden önce gece, repair yapıyım bakıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 solidhammer said: 160mb fln bi patch yaptı ama giremiyorum ben serverlara aynı problemi yaşayan varmı ? serverlar ve içindeki karakterler sayı olarak gözüküyo ama karakter seçme ekranına ulaşamıyorum server seçme ekranında loging server diyor kalıyor imleçi hareket ettirdiğimde arkasında iz bırakarak devam ediyor ? kardes modemı ac kapat o sorun bende 1 seneden berı var her pach yada launcherdan her hangı bır download yaparsam succesda takılıyor char ekranı gelıyo aynı senın sorun gıbı :) bu arada sanırım patıde bu konu hakkında bır baslık vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ohhh be dalaranda ucuyoruzz artık. Bu arada dalaranda durmanın bi anlamı yok bundan sonra degilmi artık? HSyi ogrimara falan almak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tb sessiz sakin emekli şehri tam casual oyunculara göre goblin tabartını alıp rfc girdim her moob dan 3er rep geliyor galiba tüm zindanlardan rep alabiliyoruz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Abi portalların kalkması kötü olcak gibi ya. SW veya Orgrimmar anca kurtarır HS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Kojiroh said: Abi portalların kalkması kötü olcak gibi ya. SW veya Orgrimmar anca kurtarır HS bence iyi oldu, tbc-wotlk ile millet iyice tembeleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 İyi de adam her Shattrath'tan Orgrimmar'a gitmek istediğinde illa HFP'den Blasted Lands'e, ordan Swamps of Sorrow'a, ordan STV'ye uçup zepline mi binsindi? Gerçi şimdi class trainerları koydular da, AH işleri için illa banka karakteri lazım. Hani zaten kullanıyoduk da resmen zorunlu oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar