Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 vay be, benim ilkokuldaki mottom da "annemin arkadasinin cocugu eve gelirse legolari sakla" idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bence sallamış otto motto falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aslında kola kutusu yok diyormuş mesela maç yapmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 maç yapmayan adam -> pokemon oynar pokemon oynamayan adam ->bilgisayar oynar bilgisayar oynamayan adam -> annesiyle mutfakta hamur açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben maç da yaptım taso da oynadım bilgisayar da oynadım napçam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 multitasking gibi adammışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Arkadaşın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hep yalnız kalacaksın sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Arkadaş dediğin bugün var yarın yok. Evlen kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yav said: ben maç da yaptım taso da oynadım bilgisayar da oynadım napçam şimdi Hamur aç bir tek o kalmamış denemediğin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 onu da annemle değil hatunla yapayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Red said: aslında kola kutusu yok diyormuş mesela maç yapmıyormuş. Nihilistlige karsiydim, halen de karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bone said: aquila said: arkadasin olmayinca daha rahat oluyo, oh mis. bir ara öyleydim, hep yalnız dolaşırdım da, şimdi rahatsızlık veriyor. bence sendeki arkadaslarini özlemekten cok, gecmise geri dönme kaygisi. tekrar eskisi gibi olmaktan tirsiyorsun ya da istemiyorsun kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bonecuğum realist olup kariyerini en çok bufflayacağın noktadan yürüyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ha bide god invented skype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 doğal bir şey olarak, bir kısım arkadaşınla olan samimiyetini kaybedeceksin, İstanbulda isen, Ankaradakilerle, Ankarada isen İstanbuldakilerle. Hayatın akışı bu, nasıl ki lisede ki arkadaşlarımızla aynı samimiyeti üni sonrasına kadar sürdüremiyoruz buda öyle birşey. O yüzden, ortam ve yaşam alanı açısından ve finansal açıdan en iyi olduğun yere yerleş, orada sevdiğin insanlarla bir düzen kur. İnsanların %99u bazı şeyleri boşuna yapmıyor, binlerce yılın getirdiği mantıklı bir çözüm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 büyük büyük büyük babamın bir fotoğraf ile anlattığı güzel bir cümle vardı "you can't always get what you want even when you think you need it" demişti.. büyük büyük büyük adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 anı yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar