JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 rambo olsun, boxte yenemediler ama alçaltsınlar böyle amerikayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi yannız cidden çok efsane tatlı bir köpek ya yirim onu ya. cinsi neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 haberi okusanız görüceksiniz. Karakhacanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Karakachanka satmak isteyen var mı bu köpekten talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 JonBovi said: rambo olsun, boxte yenemediler ama alçaltsınlar böyle amerikayı Anliyorum. http://www.ideachampions.com/weblogs/chimpanzee_thinking_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 MrLevie said: said: Putin'e çoban köpeği hediyesi 15 Kasım 2010 Pazartesi 14:40 Yavru köpeği kucağına alarak uzun uzun seven Rusya Başbakanı'na Bulgaristan'dan protesto da geldi. Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Güney Akım Projesi ve Belene Nükleer Santral Projesi nedeniyle başkent Sofya’ya gelen Rusya Başbakanı Vladimir Putin’e Karakhacanka cinsi bir çoban köpeği yavrusu hediye etti. Yavru köpeği kucağına alarak uzun uzun seven ve gazetecilere poz veren Putin, ziyareti sırasında çevre örgütleri tarafından da protesto edildi. “Tekrar köle olmak istemiyoruz” ve “Putin dışarı” yazılı pankartlar taşıyan protestocular, Rusya’nın Bulgaristan’ı enerji alanında sömürmeye çalıştığını öne sürdü. Putin, alınan yoğun güvenlik önlemleriyle protesto gösterilerinden haberdar olmadı. adam köpeğe verilecek adlar için başbakanlığa başvuruda bulunulsun demiş ahuah=) kamil olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 di said: JonBovi said: rambo olsun, boxte yenemediler ama alçaltsınlar böyle amerikayı Anliyorum. http://www.ideachampions.com/weblogs/chimpanzee_thinking_poster.jpg a yerine e yazdığım için bu kadar gaza gelip google google dolandin mi etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bide fotoğrafına gerek yok, kaldırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ş yerine s yazmışsın, şimdi interneti karıştıracak yine nasıl komiklik eyleyebilirim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 s olsa s yazarim, s olmadigi icin s yazmak zorunda kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 rambo boksor degil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pavlov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ne zamandır saf rage e giren görmediydim burda süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 nasıl görmedin. nah resmi kondu diye dağıttı adam etrafı ya geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 rage mage adam güzel atarlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 oğlum ağlatmayın arkadaşlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kimse sol baş parmağı nereyi ellemiş farketmedi mi? ben espri o sanmıştım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ardeth said: abi o nası bi başbakan lan insaf arnold şıvatzenegeri bile döver ya yapılı olmasına filan değil de rahatlığına takıldım ben herifin, el cepte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 süfer adam işte lam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 köpek bulgar ama cinsi karakaçan..ilginç. bi de türklerden nefret ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dedesi türkleri ve komunistleri öldür mü demiş zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar